Waarom ik deze envelop ongeopend retour overheid zond

Mijn vrouw en ik ontvingen onlangs een vaalblauwe envelop van de rijksoverheid. Toen ik in de brievenbus keek, dacht ik aanvankelijk:
“Oh, iets van de belastingen”.

vaalblauwe envelop

Bij het in de hand nemen van de envelop las ik zonder leesbril in koeienletters: ‘UITNODIGING VOOR UW CORONAVACCINATIE’ en ik schrok omdat ik me niet bewust was van hun streven om mij en mijn vrouw ‘uit te nodigen’ voor een coronavaccinatie.

Boven, in ons appartement gekomen, wierp ik de twee enveloppen op de bureautafel waar ze twee dagen bleven liggen. Mijn vrouw wil helemaal en absoluut niets weten van corona en alles eromheen. Zij haalde haar schouders op en zei schamper: “Ze moeten blijkbaar hun werk doen.”

Op de derde dag heb ik het retouradres er groot opgeschreven met voorafgaand de woorden ‘Retour doodskader”.

Mijn overwegingen

Los van het feit dat de overheid mij op de korrel heeft voor een vaccinatie, heb ik enkele voorafgaande overwegingen. Elke dag loopt wereldwijd het officiële cijfer van het aantal doden door injectie van coronavaccins op en op dit moment zijn dat zo’n 150.000 mensen.

Ik wil niet sterven als het statistische nummer 150.001 aan een injectie met het coronavaccin in het kader van een overheidscampagne.

Als individu en burger ben ik gezond en heb een goed immuunsysteem. Ik leef als 79 jaar bewust en heb kinderziekten en een hersenvliesontsteking als eenjarige overleefd, alsmede alle griepgolven en dat alles zonder medicijnen, uitgezonderd een pokken- en tetanusprik.

Wij leven op biologisch-dynamische wijze, maar onze belangrijkste bron is de ervaring een deel van een goddelijke wereld te zijn en dat willen we blijven. Het coronavaccin zet dat op losse schroeven.

Keuze voor de goddelijke schepping

Net zoals mijn vingerafdruk en mijn biografie heb ik mijn eiwit en mijn DNA. Zo mag ik leven en aan het leven bijdragen. Mijn eiwit en mijn DNA of vingerafdruk veranderen middels een mRNA-vaccin betekent me uit de goddelijke schepping werpen om lid te zijn van een andere schepping.

De mogelijkheid mijn zelfheid te veranderen heb ik doordat de schepping zo voortschrijdt dat de mens zich van een vrije wil kan bedienen. Dit betekent voor mij dat ik mijn motieven onderzoek op grond waarvan ik een keuze maak. Ik ben tot nu toe geen motief tegengekomen om mijn DNA, eiwit of de lijn van mijn biografie te veranderen door een injectie met coronavaccin.

Plat uitgedrukt: rijksoverheid, uw coronavaccin mag u in uw eigen buik prikken, vandaar dat deze vaalblauwe envelop ongeopend retour afzender ging.

Gerelateerd

BPOC2020: aangrijpende getuigenverklaringen over sterfte en ernstige bijwerkingen na covid-vaccinaties

Steeds meer berichten over vaccinatieslachtoffers en steeds meer pogingen om de harde feiten weg te houden van het grote publiek

Brief van een vader aan zijn zoon

Waarom onze meest kwetsbaren vaccineren?

Klokkenluider Berlijns verzorgingstehuis: een kwart van de gevaccineerden stierf binnen enkele weken

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Steven schreef:

  3 broers en 1 zus hebben zich ook laten prikken. Bij 2 heb ik geprobeerd ze te waarschuwen die prik niet te halen. Ondanks dat ze hun hele leven overal alert op waren en het recht en onrecht goed uit elkaar wisten te houden, liepen ze deze keer zo het ravijn in.
  Als ik het er nu nog over heb dan begrijpen ze absoluut niet waarom ik die spuit niet heb gehaald. ik heb tot twee keer aan toe die envelop verscheurd en de vuilnisbak in gepleurd! Het enige wat ik te horen krijgt van mijn eigen broers is; ben jij een Baudet aanhanger of zo’n wappie?! Het enige wat ik nog zeg is; je komt er nog wel achter waar je je mee hebt laten injecteren. Als ik dan zegt wat voor gifzooi er allemaal in zit en wat de consequenties zijn, krijg je te horen; ik voel mij kiplekker…. Op het werk met collega’s gaat het precies hetzelfde…..Je wordt er moe van!

 2. Hoeder schreef:

  Ook ik heb de uitnodiging voor de Coronaprik teruggestuurd met als opmerking dat ik niet wens mee te werken met een experimentele gentherapie

 3. aleid schreef:

  Bovenstaand bericht is uit mijn hart gegrepen. (Blauwe retourenveloppe, doodseskader)
  Het is mijn grootste beweegreden om mij niet te laten vaccineren.
  Het feit dat door een menselijk ingrijpen mijn verbinding met de Goddelijke Wereld te niet kan worden gedaan is cruciaal voor mij. Wat er gebeurt voelt als een groots opgezette duivelse actie en ik vind het onbegrijpelijk dat het gros van de mensen achter hun fatale lot aanlopen en de waarheid niet onder ogen willen zien.

 4. medusa schreef:

  Onze straatkrantverkoper (nigeriaan met zwaar suiker) liet zijn oproep zien……ik ben niet gegaan zei hij.
  Goed zo! zei ik, hij is tegen de 70…..omdat ik 57 ben, kreeg ik mijn eerste oproep een paar weken geleden.
  Ik heb de oproep mee genomen naar de supermarkt, om hem te laten zien…….
  Kijk! dezelfde oproep als jij gekregen…..ja en nu? vraagt hij
  Ik verscheur de envelop voor zijn ogen , en gooi hem bij de ingang van Albert H. in de prullenbak.
  Zo klaar hoor, ik heb een Goddelijk lichaam en dat houden we zo! ;-))

 5. Marjolein schreef:

  Ik heb de mijne opengemaakt en er bij vele beweringen reacties geplaatst. Dat er veel niet klopt en daarbij de ervaring van mijzelf als corona patiënt (longcovid) en het ziek worden van mijn vader 3 dagen na de prik. 3 maanden later (2 weken geleden) is hij overleden. Ik weet genoeg…

  • Klaas schreef:

   Virussen bestaan niet, besmetting is een leugen. Zie bijvoorbeeld commonsensetv.nl/vacci…at-niet-i/. Het feit dat je ziek wordt is geen enkel bewijs voor het bestaan van een besmettelijk virus. Of denk je net zoals “men” vroeger dacht, dat bijvoorbeeld scheurbuik ook door een virus veroorzaakt wordt? Inmiddels weten we wel beter. Dat er mensen met dezelfde symptomen ziek worden zegt niets over de oorzaak van dat ziek worden. Denk ook eens aan bijvoorbeeld Hiroshima: allemaal mensen op dezelfde plek met dezelfde klachten… een virus?

 6. Maria peters schreef:

  Ook wij hebben de brieven retour gestuurd naar onze huisarts want die heeft ons uitgenodigd voor het vaccin .
  Ik heb chronische Q koorts en mijn man hart en vaatziekten. Bij ons is de angst voor de bijwerkingen groter omdat we nu wat we kunnen zo willen houden .

 7. Ingeborg basjes schreef:

  Nee doe niet mee! Ik vetrouw op mijn eigen imuumsysteem. Ben werkzaam in een winkel, waar ik elke dag heel veel mensen te woord sta en nooit een mondkapje gedragen. Niet ziek geworden of corona gekregen. Ik ken meer mensen die lijden aan andere ziektes zoals kanker. Vanaf het begin al een onderbuikgevoel gehad over deze nep pandemie.

 8. vivmim schreef:

  geef de mogelijkheid de berichten door te sturen door middel van een envelopje.
  ik mag niets op facebook doorsturen ik mag zelfs niet op het opgeheven duimpje klikken.
  ik zou met deze berichten medemensen verontrusten

 9. Lizeth Brands schreef:

  Wist u dat alle Nederlanders, zonder toestemming, geregistreerd staan op Mijn.RIVM.nl Je moet met DigiD inloggen en al je gegevens/vaccinaties staan erop.

  Met vriendelijke groet,
  Lizeth Brands

  • Tineke Langeveld schreef:

   Je kunt ze verzoeken om je uit het systeem te halen aangaande deze vaccinatie zodat er geen inzicht meer in is. Hiertoe moeten er 2 formulieren worden ingevuld. Later krijgt u dan het verzoek om een i.d. toe te sturen.
   Of ze daadwerkelijk voor de overheid niet meer te zien zijn is natuurlijk een 2e, maar niets doen is ook geen optie. Succes!

  • Henk schreef:

   Gelukkig heb je dit zelf in de hand. Tijdens het inplannen van een afspraak wordt gevraagd of je je vaccinatiegegevens wel of niet wilt delen met het RIVM en/of de huisarts. Ik heb zelf gekozen voor wel huisarts en geen RIVM. Twee weken geleden heb ik mijn eerste vaccinatie gekregen en (net even gecheckt) in ‘Mijn RIVM’ staat desondanks ‘Er zijn geen vaccinaties gevonden’. Mijn weigering lijkt dus daadwerkelijk gehonoreerd te zijn.

 10. Kees Kromme schreef:

  Ze willen het experimentele prikje dat de derde fase van onderzoek ontbeert nu achteraf gaan monitoren:

  www.rivm.nl/vasco

  • Lizeth Brands schreef:

   Ja dat is zo. Met evt. consequenties voor de mensen die niet gevaccineerd zijn. Ik heb een verzoek tot uitschrijving gedaan. Ben hier niet van gediend.

   • Kees Kromme schreef:

    Dat uitschrijvem duurt dan minimaal 3 maanden want ze hebben het erg druk. Normaal zou dat 1 maand duren. Niet ingeschreven zijn bij RIVM heeft ook verdere consewuenties wanr dan kan het vaccinatiepaspoort geen QR code genereren (nav check bij RIVM)

    • Henk schreef:

     Voor het coronapaspoort wordt niet alleen geput uit de database van het RIVM, maar ook van de GGD. Dus wil je graag zo’n paspoort, dan kan dat op dit moment ook zonder je gegevens te delen met het RIVM. Zolang je maar bij de GGD bent gevaccineerd. Is dat bij de huisarts gebeurd, dan weet ik niet precies hoe het zit. Huisarts even bellen, denk ik.

     En wil je geen corona-app op je mobiel, dan kun je een papieren bewijs genereren: coronacheck.nl/nl/print/

     Voor wat het waard is, want ik heb de indruk dat er sowieso niet veel gevaccineerden in deze panelen te vinden zijn 😉

     Overigens, of mensen zich wel of niet laten vaccineren, vind ik oninteressant. Want dat moeten mensen lekker zelf weten. Hopelijk op basis van rationele overwegingen en niet op basis van fabeltjes.

     Wat me wel bezighoudt, is het precedent dat het coronapaspoort schept. Nu kun je nog weigeren om je gegevens te delen met een instantie als het RIVM, maar hoe gaat dat in de toekomst? Welke gegevens gaan er nog meer opgeslagen worden als het systeem eenmaal staat? Krijgen we in de toekomst steeds vaker de plicht om allerhande bewijsjes te tonen om bepaalde rechten te verkrijgen (of te moeten ontberen)? Eerst nog coronagerelateerd, maar daarna steeds breder ingezet?

     Ik vrees van wel, want het is altijd meer, meer, meer en nooit minder, minder, minder.

     Wat wordt de erfenis van corona als het gaat om onze privacy, dat is de wezenlijke vraag. Niet hoe bijdehand je een uitnodiging tot vaccinatie hebt afgewezen.

     • Kees Kromme schreef:

      Het hele gedoe heeft sowieso niets te maken met corona. Maar alles met het uitrollen van een social creditsysteem. Het uitroepen van de plandemie gaf de mensen die dit nastreven alleen maar de gelegenheid om hun plannen versneld uit te voeren. En als er geen uitgeroepen coronacrisis geweest dan hadden ze wel een andere crisis gecreëerd.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.