Vraagtekens bij alarmerende berichten uit de VS over het bloedbeeld van ongevaccineerden

Sinds eind juni komen er berichten uit de VS volgens welke er in het bloed van ongevaccineerden precies dezelfde, zichzelf assemblerende nanostructuren worden aangetroffen als in het bloed van gevaccineerden. Kloppen deze berichten?

NB lees ook de update onder dit bericht.

De nieuwe informatie komt hoofdzakelijk tot ons via het onderzoek van dr. Ana Mihalcea. Zij helpt patiënten met covid vaccinatieschade en boekt daarbij, naar eigen zeggen, goede resultaten met een methode die chelatietherapie wordt genoemd.
Daarbij wordt de chemische stof EDTA (ethyleendiaminetetraacetaat) in de bloedsomloop gebracht (intraveneus is de medische term daarvoor), waarna zware metalen zich aan deze stof hechten en ons lichaam zich ervan kan ontdoen.

Volgens dr. Mihalcea verbeterde door deze aanpak niet alleen het bloedbeeld van haar patiënten met covid vaccinatieschade, maar ook hun gezondheidsklachten namen erdoor af. Althans, een poosje.

Na verloop van tijd kwamen de klachten echter weer terug en bleek het bloedbeeld opnieuw ernstig verslechterd. Dr. Ana, zoals ze op het web ook wordt genoemd, schreef dit in interviews aanvankelijk grotendeels toe aan ‘shedding’. Dat is de overdracht van deze structuren via gevaccineerden. Inmiddels wijst ze ook op andere bronnen van deze ‘besmetting’, zoals de inhoud van chemtrails, verontreinigd voedsel en farmaceutische producten, zoals insuline, met daarin dezelfde hydrogel als in de covid injectievloeistof.

Nanochip die zichzelf opbouwt uit hydrogel

Het spreekt voor zich dat dit alles opzienbarende informatie is.
Toch heb ik geaarzeld om hierover te publiceren, want iets in deze informatiestroom beviel me niet. Ik heb sterk het gevoel dat er ergens iets niet klopt.

In wat nu volgt zal ik aangeven hoever ik ben in het uitzoeken hiervan en nadenken hierover. En ik wil je vragen: denk met mij mee, want dit is een zeer belangrijk onderwerp.

n = handjevol

Wat mij om te beginnen niet zint is dat er hele grote conclusies worden getrokken uit een zeer beperkt onderzoek. Het gaat om slechts enkele patiënten. Niet om tientallen, laat staan duizenden.

In de statistiek wordt de omvang van de onderzochte groep aangeduid met de kleine letter n. In dit geval is n een handjevol. Zeker niet voldoende om daar vergaande conclusies aan te verbinden.

Potdicht

Mijn tweede bedenking heeft te maken met mijn afkeer van wat ik ‘potdichte verhalen’ noem. Situatieschilderingen, waarin er geen uitweg meer is: ‘Als de gevaccineerden ons aansteken dan zijn we verdoemd. Er is dan geen redding meer mogelijk….’
Mijn ervaring is dat potdichte situaties niet bestaan. Meestal ontstaan zulke beelden wanneer deelwaarheden tot totaalwaarheden worden gebombardeerd.

Veertig behandelingen

Ik wilde weten wat die chelatietherapie nu eigenlijk inhoudt en kwam uit bij een YouTube-video waarin een arts uitleg geeft.

Hij vertelt dat je deze behandeling een keer of veertig moet herhalen. De reden daarvoor is dat het bloed vanuit andere delen van het lichaam, waar zich eveneens ‘zware metalen’ bevinden, keer op keer wordt ‘herbesmet’. Na ongeveer veertig keer is het lichaam pas behoorlijk goed schoongewassen. (in de video vanaf 6:00: “Not all of the heavy metal burden is in the blood stream”)

Aha!
Niks shedding dus. Er is hier geen sprake van een externe herbesmetting. Dit heeft een interne oorzaak. De shedding-theorie kan de shredder in. Maar hoe kan dit? Dr. Mihalcea moet ook weten dat er veel behandelingen nodig zijn. Waarom heeft ze dit niet als mogelijke verklaring in aanmerking genomen?

Nieuwe besmettingen

Inmiddels komen er via dr. Ana ook berichten dat insuline en tandheelkundige verdovingsvloeistof hydrogel bevatten. Het schijnt dat fabrikanten vanaf 2019 hun producten hebben ‘vernieuwd’ met deze vloeistof, waaruit zich allerlei science-fiction-achtige structuren en nanochips (!) opbouwen.

Deze zijn inmiddels ook al aangetroffen in het vlees van supermarkten. Dit betekent dat deze kunstmatige levensvormen en nanochips gaandeweg doordringen in zowel de (para)medische als de voedselketen. En wie weet waarin nog meer.

Zo krijgen ongevaccineerden langs andere wegen deze nanostructuren ook in hun systeem. Dat zou kunnen verklaren dat er langzaam maar zeker geen verschil meer is met het bloedbeeld van gevaccineerden.

Het zou kunnen.
Maar het is op dit moment nog lang niet duidelijk of dit ook werkelijk zo is.
Ik zou graag van lezers in Nederland of België die een gezondheidspraktijk hebben en levend bloedanalyses uitvoeren willen horen wat hun ervaringen zijn. Zien zij in het bloedbeeld van gevaccineerden en ongevaccineerden dezelfde hydrogel-verontreiniging? En zo ja: is die besmetting dan van een vergelijkbare intensiteit?

Biowapen

Wordt dit nu dan toch nog een potdicht verhaal?
Nee, want er blijven nuances en keuzes.

Ik denk dat we er van kunnen uitgaan dat dit biowapen – want dat is het – ambient is. Dat wil zeggen dat het zich overal in onze omgeving bevindt. Op ieder mens zal dit vroeg of laat gezondheidsdruk uitoefenen. Maar vermoedelijk ontstaat de grootste belasting na geconcentreerde inspuitingen. Daarom blijft het vermijden daarvan enorm belangrijk. Denk niet dat het toch niet uitmaakt!

Vergeet het shedding-verhaal. Dat leidt tot pijnlijke social distancing situaties en vertroebelt het zicht op de werkelijke bronnen van gevaar. Dat zijn niet de gevaccineerden. Dat zijn de geoengineers, farmaceuten en food magnaten die biowapens op de bevolking loslaten.

Situatie in Nederland

Update 13 augustus

Deze week sprak ik met twee natuurgeneeskunddigen die levend bloedanalyses toepassen in hun praktijk. Zij zien in ons land GEEN tekenen die wijzen op een soortgelijk alarmerend beeld als dat wat dr. Ana Mihalcea geeft van de situatie in de VS.

Eerder lijkt het tegenovergestelde het geval. Beide natuurgeneeskundigen melden mij dat het bloedbeeld van fors ‘geboosterde’ cliënten zich onderhand weer lijkt te verbeteren. “Ons lichaam blijkt een stuk sterker dan we zelf vaak denken.”

Let wel: ook dit zijn slechts een beperkt aantal situaties. Voor een goed beeld van de situatie als geheel zijn veel meer gegevens nodig. We houden ons daarom aanbevolen voor meer informatie hierover.

 

Zie ook

Hydrogels and Their Applications in Targeted Drug Delivery

Gerelateerd

Dr. Ana Mihalcea: “Hydrogel verandert de mens in een cyborg”

Corona heeft een broertje gekregen: ze noemen hem Spike

Ouders: houd je kinderen ver van dit biowapen!

Onderzoek van 4000 patenten wijst uit: er is geen nieuw virus en de covid-19 vaccins zijn biowapens

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Marit Lotze schreef:

  Ik denk niet dat gevaccineerden het kunnen overdragen aan ongevaccineerden, omdat dat dan ook voor de Elite dan zal gelden. Ik denk dat ze dat liever niet hebben.

 2. Rensje Plantinga schreef:

  Ik zeg maar zo..Zolang de genezing vraagt om een groot aantal behandelingen, die vast niet gratis zijn, klopt er iets niet.

 3. Margie schreef:

  Waves of Vitilaty ~ EESystem overgewaaid uit US

  It’s all about energy!

  1e EESystem Center in Nederland!

  “The future of medicine will be the medicine of frequencies“
  ~ Albert Einstein ‘mc4’

  wavesofvitality.com/

 4. Willem schreef:

  Ik ben 2 maanden geleden bij een man en een vrouw geweest die me hebben schoongemaakt van alle nanobots, Spike eiwitten, 1 morgelon en 4 synthetische tumoren en 74 uitzaaiingen daarop. Dit ging via teleportatie. Volgens hen, die vele mensen zien met nog veel meer tumoren en uitzaaiingen, nanos, spikes etc. zeggen dat iedereen geshed is.
  Zelf gebruik ik wel insuline alleen heeft hij die gecheckt en hierin bevind zich geen rommel, behalve natuurlijk dat het nog steeds synthetisch is. Na de behandeling voelde ik een enorm groot verschil in energie en ben ik weer dichter bij mezelf. Ik had het gevoel overgenomen te zijn, niet helemaal mezelf, en dat is dus wat die technologie doet. Het gaat alleen heel geleidelijk zodat je het (bijna) niet in de gaten hebt. Het is ook al sinds 1995 aan de hand zoals ik begreep.
  Na het schoonmaken krijg je plasma bescherming waardoor je niet meer geshed kunt worden. Alleen nog oraal en anaal maar daar krijg je tips voor mee om dat te omzeilen.
  Dus zeg het maar, shedding ja of nee?

  • Margie schreef:

   Microwave harrashment –
   That’s why people suddenly have a host of strange ailments, as the Illuminati promote socialized medicine and big pharmaceutical interests. Multiple Personality Disorder, Schizophrenia, Dementia, Parkinson’s Disease, Tourette Syndrome, Autism, Morgellons, Fibromyalgia, Chronic Fatigue, and “allergies” are caused by microwave harassment, active denial systems, and cybernetic implants.

   fightingmonarch.com/2020/…arassment/

   Watch the documentary ’the minds of men’ ~ Melissa and Aaron Dykes

  • Anouschka schreef:

   Waar en bij wie heb jij dat laten doen ?
   En hoe heet het ?
   En zijn er noch meer praktijken of hoe vindt je die ?
   In vooruit hartelijk bedankt ☺️

 5. Inge schreef:

  Ik geloof ook niet zo in het verhaal van shedding. Want waarom zouden ze dan nog steeds die prik promoten? Die zouden ze dan ook niet meer nodig hebben toch? Overigens heb ik niet de illusie dat wij als niet-gevaccineerden overal verschoond van blijven. Ik heb me steeds al afgevraagd wat ze dan met ons van plan zijn. Daar hebben ze het vast ook wel over gehad.

 6. Leonard schreef:

  Deze chelatietherapie haalt niet alleen giftige metalen uit je lichaam het heeft ook een interessante en erg gunstige bijwerking, n.l. de bloedvaten worden verwijd. Dit is dus een zeer geschikte methode om van vernauwde bloedvaten af te komen. Deze methode is gepromoot door de pionier Dr P. van der Schaar. Naar eigen ondervinding kon ik voor de behandeling via de trap slechts 2 a 3 verdiepingen snel oplopen en had dan geen macht meer in mijn benen. Na de kuur liep ik in een draf alle 12 verdiepingen van het gebouw op, was niet moe hoefde niet te hijgen en had geen last van hartkloppingen. Een ideale oplossing voor vernauwde kransslagaders en overige bloedvaten, dus ook de haarvaten. Bovendien heb je geen operatie nodig.

  • Anouschka schreef:

   Wat kost die therapie of wordt er iets door de ziekteverzekering betaald?
   Weet U dat misschien ?
   En waar kan ik meer informatie vinden van deze therapie?
   Hartelijk bedankt ☺️ groetjes

 7. EgoWoman schreef:

  Dit is precies mijn idee ook al jaren. De troep die we inademen, via ons eten en drinken binnen krijgen.

  Er is geen ontkomen aan. Ik eet en drink zoveel mogelijk puur en onbewerkt voedsel. Maar zelfs dat bevat al niet meer zoveel voedingstoffen als vroeger.

  Ruim een jaar geleden, toen het fenomeen shedding ineens de kop op stak, heb ik een levend bloed onderzoek laten doen. Daarin was toen niks geks te zien wat op nano structuren leek.

  Ik eet zo min mogelijk van de supermarkt en zoveel mogelijk direct van de boer, zoals rauwe melk en vlees van zelf geslachte dieren. Ook koop ik halal bij de Turkse supermarkt.

  Meer kun je niet doen. Kennis delen met elkaar zoals hier en wakker blijven.

 8. Peter Blok schreef:

  Ik denk inderdaad dat de rommel overal inzit. Er is alleen informatie en sturing nodig om alle losse deeltjes tot een functionerend geheel te maken. De mobiel is hiervoor geschikt. Ik roep het al jaren. Stop volledig met het gebruik van een mobiel en wifi. De mobiel kan via frequenties de structuren bouwen en tegelijk via zenden en ontvangen, controleren of het geheel volgens plan gaat en functioneert. Als er eenmaal een zender/ontvanger is opgebouwd, dan ben je ook zonder mobiel te bereiken in een 5G netwerk. Laat ik het gewoon bot zeggen. Al je gewoon doorgaat met mobiel bellen, dan moet je mij eens vertellen wat je je eigenlijk voorstelt bij de toekomst?

  • Margie schreef:

   Het is niet voor niets dat de UN iedereen aan de mobiel wil…

   LED ook zoiets lucratiefs.
   In US is sinds 1 augustus een ban op de ‘gewone’ gloeilamp.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.