Wat er in de covid-vaccins zit en niet op de bijsluiters staat (2)

Wie overweegt zich dan toch maar te laten injecteren, omdat er anders van alles niet meer mag, doet er goed aan eerst de video’s in dit bericht te bekijken. Je ziet hier dat er wel heel merkwaardige substanties worden ingespoten en ook wat die doen met je rode bloedcellen (en dus met het transport van zuurstof naar je organen).

Afgelopen week trok een berichtje in de stream van een groep health practitioners mijn aandacht. Er stonden foto’s bij van bloedcellen van voor en na een covid-injectie. Plus een toelichtend voicebericht dat diepe indruk op me maakte.

De afzender van het bericht bleek iemand uit Zuid-Afrika te zijn die in haar praktijk al duizenden levend bloednalayses heeft gedaan. Ze vertelt in haar voicebericht dat de bloedbeelden van mensen die een covid-injectie hebben gehad haar verbijsterden. “Ik heb nog nooit zoiets gezien.”

Een paar dagen later stuurde iemand me een link door van een video op Odysee. Een interview met iemand uit …. Zuid-Afrika. Het bleek om dezelfde persoon te gaan: dr. Zandre Botha. Ik raad je aan direct naar het begin van haar verhaal te gaan op 2:18 en pas daarna de introductie te zien.

Die introductie zelf is overigens ook relevant, want de juriste, die daar aan het woord is, Riekie Erasmus, roept mensen overal ter wereld die (sterk vergrote) bloedbeelden kunnen maken op om dit soort analyses ook te doen en zo te helpen het algehele plaatje te completeren. Misschien zit niet in elk land dezelfde inhoud in die flesjes. Dat weet je pas als je het onderzoekt.

Optische analyse

De arts Carrie Madej deed iets soortgelijks en bekeek een druppel van het ‘vaccin’ onder de microscoop. Ook zij reageert met: “Ik heb nog nooit zoiets gezien.” In de video hieronder zie je wat zij zag. Ook hier kun je de introductie overslaan en direct beginnen bij 2:00.

Chemische analyse

De Amerikaanse holistische wetenschapper dr. Robert Young en zijn team onderzochten de ‘vaccins’ van de vier leveranciers vooral op hun chemische samenstelling. Ook zij schrokken van wat ze aantroffen.

Desastreuze gevolgen (update 7 oktober)

De advocaat Tom Renz legde de hand op gegevens van het Amerikaanse Ministerie van Defensie, waaruit blijkt dat er in de VS als gevolg van de covid-injecties al meer dan 200.000 dodelijke slachtoffers te betreuren zijn.

Deze gegevens worden aan het zicht onttrokken door de definitie van wie ‘volledig’ gevaccineerd is. Dat ben je volgens de gehanteerde definitie pas na twee weken. Dus wie overlijdt binnen deze periode is zogenaamd niet gevaccineerd.
De onderstaande video bevat nieuwe informatie over de ramp die zich in de VS (en overal elders) aan het voltrekken is. Links naar het bewijsmateriaal van Tom Renz plaats ik onder de video.

<

Document Department of Defense

Persbericht

Medisch rapport: 60% van mensen met ‘covid’ is ‘volledig gevaccineerd’

Website Tom Renz

Gerelateerd

Wat er in de covid-vaccins zit en niet op de bijsluiters staat (1)

Dr. Robert Young: “De levens van honderden miljoenen mensen staan op het spel”

Kinderen beschermen tegen covid-injecties: twee voorbeelden van een waarschuwingsbrief aan huisartsen en GGD-artsen

Hoe kunnen we kinderen beschermen tegen de covid-injecties?

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. MJR van Toor schreef:

  Hallo Fred, mijn dank is meer dan groot voor dit onderwerp! Ik ben het al die tijd aan het delen, delen,delen…….! RESPECT!

 2. Margie schreef:

  No jab, no wedding…

  www.sott.net/artic…et-married

  Blijf trouw aan het Zelf 🙌

 3. F.W.G schreef:

  Je kunt de jaB nemen en je mag van alles.
  Je kunt de jaB nemen en je kunt waarschijnlijk na korte tijd niet meer van alles.
  Hoe wil je wakker worden?

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.