Arts Thomas Cowan: “Het hele idee van een virus is onjuist en Stefan Lanka, Andrew Kaufman en ik hebben daar het bewijs voor geleverd”

Gisteren verscheen een ijzersterk interview met dr. Thomas Cowan op de website van Stichting Vaccinvrij. Nederlands ondertiteld. Cowan’s betoog haalt de basis weg onder alle genomen covid-maatregelen.

Klik hier om naar het interview te gaan.

Thomas CowanToevoeging 4 juni: Dr. Andrew Kaufman & Dr. Stefan Lanka vs. Dr Wodarg Debate On Fuellmich’s Corona Committee (link).

Gerelateerd

De besmettingsmythe: een Nederlandstalige samenvatting van The Contagion Myth

The Contagion Myth: een boek waar de pandemieplanners als de dood voor zijn

Dr. Stefan Lanka: “Alle claims over virussen als ziekteverwekkers zijn onjuist”

VIRUS MANIA: hoe het medisch-industriële kartel onze angsten exploiteert

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. tjeerd schreef:

  Elk woord wat dr. Kaufman tegenover de commissie over de onbewezen virustheorie zegt is inmiddels bewezen waar te zijn en voor zover de commissie geinteresseerd is kan het ook op papier met bronvermelding verstrekt worden.
  Maar de commissie is duidelijk niet geinteresseerd.en laat dat ook verbaal en non verbaal merken. De commissieleden verwijten de stellers dat hun theorie niet bewezen is terwijl de stellers juist met goed onderbouwde argumenten en voorbeelden de virustheorie als onbewezen kwalificeren.
  Dr. Fuellmich liet in een ander interview met een Zweedse hoogleraar weten dat hij niet wakker ligt of de virustheorie waar is of niet. Dit is toch bevreemdend want als SARS Covid, pokken en HIV/AIDS niet bewezen kunnen worden als ziekteveroorzakers dan zijn de overheidsmaatregelen inzake epidemiebestrijding van de afgelopen eeuwen enkel gericht geweest op bewuste angstverspreiding om de bevolkingen verder in het gareel te houden. In het boek Virus Mania van Torsten Engelbrecht c.s. wordt het voor alle recente scamdemieen met argumenten en bronvermeldingen aangetoond. De laatste druk van dit boek is overigens gratis te downloaden.
  Mede door de vaccinatieleugens van Pasteur zoals zijn private dagboekaantekeningen bewijzen kwam de farmaceutische industrie op het idee om via massavaccinaties en angstpropaganda via de gekochte reguliere massamedia tegen een niet bestaand virus een zeer lucratief verdienmodel te maken.
  Een reactie bij de oorspronkelijke maker van deze video vat een en ander heel goed samen.
  odysee.com/@TimT…f87f169298

  • tjeerd schreef:

   Voor de liefhebbers is hieronder de volledige integrale video van de zitting van de Commissie met daarin ook de uiteenzetting van dr. Stefan Lanka. Hier toont Commissielid dr. Wodarg dat hij enkel vertrouwt op de gepeerreviewede materialistische mainstreamwetenschap waarvan dr. Ioannides en andere wetenschappelijke kopstukken hebben gezegd dat het een gepasseerd station is voor wat betreft wetenschappelijke waarheidsvinding. Dr. Lanka kwalificeert de mainstreamwetenschap als pseudowetenschap die niet een rechtvaardige samenleving dient.

   odysee.com/@Monk…22-02-04:b

   Onderstaand een video van een lezing van dr. Lanka uit de jaren 90 over de geschiedenis van de infectietheorie door de eeuwen heen.

   Dr. Stefan Lanka: The history of the infection theory (English transcript)

   Openingsstatement van dr. Lanka.
   “My name is Stefan Lanka, I am a biologist and virologist. I discovered the first virus, which was in the ocean. That’s how I became involved in this matter. First, I recognized that this virus doesn’t cause any harm. Secondly, the Austrian professor Fritz Pol alerted me to the fact, that something was wrong with the entire AIDS affair and the virus might not even exist at all. I checked this and realized, that was indeed the case. I thought this couldn’t be and I remained silent for half a year, for I assumed, I was misunderstand something. I couldn’t imagine that the entire world would go along with this.”

   abruptearthchanges.com/2017/…on-theory/

 2. tjeerd schreef:

  WHAT IS A ‘VIRUS’? DR. ANDREW KAUFMAN & DR. STEFAN LANKA VS. DR WODARG FEAT DR. TOM COWAN
  www.bitchute.com/video…QzmBlGexh/

 3. Hierden schreef:

  Uitstekend en helder verhaal. En zeker correct, als je de logica volgt.

 4. tjeerd schreef:

  Helaas zijn dr Kaufman, dr Lanka en dr Cowan onlangs door het zogenaamde COVID tribunaal van dr Rainer Fuelmich /met name door dr. Wodarg / als kwerulanten en fantasten afgeserveerd. Verwacht dus niet dat dit quasitribunaal met iets zinnigs gaat komen. Ik zal de betreffende video hier vandaag nog plaatsen.

  • Janna schreef:

   Hoi Tjeerd, wat ben je goed bezig! Ik ben lang niet op deze site geweest, maar zag je comments vandaag staan.
   Rainer Fuelmich is volgens mij een vrijmetselaar die een dubbelrol speelt.

   Hartelijke groet,
   Janna

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.