Waarom onze meest kwetsbaren vaccineren?

Waarom wil de overheid met voorrang ouderen en kwetsbaren vaccineren? Jon Rappoport gaat op deze vraag in aan de hand van een artikel op de website van CNN waarin de mogelijkheid wordt besproken dat ouderen en kwetsbaren vlak na de Covid-19-vaccinatie overlijden. Wat nu, vraagt Rappoport, als het jouw moeder of vader is?

De website van CNN komt met het verhaal. En het is me nogal een verhaal.
De kop: “Waarom onze meest kwetsbaren vaccineren? Een opmerkelijke tegenstem legt het dilemma bloot.”

Eerst enkele citaten uit dit artikel:

De beslissing om bewoners van instellingen voor langdurige zorg aan te bevelen als een van de eersten die vaccinaties tegen Covid-19 krijgen, was niet unaniem.

In een panel van veertien CDC-vaccinadviseurs zei één arts NEE.

“Laat mij dan maar de dwarsliggende vrouw zijn”, zei dr. Helen Keipp Talbot van de Vanderbilt University tegen haar collega’s. “Ik heb hier nog steeds moeite mee. Dit was geen gemakkelijke beslissing.”

Talbot maakte zich zorgen of het vaccin wel zou werken bij zulke uiterst kwetsbare patiënten. Sterker nog, ze maakte zich zorgen over wat de gevolgen zouden zijn als het vaccin in die groep op een mislukking zou uitdraaien en over hoe het de publieke perceptie zou beïnvloeden als bewoners kort na het krijgen van het vaccin zouden sterven.

De Covid-19-vaccins zijn niet getest bij kwetsbare ouderen, van wie velen bewoners zijn van instellingen voor langdurige zorg.

Laten we hier even bij stilstaan.

We moeten om te beginnen vaststellen dat er aan de klinische onderzoeken met het Covid-vaccin geen kwetsbaren en oudere vrijwilligers hebben deelgenomen. Daarom is er GEEN bewijs dat het vaccin veilig of effectief is in deze zeer grote groep. Als dit de kwetsbaren en ouderen en hun families niet tot nadenken stemt, wat dan nog wel?

Ten tweede: dr. Talbot maakt zich zorgen over de ‘publieke perceptie’ als straks ouderen sterven, direct nadat ze de vaccinatie hebben gekregen.

Nou, wat zou JIJ ervan vinden als je moeder stierf, de dag nadat ze de Covid-injectie kreeg?

Het CNN-artikel wordt nog een graadje erger. Lees maar mee. Het haalt deze opmerking aan van dr. Kelly Moore, Associate Director van de Immunization Action Coalition, die eerstelijnswerkers ondersteunt die Covid-19-vaccinaties zullen toedienen:

“Aangezien zij [de Covid-vaccins] niet zijn onderzocht bij mensen in die [oudere] populaties, weten we niet hoe goed het vaccin voor hen zal werken. We weten dat de meeste vaccins lang niet zo goed werken bij een kwetsbare bejaarde als bij iemand die fit en krachtig is, zelfs als beiden toevallig dezelfde leeftijd hebben.”

Nogmaals: er is geen bewijs dat de Covid-vaccins werken bij ouderen en kwetsbare bevolkingsgroepen. De meeste vaccins werken bij hen niet half zo goed.

Het artikel van CNN citeert dr. Moore nog enkele malen. We laten er hier drie uitspraken volgen:

“Wanneer er daadwerkelijk gevaccineerd gaat worden, moet de Amerikaanse bevolking begrijpen dat er sterfgevallen kunnen optreden die niet per se iets met het vaccin te maken hebben.”

“Het zou ons niets verbazen als er toevallig iemand overlijdt korte tijd nadat deze een vaccin heeft gekregen, niet omdat dit iets te maken heeft met de vaccinatie, maar gewoon omdat deze mensen zich aan het einde van hun leven bevinden.”

“Een van de dingen waarvoor we willen zorgen, is dat mensen inzien dat ze niet onnodig ongerust hoeven te zijn als er, zodra we beginnen met vaccineren, berichten komen dat een of meerdere inwoners van een instelling voor langdurige zorg binnen een dag of twee na hun vaccinatie sterven. Dat ligt in de lijn van de verwachting, want in verpleeghuizen vinden regelmatig sterfgevallen plaats.”

Juist. Maak je vooral geen zorgen.

Maak je vooral geen zorgen als mensen met wie het redelijk goed gaat plotseling overlijden, direct nadat ze de Covid-injectie hebben gekregen. Dat is gewoon toeval.

Hun chronische ziekte sloeg geheel toevallig precies een dag of twee na vaccinatie toe. Daar hoef je niet mee te zitten.

Maak je geen zorgen als het JOUW vader of moeder is die is overleden. Blijf kalm. Je kunt er zeker van zijn dat de artsen het je zullen laten weten als je moeder is overleden aan het vaccin. Natuurlijk doen ze dat.

Hoewel het vaccin nooit is getest op ouderen en kwetsbaren weten de artsen of een sterfgeval moet worden toeschreven aan vaccinatie of aan andere oorzaken. En ze zullen de waarheid vertellen. Dat doen ze altijd.

De artsen die in dit CNN-artikel worden geciteerd, maken zich duidelijk zorgen over het overlijden van mensen als gevolg van het vaccin. Ze weten dat dit gaat gebeuren. Ze denken er hardop over na wat ze kunnen doen om de storm van verontwaardiging van het publiek te temperen – en dan vooral de woede van de familieleden van de gestorvenen.

Het beste excuus dat ze kunnen bedenken is: “Deze mensen gingen toch dood.”

Ik herinner de lezers eraan dat ik al maanden bericht over het enorme hoge percentage zogenaamde Covid-sterfgevallen onder ouderen in verpleeghuizen, in instellingen voor langdurige zorg, in ziekenhuizen en in hun eigen huis.

Deze mensen leden aan diverse langdurige en ernstige gezondheidsproblemen. Bovendien zijn ze jarenlang behandeld met allerlei giftige medicijnen.

En nu worden ze doods- en doodsbang gemaakt met de diagnose Covid. Als dat het geval is, worden ze geïsoleerd en afgesneden van hun familie en vrienden.

Gevolg: ze geven het op en gaan dood.

JE HEBT GEEN VIRUS INODIG OM DEZE DODEN TE VERKLAREN.

Dit is het gedwongen, voortijdig doden van oude mensen. Het is moord door middel van Covid-diagnose en isolatie.

En nu gaan deze mensen een experimenteel RNA-vaccin krijgen, waarvan de effecten onder meer auto-immuunreacties omvatten; het lichaam valt zichzelf dan in feite aan.

Gevolg: nog meer doden.

En artsen die het CDC adviseren, zeggen ons dat we niet ongerust hoeven zijn.

De sterfgevallen zijn normaal.

Talloze artsen die weten wat er aan de hand is, denken momenteel: “Stel dat ik hier straks op word aangesproken?

Welnu, dames en heren artsen, jullie WORDEN er op aangesproken. Nu!

Jullie zijn moordenaars in witte jassen, terwijl het jullie taak is om levens te redden.

(De link naar dit artikel op mijn blog met bronnen vind je hier)

Klik hier om je in te schrijven op de mailinglist van Jon Rappoport.

Foto: MabelAmber

 

Gerelateerd

Jon Rappoport interviewde een gepensioneerde ontwikkelaar van vaccins die spijt heeft van zijn werk

John Rappoport: ‘Er is geen goede reden om te geloven dat een VIRUS ziekte en dood veroorzaakt’

Jon Rappoport over viruspaniek en 5G: ‘Hoe je een nep-epidemie op touw zet (en miljarden mensen hersenspoelt)’

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Margie schreef:

  Doctors are now uniting against the pre planned and fabricated plandemic, which is quickly turning into a full genocidal push across the world. Over 100,000 doctors and various health professionals have now united against the government planned genocide, with the pharmaceutical giants ready to start the slaughter in the long term care homes via an untested vaccine that purposely skipped animal trials.

  The uninformed public is also targeted first and foremost, simply believing the government would never lie to them. The government is more than lying and these health professionals go on the record to document the government and media lies.

  www.freedomman.org/docto…9-vaccine/

  Bij het artikel de video waarbij vele inmiddels bij ons bekende artsen uit UK, US, Ireland, Belgie, Zweden, Polen, Noorwegen en Nederland hun woord uitspreken.

 2. Dapaardekooper schreef:

  Verplicht vaccineren deze proeven testen ze vroeger ook op dementerenden bejaarden en gevangenen tegen strafvermindering. Het is een goed controleerbare groep.

 3. Wilfred schreef:

  Nurse collapses on television minutes after receiving COVID vaccine (Spiro)
  www.bitchute.com/video…MuwFoRPpd/

 4. Levi Patty schreef:

  Als je de bevolking wilt decimeren , begin je bij de ziek, zwak en misselijken. Dat lijkt mij duidelijk en het meest efficiënt!

  • paula schreef:

   nou het kan ook anders zijn. eerst ziek, zwak misselijken met een relatief onschuldig vaccin. mensen zien: hee dat gaat goed, dus ik ook maar. en dat wordt dan het gevaarlijke vaccin. De ouderen en zieken gaan toch vanzelf dood zullen ze redeneren. en de jongeren dienen ze dan onvruchtbaarheidszaken toe…

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.