Viroloog dr. Poornima Wagh na het TESTEN van 2300 coronavaccins: “mRNA en spike proteïnen zijn flauwekul, de vaccins van alle fabrikanten bevatten identieke giftige, chemische componenten”

Met een internationaal team van achttien onderzoekers analyseert dr. Wagh de inhoud van de coronavaccins van alle fabrikanten. Ook de Russische, Chinese en zelfs Cubaanse. Zo’n 2300 flacons zijn inmiddels bekeken. De conclusie: ze bevatten geen mRNA of spike proteïnen. Bovendien is  de samenstelling overal dezelfde. Alleen de onderlinge verhoudingen van de chemische ingrediënten verschillen.

Daarmeee varieert ook de giftigheid. Sommige flacons met een hoog gehalte aan grafeen zijn zeer toxisch. De kans dat je daaraan na enkele weken of maanden overlijdt is groot, aldus Wagh.

In dit gesprek met medical rebel dr. Lee Merritt begint zij met een uitgebreide uiteenzetting van haar wetenschappelijke achtergrond en haar visie op wetenschappelijk onderzoek. Vervolgens zet ze uiteen waarom niet alleen de virologie, maar ook de microbiologie als geheel op frauduleuze leest is geschoeid. Daarna gaat ze in op de samenstelling van de coronavaccins (vanaf 1:12:00) en op de betekenis van de resultaten van het onderzoek dat zij leidt.

Beknopte inhoudsopgave

Wetenschappelijke achtergrond: tot circa 16:00
Methoden van (microbiologisch) onderzoek: 16:00 tot circa 35:00
Over DNA en mRNA, chemie en microbiologie: 35:00 tot circa 51:00
Hiv, Marburg, apenpokken, vanaf 51:00 tot circa 57:00
Malaria, vitamine D3 in hoge doses: vanaf 57:00 tot circa 1:06:00
Over het testen van de vaccins: vanaf 1:12:00: “no mRNA, no spike proteins, zippo”: 1:13:00
Positieve elektrische lading grafeenoxide heeft negatieve gevolgen voor hart, bloedvaten, hersenen en andere organen.
Zware metalen, “massive amounts of aluminium“, “a chemical weapon, not even a bioweapon”: 1:17:55
35 varianten: 1:18:30
“Does RNA even exists?” 1:23:15
Transpozones: 1:24:00 “it is like CRISPR, but the body does this internally
Exosomen: 1:27:50
Jean-Baptiste Lamarck (adaptation) versus Darwin (evolution): circa 1:30:00
Poisoning us by a bunch of chemicals”: 1:32:10
Everything in nature is very intelligent, you cannot change that because you have a God compex”: 1:33:30
Everything with quatum in it is bullshit”: 1:34:10
Scalar energy, Tesla, Rupert Sheldrake: vanaf circa 1:35:00
This is a split program of depopulation and control (dat niet gaat werken): 1:41:00
“Ze moeten iets doen om de schade te verbergen, want mensen sterven aan deze injecties”: 1:41:50
Veel medici zijn alle onzin zat en hunkeren naar echte wetenschap: 1:44:00
Over cholera: 1:46:50 en legionella: 1:51:30

Links naar deze viedo:

Odysee
Rumble
Bitchute

Gerelateerd

Wat er in de covid-vaccins zit en niet op de bijsluiters staat (1)

Wat er in de covid-vaccins zit en niet op de bijsluiters staat (2)

Karen Kingston (ex Pfizer medewerker) bevestigt dat er grafeenoxide in de coronavaccins zit en spreekt van genocide

Onderzoek van 4000 patenten wijst uit: er is geen nieuw virus en de covid-19 vaccins zijn biowapens

Corona heeft een broertje gekregen: ze noemen hem Spike

Een boek dat iedereen moet lezen

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Delano schreef:

  Beste Fred Teunissen (auteur van het artikel),
  Gaarne het artikel aanvullen. Poornima Wagh is inmiddels ontmaskerd als een bedriegster. Dit is heel jammer, want ze gaf veel goede info, maar dat is de werkwijze van bedriegers.
  Ze wordt tijdens een interview met Planetwaves.FM ontmaskerd. Planetwaves pleit ook voor een protocol om bedriegers te filteren.
  planetwaves.fm/the-i…new-media/

  • Fred Teunissen schreef:

   Beste Delano,
   Mijn indruk is dat het anders zit.
   Dr. Wagh wordt aangevallen omdat ze gelogen zou hebben over haar academische diploma’s. Zo raakt – als we niet oppassen – de kern van haar onderzoek buiten beeld. De sleutelvraag is immers of ze gelijk heeft met haar analyse van de inhoud van de ‘vaccins’.
   Dr. Lee Merritt geeft een plausibele uitleg over dit phd-‘debat’ in deze video, ongeveer na 50 minuten. Ze vertelt dat de vermelding van de twee Londonse phd’s niet door Wagh zelf, maar door een podcaster in de wereld zijn gebracht. Het is een dia, die in een uitzending is gebruikt. Geen weergave van een door dr. Wagh zelf opgesteld c.v.
   Dat ze gelogen heeft over haar status is – van wat ik nu kan overzien – onbewezen. Sterker nog: in het interview waar jij naar verwijst legt ze zelf uit waarom ze deze phd’s niet heeft gekregen. Dat had met de inhoud van haar toenmalige onderzoek te maken. Onder meer met haar stelling dat HiV niet bestaat. Dr. Wagh raakte daarmee in het hart van de strijd over de vraag of visussen eigenlijk wel bestaan en als ze al bestaan of ze dan ziekten kunnen veroorzaken. Wat ook nu weer de kern is.

   • tjeerd schreef:

    Precies Fred.
    Ze raakt de kern en dat mag natuurlijk niet. De westerse reguliere geneeskunde is een Rockefeller pseudowetenschap.
    In een andere video ontmaskert ze ook de in het westen bewierookte Mahatma Ghandi als een Britse asset net als Khomeini destijds in 1989 in Iran. Nu wist ik dat ook eigenlijk al wel. Maar toch. Zij neemt publiekelijk geen enkel blad voor de mond.
    Iemand heeft een gerichte zoekfunctie op haar gedaan en komt tot de conclusie dat ze meer dan voldoende gekwalificeerd is om uitspraken als zij gedaan heeft te doen.
    rumble.com/v1in7…-145292075
    Ik geloof haar en het bewijs zal naar buiten komen. Veel alternatieve artsen en onderzoekers die aan de goed kant lijken te staan zijn helaas gecontroleerd.

   • tjeerd schreef:

    Ik belandde enkele dagen geleden denk ik mede door dr. Waghs video waarin ze pleit voor de noodzaak van het herschrijven van de wereldgeschiedenis bij een studie met een heel opmerkelijke hypothese. De schrijver stelt dat de europese landen in de 17de en 18de eeuw ver in de schaduw stonden van het grote Indische rijk, het grote Chinese en Russische rijk en ook van Afrika maar door hun maritieme handelsgeest, sluwheid en hun maritieme militaire overwicht tot grote imperia wisten op te klimmen. Carl Schmitt schijnt impliciet hetzelfde te beweren in zijn boek Land en Zee. In de 21ste eeuw worden de rollen in de wereld weer omgedraaid ten faveure van de grote landrijken in de wereld:
    J.C. Scharman Empires of the Weak: The Real Story of European Expansion and the Creation of the New World Order 2020
    www.youtube.com/watch…QtdmAxfHZM Dr Wagh: Re-write History is Needed

   • Delano schreef:

    Beste Fred:
    (1) Poornima zegt bij 3:30 in Planetwaves interview BlastP gebruikt te hebben als “Gene alignment” software, terwijl je daarmee sequenties opzoekt, ipv sequenties synthetiseert. De interviewer blijft hier wijselijk stil, waarna ze doorhakkelt over de Zeiss Gemini electronen-microscoop, bedoeld voor weergave, ipv sequenties.
    (2) Nekschot volgt 14 minuten later bij 17:30, “I thought there was just one sequence.” 😳😲 waarmee Poornima bij iedere BlastP kenner compleet door de mand valt.

    Ervaren laboranten (zoals Poornima zich voordeed) doorzien de SARS1/2 stamboom. Zodra je BlastP opent voor C19 zie je alle varianten, in Maart 2020 al bijna honderd. Allemaal gelogen uiteraard, want virussen bestaan niet en worden softwarematig uit deelsequenties samengesteld, maar desondanks had Poornima meerdere sequenties móeten zien. Conclusie: ze loog over haar BlastP-vaardigheden en had géén ervaring met het maken van sequenties, waarvoor je bv de Illumina MiniSeq gebruikt. (2) is al diskwalificerend, maar (1) en (2) begraven haar volledig. Dit is geen verspreking of misverstand, zoals ook “Ik zag bij de sleutelmaker maar 1 slot,” geen verspreking of misverstand is, maar uiting van onbekwaamheid in het herkennen van sleutels en sloten, of virussequenties in het geval van Poornima. Al het andere doet dan niet meer terzake.

    Poornima illustreert helaas de algemene intellectuele volksluiheid. C19/RNA/qPCR vergt uiteraard diepgaander kennis dan de gemiddelde persoon of Blogger heeft, echter was/is C19 van zodanig groot belang dát je juist als Blogger een halve dag BlastP moet bestuderen, t.b.v. vaardigheid in het doorzien van bedriegers als Poornima.

  • tjeerd schreef:

   Iedereen die dr. Poornima Wagh aanvalt baseert zich op hetzelfde hit stuk van deze niet bepaald onbesproken man: hudsonvalleyone.com/2018/…s-to-town/

 2. werkhoven schreef:

  we krijgen op deze onderzoeken van artsen een aardig ander beeld van het bewuste vaccin en alles daarom heen. De agenda van Klaus Schwab geeft aan dat er wereldwijd een overbevolking is, een derde van de mensen zijn nodig om als slaven aan het werk te gaan, twee derde aan mensheid is er teveel.
  Als gewoon denkend, voelend en werkend mens kun je je niet voorstellen wat er op dit moment sinds 2020 gaande is. Langzaam maar zeker gaat er iets gebeuren waar naar alle waarschijnlijkheid ook het vaccin en de volgende vaccins een rol in spelen. Zolang mensen blijven geloven dat het vaccin goed is voor hun gezondheid, dan gaat er nog veel gebeuren wat mij zeer ongezond lijkt. Gewoon ‘nee’ blijven zeggen of gaan zeggen.
  Prima de info van Tjeerd, technisch maar sluit aan bij mijn ‘nee’.
  met groet, IJ.W

 3. Tjeerd schreef:

  Ook de Canadese arts Dr Daniel Nagase heeft geen elementen van leven zoals mRNA of DNA in de Covid vaccins van Pfizer en Moderna aangetroffen maar wel carbon nanotech en radioactief thulium:
  tuzarapostj.substack.com/p/sci…n-nanotech
  Lees verder ook: file:///E:/Proof%20that%20the%20C-19%20Injections%20are%20a%20Chemical%20Weapon.pdf

  • Tjeerd schreef:

   Dit is het video interview met dr. Nagase dat is overgenomen door La Quinta Columna en van Duitse ondertiteling voorzien. De uitleg van dr. Nagase verduidelijkt goed hoe hij te werk is gegaan in zijn labonderzoek. Hij werd op nonactief gezet omdat hij zijn patienten met ivermectine genas. Hij had dus ook de tijd om dit onderzoek te doen. Je krijgt een goede indruk hoe hij nanocarbonaat en andere zaken in de Moderna en Pfizer vaccins heeft onderzocht. Hij geeft aan dat nitrogeen en fosfor in een vaccin moet worden aangetroffen wil er sprake zijn van levende componenten zoals mRNA of DNA wat mogelijk gemodificeerd zou kunnen zijn. Hij heeft dat in beide zogenaamde vaccins niet aangetroffen onder de elektronenmicroscoop. Hij spreekt zijn verwondering uit dat de vaccins op min 50 en 70 graden moesten worden bewaard. Dit is volgens dr. Nagase gewoon bedrog net als de onjuiste naamgeving gentherapie.
   Samenvattend moet volgens mij geconcludeerd worden dat we te maken lijken te hebben met gentherapie windowdressing om af te leiden van de werkelijke nanografeen agenda die naadloos in de 5G transhumanisme agenda zal overgaan.
   odysee.com/@mill…?src=embed

 4. Tjeerd schreef:

  Een Argentijnse arts die verbonden is aan La Quinta Columna had al grafeen aangetroffen in griepvaccins in 2018 en 2019. Het lijkt er sterk op dat mensen als dr. Malone en dr. Bhakti zijn ingeschakeld om de m/rna en spike eiwit mythe de wereld in te helpen om van het grafeenoxide hydrogel af te leiden. Grafeen wordt ook niet genoemd door de vaccinmakers.

 5. Tjeerd schreef:

  Iemand reageert bij het artikel in Frontnieuws dat het niet alleen door de prikken hoeft te komen. Ook grafeen in chemtrails, supermarktvoedsel of via drinkwater kunnen leiden tot shedding. Er is ook al sprake dat men wil gaan vaxxen via de buitenlucht of via voedsel.

 6. Tjeerd schreef:

  Ik kreeg via Fred een vraag dat pathologen hadden vastgesteld dat er mrna en spike eiwitten er waren aangetroffen in lichamen van geprikte personen. Ik vraag me af of een patholoog dat kan vaststellen als hij bloedproppen aantreft. Ik denk dat het aannames zijn na alle berichtgeving in de alternatieve pers over mensen als dr. Malone en dr. Bhakti.
  Ik weet me nog te herinneren dat de hoofdonderzoeker van La Quinta Columna het enkel over grafeen had wat hij in zijn onderzoek had aangetroffen. Ik vond dat toen al opmerkelijk.
  En wat dan met shedding? In een artikel van een aantal dagen terug op Frontnieuws bracht een Zuidafrikaanse arts naar voren dat ook grafeen leidt to shedding:
  www.frontnieuws.com/dokte…roorzaakt/

 7. Tjeerd schreef:

  Nog een paar niet onbelangrijke toevoegingen die niet genoemd worden bij de inhoudsopgave.

  – virussen werden en worden door virologen verwisseld met bacteriofagen en ook exosomen
  – bacterieen kunnen van vorm veranderen. Dr. Young heeft zelfs de verandering van een bacterie in een bloedlichaam gefilmd met een speciale dark light microscoop. De microwereld is polymorfisch of pleomorfisch van aard waar de wetenschap weigert naar te kijken. Dat KAN ook niet met een elektronenmicroscoop die enkel dode materie kan bestuderen. Daardoor ontstaan allerlei artefacten die hun weg weer vinden naar de leerboeken.
  Yie ook pro-decizii-informate.ro/wp-co…s-2011.pdf
  – ze spreekt ook over de rol van bacteriele plasmiden
  – de wetenschapper dr, Barbara McClintock heeft de springende genen of transposonen ontdekt bij maisplanten en heeft daarvoor een nobelprijs gekregen. Ze is wel door haar collega s decennia lang verketterd. Het ontkrachtte namelijk de dogma van de genetica dat DNA enkel via RNA werkt. RNA werkt ook terug naar DNA via reverse transcriptase. De term retrovirus werd in navolging van McClintocks onderzoek vanaf de jaren 80 gebruikt bijvoorbeeld inzake het niet geisoleerde virus HIV als oorzaak vande ziekte AIDS.
  –Dr. Wagh denkt dat de werking van transposonen een gewoon verschijnsel is wat door de biologie wordt verontachtzaamd. 97 procent van het DNA is niet coderend en werkt via licht en geluidsgolven. De darwinisten noemen het junk DNA omdat zij niet geloven in elktromagnetische werking in weefsel, organen en cellen.

  – Jean Baptiste Lamarck heeft aangetoond dat wezens zich enkel aanpassen en dat evolutie enkel aanpassing is. Het darwinisme en evolutionisme werd door de Royal Society of Science in Londen gepropageerd hoewel Darwin zelf twijfelde aan zijn eigen theorie. Zoals Pasteur vlak voor zijn dood ook toegaf dat de terreintheorie meer hout sneed dan de virustheorie..

 8. MJR van Toor schreef:

  Het is zo klaar als een klontje dat virussen niet bestaan.

  (Verkoudheid, griep, etc: hoort aanstekelijke ziekten te hete.)
  (Mij is geleerd dat we verkoudheid of griep oplopen, of we zijn met de griep aan gestoken.)
  (Het hoort geen verkoudheids virussen te zijn, maar luchtweg aandoeningen of luchtweg ziekte.)

  Al de artikelen over de inhoud van de gifprik zijn dus tot nu toe ook al keiharde leugens.
  En het is geen vaccin, dat is ook al een keiharde leugen, een echt vaccin werkt namelijk een heel leven, de bof of rooie hond waren ooit net als de griep doodleuk ziekten. Nu lezen we steeds vaker dat het van uit het niets zomaar virussen zijn geworden, net als de apenpokken.

  Ik neem na al de leugens zelfs dit artikel met een korreltje zout.
  Ik bedoel, mijn mening is heel simpel, als er geen virussen bestaan, liegen al de zogenaamde virologen ons al een dikke eeuw glas hard voor, puur voor het gewin, dus pure oplichting!

  Vroeger werden dit soort mensen kwakzalvers genoemd en voor straf verdronken.

  Willem Engel, Dokter Melloon, etc, praten nog steeds poep, alsof er virussen bestaan.

  PUUR EN ALLEEN VOOR HET GEWIN, EN LIEGEN NET ALS AL DE VIROLOGEN EN DOKTOREN, OM HUN ZAKEN TE VULLEN.

  Het is te bizar voor woorden te weten dat er tot nu toe nog steeds geen één virus is geïsoleerd!

  EN DAT IS WEL DE KEIHARDE WAARHEID, HOE ZIEK IS DAT……….

  • Tjeerd schreef:

   Er is een filmpje op het internet van Engel bij een demonstratie waarbij hem wordt gevraagd of Pasteur dan wel Bechamp gelijk heeft. Zijn antwoord was dat allebei gelijk hebben.. Ze hebben hun naam ook verandert van Virusbedrog in Viruswaarheid vanwege de wellicht verkeerde connotatie. Ze zijn enkel bezig af te leiden van de werkelijke oorzaken chemtrailing, nanodeeltjesluchtvervuiling en 5G. Engel is ook afgestudeerd in aerosolen natuurlijk

  • An schreef:

   Helemaal waar. Alleen je zegt wel iets tegenstrijdig…” een vaccin werkt namelijk een heel leven”. 🤔
   Geen enkel vaccin is nuttig en evenwel gestoeld op leugens.

   • MJR van Toor schreef:

    Rode hond, en de bof, inenting, is toch een vaccin en werkt altijd beweren ze.
    Maar daar klopt het ook niet, omdat we het wel gewoon allemaal krijg.
    Dus een inenting voor een ziekte die we gewoon wel krijgen?

    Ja, An u heeft helemaal gelijk, dank u.

    Het is mij nooit duidelijk geworden waarom we die inenting dan nog nodig zouden zijn.

    De griepprik mocht geen vaccin heten omdat het om het jaar toe gediend word.
    En wat bizar is is dat we er juist griep van krijgen terwijl het bedoeld is juist geen griep te krijgen om de ouderen te beschermen?

    Dus een prik geeft je griep, terwijl het bedoeld is het niet te krijg?

    En nu willen ze deze nepprik ook al een vaccin gaan noemen.

    Wat als er inmiddels honderden ouderen juist door deze nepprik zijn overleden.

    En het is nog erger, zonder die nepprik hadden deze mensen vrijwel zeker geen griep gekregen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.