VIRUS MANIA: hoe het medisch-industriële kartel onze angsten exploiteert

Opnieuw heeft een virus de wereld in zijn greep. Tegelijkertijd is er nog geen spoor te bekennen van een echte epidemie. Wat we wel zien is een epidemie van angst. Over dit fenomeen verscheen al in 2006 een baanbrekend boek: VIRUS MANIA.

VIRUS MANIA is een hoogst actueel werk. De Hamburgse journalist Torsten Engelbert en de medicus Claus Köhnlein uit Kiel (oud lid van de Zuid-Afrikaanse AIDS commissie) rekenen daarin af met de gangbare kijk op virussen. Ze doen dit op basis van een uitgebreid bronnenonderzoek.

Hun visie is dat er in de loop van de tijd een medisch-industrieel complex is ontstaan dat uitmondde in een dogmatische ‘wetenschappelijke Kerk’, een typering die afkomstig is van de Britse bioloog en antropoloog Thomas Huxley.

De steeds weer gehanteerde methodiek van het medisch industrieel complex bestaat uit de volgende stappen:
a. Schilder het risico van een vernietigende epidemie
b. Geef de schuld aan een in het oog springend pathogeen (virus)
c. Manipuleer de epidemiologie met niet verifieerbare aantallen om de valse perceptie van een epidemie te maximaliseren
d. Bied de oplossing aan in de vorm van massale vaccinatie

Dit leidt ertoe dat we steeds angstepidemieën waarnemen en geen virusepidemieën. De media en de farmaceutische industrie versterken de angsten en op basis daarvan bouwen ze een zeer lucratieve industrie op.

Virus Mania

Virusdogma en censuur

Onderzoekshypothesen die betrekking hebben op deze gebieden van virusonderzoek worden in de praktijk nooit wetenschappelijk geverifieerd (vgl. dr. Sucharit Bhakdi, zie noot 1). In plaats daarvan worden ze voor waar aangenomen door ‘de consensus’.

Dit gegeven wordt dan snel veranderd in een dogma wat dan door de media op een quasi religieuze wijze voor het grote publiek wordt bestendigd. Daardoor wordt ook gezorgd dat onderzoeksbudgetten terecht komen bij de wetenschappers die het virusdogma onderschrijven.

Een belangrijk instrument om afwijkende meningen in het wetenschappelijk debat te weren is op verschillende niveaus censuur toe te passen. Dat strekt zich uit van populaire media tot wetenschappelijke publicaties.

We hebben niet geleerd van ervaringen in het verleden. Er zijn nog steeds veel onbeantwoorde vragen over de oorzaken van de Spaanse griepepidemie en over de rol van virussen in de polio-epidemie van na de Tweede Wereldoorlog.

Monocausale misvatting

Het dogma van de monocausale oorzaak van ziekten werd definitief gevestigd door de microbiologie. Deze wetenschap werd in de 19e eeuw overheersend met de opvatting dat micro-organismen (bacteriën, virussen, fungi) duidelijk bepaalde ziekten veroorzaken, inclusief massa-epidemieën zoals cholera en tbc.

De bedenkers van de microbetheorie, de onderzoekers Louis Pasteur en Robert Koch, bestegen in hun carrière de Olympus van de geneeskunde. En met de microbetheorie werd de ‘hoeksteen’ gelegd voor de moderne biomedische basisformule met haar monocausale startpunt en haar zoektocht naar wondermiddelen (magic bullets).

”Eén ziekte, één oorzaak, één medicatie,” zo omschreef de Amerikaanse hoogleraar sociologie Steven Epstein deze medische misvatting.

Grootschalige speculatie

Vanaf het eind van de 19de eeuw werd de jacht op microben in toenemende mate als de grote uitdaging beschouwd.

Journalisten nemen gewoonlijk voetstoots aan dat wetenschappers bezig zijn met diepgravende studies en enkel wetenschappelijke feiten naar buiten brengen; en dat zeldzame gevallen van corruptie weer snel uit de instituten van onderzoek verwijderd wordt. Het is een geïdealiseerd beeld dat niets met de werkelijkheid van doen heeft.

Ontelbare miljarden dollars onderzoeksgeld worden omgetoverd in ‘wetenschappelijke’ hypothesen die uiteindelijk verpakt en gekaapt worden door grote farmaceutische bedrijven, onderzoekers, gezondheidsadvocaten en journalisten als ultieme waarheden.

In werkelijkheid zijn deze theorieën vaak niet meer dan speculatie die dan later wordt gefalsificeerd en uiteindelijk wordt afgedankt.

Zelfs in medische opleidingen heeft men het verbeteren van gezondheid inmiddels al naar een lager plan verwezen. “Wat moeten gedreven klinisch onderzoekers doen?” vraagt John Abramson van Harvard Medical School zich af. “De eerste stap is de illusie op te geven dat het eerste doel van modern medisch onderzoek is de gezondheid van Amerikanen effectief en efficiënt te verbeteren. In onze opvatting is het primaire doel van commercieel gesponsord klinisch onderzoek het maximaliseren van het financiële resultaat van de investering en niet de gezondheid.”

Overhypte ziektebeelden

Geen enkele wetenschapper heeft ooit het vogelgriepvirus H5N1 (met het complete genetisch materiaal en het virus omhulsel) gezien. We weten niet eens of het gevaarlijk is voor mensen of dat het een al bij voorbaat aangekondigde globale pandemie kan doen uitbreken. Iets wat zelfs mainstream onderzoekers toegeven.

Maar dit gebrek aan bewijs weerhield het de hoofddirecteur van het Duitse Robert Koch Institut dat verantwoordelijk is voor virusepidemieën er niet van te waarschuwen dat H5N1 “een potentieel gevaar voor de gehele mensheid is”.

Er is ook een discrepantie tussen speculatie en bestaande feiten in de BSE ‘epidemie’ die in Duitsland enkel vee heeft opgeleverd wat positief getest was.
Wat betreft hepatitis C is nog steeds het wachten op een epidemie van levercirrose (serieuze leverschade).

Sinds de jaren tachtig stierven er ieder jaar in Duitsland slechts enkele honderden door de zogenaamde AIDS epidemie. Maar hoe dan de verschrikkelijke aantallen miljoenen HIV geïnfecteerden in Afrika te duiden? Dit is voornamelijk te verklaren door de herdefinitie van het ziektebeeld van miljoenen patiënten die lijden aan conventionele ziekten als tbc of leprose. Zij werden voortaan als AIDS patiënten bestempeld (zie noot 2).

De bedreiging van SARS (corona variant) is overeenkomstig overhyped. In de eerste negen maanden na de ontdekking van het vermeende SARS virus (november 2002 tot juli 2003) trof de WHO slechts 800 ‘waarschijnlijke SARS doden’ aan.

Megawinsten

De bekende Nobelprijswinnaar dr. Kary Banks Mullis (1993, bedenker van PCR test) gelooft dat mensen later de aanvaarding van de HIV theorie van AIDS als gek zullen zien. Mullis bespreekt in het artikel “Het medisch establishment versus de waarheid” de wijze waarop de op virussen gefocuste industrie haar dogma’s uitdraagt zonder dat er wetenschappelijk bewijs voor bestaat.

Natuurlijk helpt dit de enorme onderzoeksbudgetten en winsten van farmaceutische kartels en de inkomens van topwetenschappers in stand te houden. Tussen 1981 en 2006 betaalden alleen de Amerikaanse belastingbetalers al 190 miljard dollar voor AIDS onderzoek gericht op de virus hypothese en de ontwikkeling van geneesmiddelen,

Ondanks deze inspanningen is de levensverwachting van Aids-patiënten nauwelijks verbeterd en is er ook geen sprake van een adequaat geneesmiddel.

Dezelfde strategie werd toegepast met het Tamiflu geneesmiddel voor griep dat zeer ernstige bijwerkingen heeft, Door deskundig public relations beleid, steun van de WHO en de angstverspreiding door de mainstream media inzake vogelgriep veranderde dit geneesmiddel van een verliesgevend plankartikel tot een miljarden melkkoe voor de farmaceutische industrie.

Download het boek

VIRUS MANIA Avian Flu (HSN1), Cervical Cancer (HPV), SARS, BSE, Hepatitis C, AIDS, Polio How the Medical Industry Continually Invents Epidemics, Making Billion-Dollar Profits At Our Expense (2006, 2009 Duitse editie) is hier als pdf te downloaden.

Noot 1
Volgens dr. Bhakdi concludeert een recente Franse studie van 19 maart 2020 rt dat het Covid-19 virus niet gevaarlijker is dan al langer bestaande corocoronavirussen.
Zie de volgende Duits en Engels ondertitelde video:

Corona-Krise: Offener Brief an die Bundeskanzlerin von Prof. Sucharit Bhakdi

Noot 2

Een Britse patholoog komt tot dezelfde conclusie als dr. Bahkdi. De positief geteste slachtoffers in de ziekenhuizen in Wuhan, Bergamo en Tilburg worden allemaal als coronadoden geregistreerd waar in normale omstandigheden in de meeste gevallen andere doodsoorzaken zouden zijn aangegeven.
Dit leidt tot een enorme vertekening van de werkelijke stand van zaken in de betreffende ziekenhuizen. De mainstream media zorgen er vervolgens voor dat dit scheve beeld er bij het brede publiek dagelijks goed ingewreven wordt.

Zie ook:
Johan van Dongen, Aids And Ebola The Greatest Crime In Medical History Against Mankind (English Edition) Kindle-editie

En beide onderstaande video’s:

Virus Mania – The Truth about Infectious Diseases – Part 1

Virus Mania – The Truth about Infectious Diseases – Part 2

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Verwijs alleen naar de naam TransitieWeb als bron van je tekst. Ook kun je delen van de tekst op TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in een eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?

Klik dan hier.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Tjeerd de Haan schreef:

  Interview met dr. Thomas Cowan over zijn nieuwe boek The Contagian myth (De besmettingsmythe) dat net is verschenen en door Amazon wordt geboycot zoals ik heb geconstateerd. Het boek haalt de theorie van Pasteur en de gevestigde virologiewetenschap volledig onderuit. Kortom een zeeractueel en explosief boek dat moeilijk te verkrijgen (enkel te downloaden) zal zijn vanwege de censuur van de grote verkoopkanalen. Ik zal een link plaatsen zodra het me gelukt is een ebook te downloaden:

 2. Tjeerd de Haan schreef:

  Inmiddels is de Engelstalige nieuwste uitgave (juli 2020) te verkrijgen als ebook voor 10 euro via KIndle van amazon:
  www.amazon.de/Torst…038;sr=8-2

 3. Tjeerd de Haan schreef:

  De WHO en de pharmagiganten hebben gewacht tot de ontdekker van de PCR test, Nobelprijswinnaar en constante luis in de pels dr. Kary Mullis (1944-2019) vorig jaar overleed om met hun wereldwijde coronavirus psyop te komen. Het is al een tijdje terug ontdekt dat de door WHO verstrekte pcr testkits hetzelfde kleine stukje DNA of RNA (CTCCCTTTGTTGTGTTGT) dat gebruikt wordt als startpunt van de polymerasekettingreactie (PCR, polymerase chain reaction) wat het chromosoom 8 van het menselijk dna is. Negatieve tests kunnen door fouten in het pcr testproces veroorzaakt worden of doordat een alternatieve testkit wordt gebruikt die een andere DNA startsequentie gebruikt. Maar in principe tal iedereen dus positief testen en het coronavirus hebben..
  Het coronavirus is dus het menselijk chromosoom 8. Dit betekent ook dat het WHO het dna van iedere wereldburger (hun idioom) wil gaan herprogrammeren met het vaccins wat natuurlijk al voor de psyop is ontwikkeld.. De WHO is overduidelijk een extreem zwaar criminele organisatie die de wereldmacht wil gaan grijpen als façade-organisatie voor de ultrarijken en farmagiganten in de wereld:

  Bombshell:WHO Coronavirus PCR Test Primer Sequence is Found in All Human DNA
  pieceofmindful.com/2020/…human-dna/
  This is the WHO protocol. I also came across several private companies (Sigma-Aldrich, Thermo Fisher) whose PCR primer sequences were longer and had no such match. So I am not saying that ALL test kits belong to WHO, but if we were to find shenanigans we would expect to find it with the WHO. This really has me shaken, and I am really starting to believe that the WHO designed a test where they would be able to find a positive anywhere they wanted to find one. Also, the PCR test process is inherently very error-prone and even the WHO test may occasionally have false negatives.

  • Tjeerd de Haan schreef:

   Homo sapiens chromosome 8, GRCh38.p13 Primary Assembly
   NCBI Reference Sequence: NC_000008.11
   LOCUS NC_000008 18 bp DNA linear CON 17-AUG-2020
   DEFINITION Homo sapiens chromosome 8, GRCh38.p13 Primary Assembly.
   ACCESSION NC_000008 REGION: 63648346..63648363
   VERSION NC_000008.11
   DBLINK BioProject: PRJNA168
   Assembly: GCF_000001405.39
   KEYWORDS RefSeq.
   SOURCE Homo sapiens (human)
   ORGANISM Homo sapiens
   Eukaryota; Metazoa; Chordata; Craniata; Vertebrata; Euteleostomi;
   Mammalia; Eutheria; Euarchontoglires; Primates; Haplorrhini;
   Catarrhini; Hominidae; Homo.

   www.ncbi.nlm.nih.gov/nucle…o=63648363

  • Tjeerd de Haan schreef:

   Het van het toneel verdwijnen van PCR test uitvinder Kary Mullis in juli 2019 met PNEUMONIA (ahum) lijkt inderdaad toch een gevalletje uit het script geschreven worden. De virologie is op de keper beschouwd van a tot z een psudowetenschap. Virussen zijn nooit volgens de postulaten van Robert Koch aangetoond. De PCR- en andere virustesten zijn totaal onbetrouwbaar gebleken. Om over ziekmakende vaccins nog maar te zwijgen.. man man wat een godgeklaagde volksverlakkerij waar de industrie jaarlijks honderden miljarden aan verdient en betaald door de onwetende belastingbetaler natuurlijk.

   • Tjeerd de Haan schreef:

    Meer over de PCR (surrogate marker) test en Kary Mullis: uncoverdc.com/2020/…irus/?s=09

    • Tjeerd de Haan schreef:

     Mooi slot van het artikel (David is de Canadees David Crowe van de website The infectious Myth)
     “David, in conclusion, finish this sentence: “The PCR test for Corona is as good as…”
     His reply made me laugh. I didn’t know I still could laugh.
     “It’s as good as that Scientology test that detects your personality and then tells you need to give all your money to Scientology. “

 4. Tjeerd de Haan schreef:

  De Amerikaanse voedingsdeskundige Aajonus Vonderplanitz (Swigart) was ook een groot deskundige van virussen en bacterien en andere symbiotische gifopruimers (exosomen) die het lichaam gezond houden. Virussen als ziekteverwekker bestempelen en vaccinaties zijn de wereld op zijn kop:
  www.bitchute.com/video…nF5KwoaGEo (Aajonus Vonderplanitz – Viruses)
  www.bitchute.com/video…sdh3lrNga/ (Aajonus Vonderplanitz – Virus do not exist outside the body)

 5. Nicole schreef:

  Kan ik het boek Virus Mania ergens in het Nederlands bestellen of kan dit enkel gedownload worden online? Indien ik het kan bestellen, kan u me dan informeren waar? Alvast Bedankt

  • Tjeerd de Haan schreef:

   Deze link werkt: www.biohealthworksinstitute.com/uploa…ia_pdf.pdf (eerste Engelstalige druk).
   De nieuwste Engelstalige druk van het boek is vorige maand verschenen. Hier zijn allerlei links naar het nieuwste boek te vinden: www.torstenengelbrecht.com/en/virus-mania/

   • Tjeerd de Haan schreef:

    Bolcom zal de Engelstalige editie binnenkort ook aanbieden (De nieuwste Duitstalige editie van het boek is er ook te koop en telt 454 pagina`s itt de opgave van bolcom): www.bol.com/nl/p/…oductTitle

    • Tjeerd de Haan schreef:

     Het boek Virus Mania (Engels, 2e vernieuwde druk)/ Virus Wahn (Duits 9e druk) is ook geheel bijgewerkt tot en met Mexicaanse griep, ZIKA, COVID19 (i.t.t. de getoonde oude cover en de verouderde omslagtekst van het boek bij bolcom.
     – Torsten Engelbrecht / Claus Köhnlein, MD
     Virus Mania
     Corona/COVID-19, Measles, Swine Flu, Avian Flu,
     Cervical Cancer, SARS, BSE, Hepatitis C, AIDS, Polio (580 pagina’s)

  • Tjeerd de Haan schreef:

   Veel uitstekende links en citaten (bv. Group healing=besmetting) in dit top websiteartikel (o.a. ook citaten uit het boek Goodbye to the Germ Theory – Ending A Century Of Medical Fraud van William P. Trebing (2006) geschreven voor (Amerikaanse) ouders van kinderen (te bestellen bij bolcom en (gratis) te downloaden als audioboek op het internet):

   ‘Doctors, scientists, researchers and nutritionists that say you cannot catch a virus and that a virus is made by your own body to cleanse you of toxicity.
   Does all the toxicity and chemicals that we are in contact with on this planet have an effect on us? (e.g chemtrails, chemicals in tap water, ‘health’ products, cleaning products, industrial pollution, processed food, hygiene products, weed killers, insecticides, vaccines etc etc)’

   entityart.co.uk/the-g…ronavirus/

 6. Raphael schreef:

  Goed dat dit stuk geschreven is!

  De beste wetenschappelijke informatie over Corona lees ik op swprs.org/a-swi…-covid-19/

  Verder is ‘Trust WHO’ een kritische documentaire over de rol van de WHO bij de Mexicaanse griep. De makers zijn momenteel bezig met nieuwe docu over de corona crisis.

  Het boek van van Dongen heb ik ook gelezen maar vind ik niet erg sterk (geschreven).
  Op het ontstaan van Aids geeft het boek ‘The River’ van onderzoeksjournalist Ed Hooper een interessante kijk. Hiervan is een indrukwekkende documentaire gemaakt die op youtube te vinden is.

 7. Tjeerd schreef:

  Waarom gebruiken ziekenhuizen geen Interferon type 1 dat de meeste gevallen van de ene op de andere dag oplost? Waarom gebruiken ze ventilatoren die 70% van de patiënten in IC doden? Waarom krijgen patiënten fatale morfineniveaus toegediend? Het is alsof de overheid de cijfers zo hoog wil hebben om de lockdown te kunnen rechtvaardigen. Mensen die geen Lyme hebben, maar wel een griepvaccin of een bloedtransfusie hebben gehad, zouden bijna geen kans hebben om ziek te worden. Degenen die ziek worden moeten worden behandeld met de bekende medicijnen als CPAP en niet met ventilatoren. Bovendien kan Type 1 Interferon het retrovirus te stoppen die door SARS is geactiveerd om te groeien, en anti-parasitaire medicijnen als ze Lyme of andere parasieten hebben.
  Dit is een medische catastrofe die ons wordt gebracht door een corrupte medische beroepsgroep die veel te machtig is geworden en die elk jaar miljoenen mensen over de hele wereld onnodig laat sterven. Ze zijn nu zo machtig dat ze het land regeren. Applaudisseer niet voor het medische beroep, afgezien van de arme mensen die in de frontlinie werken, die in gevaar worden gebracht door de criminelen aan de top, net als de rest van ons. Zeg hen dat ze moeten stoppen met ons allemaal onnodig te vermoorden, zoals ze nu doen. Vroeger doodden ze gewoon mensen door kanker, hartziekten en nu ook retrovirussen die via vaccins werden toegediend, niet te genezen. Nu voeren ze politieke programma’s uit die veel meer mensen onnodig zullen doden. Het is tijd om de medische maffia, die de wereld regeert van de aardbodem weg te vagen
  debataafschecourant.wordpress.com/2020/…lijden-11/

 8. Tjeerd schreef:

  Dr. Judy Mikovits PhD gelooft niet dat SARS-CoV-2 de oorzaak is van COVID-19.
  COVID-19 kan worden geïnitieerd door SARS-CoV-2 maar is afhankelijk van een reeds bestaande infectie met en het activeren van andere virussen zoals XMRV, gamma retrovirussen, mogelijk Lyme en andere co-infecties, waaronder parasieten, en dit is de reden waarom anti-parasitaire medicijnen zoals hydroxychloroquine en Ivermectine helpen.
  • Bloedproducten en vaccins zijn besmet met XMRV’s die uw immuunsysteem kunnen beschadigen en CVS, kanker en andere chronische ziekten kunnen veroorzaken. De virussen verspreiden zich binnen laboratoria naarmate ze zich hebben aangepast om te worden geaërosoliseerd, en besmetten cellijnen die worden gebruikt bij de productie van vaccins en ander viraal onderzoek, waaronder onderzoek naar coronavirussen.
  • Griepvaccins hebben een groot aantal gevaarlijke virussen over de wereld verspreid, die vervolgens kunnen interageren met SARS COV-2.

  debataafschecourant.wordpress.com/2020/…lijden-11/

 9. Tjeerd schreef:

  In onderstaand bericht (met video) over een persconferentie van het Corona Crisisteam in de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws wordt mooi aangetoond hoe de mainstreammedia en de overheid in een door de WHO gefabriceerde pandemie collaboreren. De enige kritische (Waalse) (website)journalist (Kairos)op de persbijeenkomst stelde de (mogelijke) belangentegenstellingen van twee leden van Crisisteam (minister Philip de Backer en viroloog Marc van Ranst) wegens eerdere dienstverbanden bij grote pharmaceutische bedrijven aan de orde. De Belgische minister president antwoordde met het obligate ‘ mensen wisselen van carriere en kiezen er voor het algemeen belang te dienen en ik kan u niet garanderen of het een rol speelt’. De reacties onder het artikel onderstrepen dat ook Vlamingen een uitgedacht script ontwaren en aan het wakker worden zijn:
  www.hln.be/nieuw…~ad4498d7/

 10. Tjeerd schreef:

  Volgende maand verschijnt een nieuwe tweede uitgebreide druk van de Duitse uitgave van Virus-Wahn:
  www.amazon.de/-/nl/…038;sr=8-1

 11. Tjeerd schreef:

  De overheid voert al 25 jaar een desinformatiecampagne over aids door te stellen dat het voor hetero´s ook een risico is. Daaraan ligt ten grondslag dat homo-lobbygroepen niet willen dat de ziekte als een homoziekte wordt afgeschilderd. Homoseksualiteit zou dan wel eens als ongezond kunnen worden betiteld. De statistiek wijst echter uit dat er wel risicogroepen zijn. Officieel is 20% van de aids-patiënten heteroseksueel en 80% homo. Wanneer je bedenkt dat 10% van de bevolking homo is dan hebben homo´s een veel grotere kans op het krijgen van aids. Homo´s worden naar aanleiding van dit statistisch gegeven tegenwoordig betiteld als verhoogde risicogroep. We moeten echter niet vergeten dat een zogenaamde hetero-huisvader met aids ook een biseksuele relatie kan hebben gehad maar dit niet wilt toegeven om zijn gezin niet te shockeren. Een aantal mannen is stiekem biseksueel. Daarom is het werkelijke aantal hetero´s waarschijnlijk nog lager dan de officiële cijfers. De jarenlange op hetero´s gerichte condoomcampagnes, die vooral tussen 1984 en 1995 prominent het straatbeeld sierden en elke avond op tv verschenen, zijn eigenlijk onzinnig geweest en pure geldverspilling. Predikers voor het aidsfonds zeggen nu dat condooms ook helpen tegen andere soa´s en zwangerschap. Dat is waar, maar daar waren de aidscampagnes niet voor bedoeld. Die hebben tot een zwaar misvormd beeld geleid van de ziekte aids. In 2009 was 21% van de aidspatiënten vrouw. Een-derde is allochtoon. Er komen elk jaar 130 mensen met hiv-besmetting bij. Per saldo betekent dat in 2009 17 autochtone vrouwen een hiv-besmetting hebben opgelopen. Het is niet bekend gemaakt hoeveel vrouwen van deze 17 heroïne spoten en naalden hebben gedeeld. Op 8 miljoen vrouwen in Nederland, is 17 een bijzonder laag getal. Het is 0.000005%.

  Niet besmettelijk
  Eén van de dingen die inmiddels wel bekend zijn bij medische wetenschappers maar niet algemeen bij het publiek is dat je van sperma nooit aids kan krijgen; in ieder geval is er daardoor nooit een hiv-besmetting vastgesteld. Ondanks dat vele aids-informatiesites anders beweren is alleen besmetting via bloed mogelijk.
  mens-en-gezondheid.infonu.nl/aando…raude.html

 12. Tjeerd schreef:

  Dr. Fauci die nu ook onderdeel uitmaakt van de Corona Taskforce van president Trump was destijds een van de cheerleaders van het gevaar van HIV-AIDS wat achteraf een farce bleek maar waar wel 180 miljard dollar onderzoeksgeld in werd gestoken. Geld wat dus niet werd gestoken in echte nijpende gezondheidsproblemen. Deze dr. Fauci is natuurlijk een vrijmetselaar die de HIV AIDS zaak ook in een Corona Taskforce speech aanhaalde om maar te illustreren dat de corona pandemie net als HIV/AIDS hysterie deepstate psychologische operaties zijn waarbij de vrijheden van patienten/burgers weggenomen worden en miljarden belastinggeld naar grote multinationale bedrijven worden gesluisd:
  conservativedailypost.com/fauci…state-act/

  • Tjeerd schreef:

   In februari 1987 beweerde een AIDS arts in de Oprah Winfrey show dat de volgende drie jaar 1 op de vijf Amerikaanse heteroseksuelen zou overlijden.
   books.google.nl/books…38;f=false

  • Tjeerd schreef:

   Trump heeft China steeds beschuldigd van verspreiding van het CV virus maarnu blijkt zijn rechterhand dr Fauci het Wuhan lab te hebben gesteund met 7,5 miljoen dollar en als klap op de vuurpijl gaat Trump nu volle bak samen met big pharma en Bill Gates voor een vaccin voor ALLE Amerikanen voor het eind van 2020 (operatie Warp Speed):

   DR. FAUCI BACKED CONTROVERSIAL WUHAN LAB WITH MILLIONS ( 2 x 3,7 mld, Dawg) OF U.S. DOLLARS FOR RISKY CORONAVIRUS RESEARCH
   BY FRED GUTERL ON 4/28/20 AT 2:57 PM EDT

   ….But just last year, the National Institute for Allergy and Infectious Diseases, the organization led by Dr. Fauci, funded scientists at the Wuhan Institute of Virology and other institutions for work on gain-of-function research on bat coronaviruses.

   Many scientists have criticized gain of function research, which involves manipulating viruses in the lab to explore their potential for infecting humans, because it creates a risk of starting a pandemic from accidental release.”

   ‘Het openlijk beleden doel van ‘gain of function’ onderzoek (het in laboratoria ontwikkelen van voor mensen extra gevaarlijke virussen) is kennisverwerving, zodat geanticipeert kan worden op toekomstige, door spontane mutaties, veroorzaakte pandemieen.

   www.newsweek.com/dr-fa…ch-1500741

   www.stopdebankiers.com/presi…arp-speed/

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.