Zwitserse advocaat vat in 15 minuten de poging tot machtsgreep van de WHO samen

Op 13 september 2023 werd onder leiding van Europees Parlementslid Christine Anderson een hoorzitting gehouden in Straatsburg met tal van internationale sprekers. Doel van deze bijeenkomst was het ontleden van de geniepige machtsgreep die momenteel ondernomen wordt door de WHO.

Naar aanleiding van de COVID-crisis is men aan de slag gegaan met zowel het schrijven van een nieuw pandemieverdrag (https://stm.fi/en/who-pandemic-treaty), dat aan de lidstaten ter ratificatie zal worden voorgelegd in mei 2024, maar ook met het herschrijven van de Internationale Health Regulations, die automatisch mee in werking zullen treden en waarover geen discussie zal worden gevoerd.

Verregaande gevolgen

Het inwerkingtreden van dit supranationale verdrag met bijbehorende richtlijnen (eind mei 2025) heeft verregaande gevolgen: de WHO heeft dan de mogelijkheid om wegens elke zelfuitgeroepen bedreiging voor de gezondheid (dit omvat zeer breed zelfs de CO2-crisis) maatregelen te dicteren die een bindend karakter hebben voor lidstaten en hun inwoners. Met inbegrip van lockdowns en zelfs experimentele behandelingen.

Het oordeel van door de WHO benoemde experts zal ook niet meer in vraag gesteld mogen worden, getuige de mogelijkheid om verregaande censuur te plegen op alles wat van ver of dichtbij maar te maken heeft met gezondheid.

Luister zelf naar deze excellente bijdrage van Philipp Kruse, een Zwitsers advocaat die al geruime tijd bezig is met de strijd tegen deze machtsgreep (15 min – NL ondertiteling). In de beschrijving van deze video is ook een link te vinden naar een online petitie die mogelijks nuttig is te tekenen.

Ook het betoog van Dr. Peter McCollough tijdens dezelfde bijeenkomst in Straatsburg staat online (hieronder weergegeven). Alsook een podcast door hem over deze zitting in Straatsburg op America Out Loud News.

Race tegen de klok

Beide presentaties geven ons wellicht enige houvast qua tijdlijn voor wat er op de planning staat. Vanaf mei 2025 zou men een wettelijk bindende wereldwijde dictatuur in gang kunnen zetten. Er is nog tijd…

Gerelateerd

Dit is geen pandemie, maar een wereldwijde machtsgreep

Pandemiewet: in welk scenario zitten we?

Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven

Twee Californische artsen weerleggen aan de hand van hun eigen gegevens de onheilsvoorspellingen van de WHO

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Albert de Lange schreef:

  Wegens het Recht op Zelfbeschikking van mijn prima staat van Gezondheid zie ik af van deelname aan dit medische experiment.

 2. Marc schreef:

  Er staat Nederlandse Antillen in de lijst van landen waaruit je een keuze kunt maken, maar Nederland staat er niet bij. Hopelijk komt de lijst van Petitie ondertekenaars niet terecht bij de WHO. Die lui zijn blijkbaar niet te vertrouwen.

 3. martine Debrouwere schreef:

  Waar is de link naar de online petitie ?
  ik zie die niet.

 4. Gerda Mulder schreef:

  waar is de link voor de online petitie terug te vinden?

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.