Christian Westbrook (Ice Age Farmer) waarschuwt: de voedselproductie is in gevaar

Wat doet deze man toch geweldig goed werk! De blogger die zich Ice Age Farmer noemt – en dat ook is, want hij verbouwt zijn eigen voedsel – laat ons in zijn berichtgeving in ongebruikelijke scherpte zien wat zich in de food scetor afspeelt. Voor wie weten wil wat ons op het vlak van onze voeding boven het hoofd hangt is dit een onmisbare bron.

Gerelateerd

Ice Age Farmer: “We moeten ons eigen voedsel gaan verbouwen”

Vooruitblik 2020-2025: Deborah Tavares over wat ons de komende jaren boven het hoofd hangt

Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Margie schreef:

  Organic seeds to grow heirloom vegetables

  When we say this name “Heirloom seeds” we mean organic garden heirloom vegetables, heirloom flowers and other heirloom plants grown from non-gmo seeds produced by the people developing Russian Kin’s domains (Family homesteads). These kind of seeds are found in remote rural areas of Russia where they have been grown and carefully collected by “babushkas” on one place for more than 20 years. Most of these seeds are old, proven over the years cultivars, traditional Russian sorts, that surely has no GMO.

  Growing natural organic food from these seeds you help yourself and your family to restore health and also contribute to conservation and sustainable biodiversity of nature.

  ecominded.net/heirloom-seeds

  Nog volop verkrijgbaar…super kwaliteit!
  Sla je slag zou ik zeggen.

 2. Dave Wils schreef:

  Hier zit zeker wel iets in om bewust van te zijn. Enkel de oplossing om je eigen voedsel te produceren en gemeenschappen op te richten, kortom je terug te trekken, terwijl ze verder de wetteksten aanpassen om deze zaken af te schaffen lijkt me wat voorbarig. Nu is de tijd nog om te proberen van de voedselproductie terug bij het volk te krijgen, de media terug aan het volk te geven, de volksvertegenwoordigers terug het volk te laten vertegenwoordigen, het onderwijs terug aan het volk te geven, etc. Sluit je aan!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.