Uitbraken van ziekte vlak na vaccinatie: door het virus of door het vaccin?

Direct na de covid-vaccinaties is er een golf van ziekte en sterfgevallen in verpleeghuizen. De overheid schrijft dit toe aan het coronavirus en voert de pcr-test op als bewijs. Maar de vele bijwerkingen die worden gemeld zijn het gevolg van het vaccin en niet van een virus.

Dat er vlak na vaccinatie zoveel mensen sterven is toch op zijn minst verdacht, zou je zeggen.

“Nee hoor,” reageren virologen in de mainstream media, “er is hier geen sprake van een oorzakelijk verband. Het is gewoon domme pech. Het virus was er net ietsje eerder dan de beoogde immuniteit.”

De aanname hier is dat deze personen overleden zijn aan een virusinfectie. En niet aan vaccinatieschade. Dat ‘het virus’ de oorzaak is wordt voetstoots door hen aangenomen. Maar waar is die zekerheid op gebaseerd? Wordt de doodsoorzaak wel goed onderzocht?

Volgens mij niet.

De PCR-test zegt niks over de doodsoorzaak

Een positieve pcr-test is NIET het bewijs dat de doodsoorzaak ‘covid’ is. In de verste verte niet. Dat is de grote denkfout die overal – ook door personeel van zorginstellingen – wordt gemaakt.

Een positieve pcr-test zegt alleen maar dat iemand positief is getest. Meer niet. Het zegt niet dat iemand daardoor ziek is of ziek zal gaan worden. Het zegt eigenlijk helemaal niks. Het zegt in elk geval niks over de doodsoorzaak.

Met behulp van de pcr-test krijgen de overledenen ten onrechte, want zonder nader medisch onderzoek (zoals een autopsie), het stempel ‘covid’ opgedrukt.

Zo worden ze postuum ingepast in de officiële werkelijkheid: de vaccins zijn ‘veilig en effectief’ en het kan gewoon niet waar zijn dat daar zoveel mensen aan overlijden.

“Kijk maar: de test was positief.”

Maar dat is geen bewijs.

Meldingen van bijwerkingen

Gelukkig komen er steeds meer verklaringen van betrokkenen die licht werpen op wat er werkelijk gaande is. Het beeld is dat van zeer veel bijwerkingen. Sommigen ‘mild’ (hoofdpijn, misselijkheid, spierpijn). Anderen ernstig. Sommigen levensbedreigend of dodelijk.

En al die bijwerkingen worden niet door ‘het virus’ veroorzaakt, maar door het vaccin.

Zie daarvoor de lange lijst meldingen bij het het Amerikaanse CDC en het Britse MedDRA.

Op de website VaccinVrij staat een aangrijpende e-mail van iemand die werkt in de gehandicaptenzorg.Twee fragmenten daaruit laten zien hoe verwoestend deze bijwerkingen zijn.

“Godzijdank ben ik nu even vrij. Het was verschrikkelijk afgelopen week nadat bijna alle bewoners hun tweede dosis van het vaccin hadden gekregen. Heel veel ernstige bijwerkingen. Bij de eerste dosis ook wel al maar nu was het afschuwelijk. Werk al meer dan 20 jaar in de zorg en heb echt wel wat mee gemaakt. Maar dit was echt horror.”

“Er overleden in de dagen na de eerste dosis 2 bewoners. Maar die testten vlak voor overlijden positief op corona en waren dus ‘corona’ doden en niet gerelateerd aan het vaccin.”

Het massale sterven

Het beeld in Nederland is niet anders dan dat in Duitsland, de VS, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk of Israel. Er is een massaal sterven aan de gang.

Te beginnen met ongeveer 5 procent van de geïnjecteerde oudere mensen. Zij sterven binnen zes weken na vaccinatie.

Deze ouderen komen zo voortijdig en dus geestelijk onvoorbereid aan hun eind. Zij sterven in angst en vol onbegrip. En nog veel meer ouderen lopen ernstige gezondheidsschade op.

Let wel: dat is het beeld voor de korte termijn. Pas over een jaar hebben we een completer beeld. Mensen die nu niet ziek zijn kunnen het later worden. En mensen die nu wel ziek zijn kunnen alsnog overlijden.

Wie in een gevaarlijk virus gelooft zal eerder geneigd zijn dit massale sterven aan virusinfecties te wijten. Maar dan blijft nog wel de vraag staan hoe het komt dat dit virus blijkbaar en masse aanvalt NA de vaccinatie die bedoeld was om het te bestrijden.

Dat rijmt niet.

En dat is ook wat in vele reacties op social media naar voren komt (maar niet in de gevestigde media).

Een trieste opsomming

Hieronder volgt een lijst met tien uitbraken van ziekte na vaccinatie In Nederland en België.
Ik heb er tweets bijgeplaatst ter verduidelijking.
Daarna volgt nog een paragraaf met links naar nog veel meer informatie over ziekte en sterven na corona vaccinaties.

Uitbraak na vaccinatie 1
Rotterdam, verzorgingshuis Hoppesteyn van Aafje

Uitbraak na Vaccinatie 2
Woonzorgcentrum Zele (BE)

Uitbraak na Vaccinatie 3
Zorgcentrum Heelwijk in Heesch

Uitbraak na Vaccinatie 4
Verzorgingstehuis Emmastaete Brunssum

Uitbraak na Vaccinatie 5
Sint Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis in Amersfoort
Van de 107 bewoners zijn er 10 overleden.

Niet perse door corona


Uitbraak na Vaccinatie 6
Twee zorgcentra in Belgisch Limburg: Heusden-Zolder en De Bloemelingen

Uitbraak na Vaccinatie 7
WZC Molenkouter in Wichelen (BE)

Uitbraak na Vaccinatie 8
Rusthuis OLV van Lourdes Zoutleeuw (BE)

Uitbraak na vaccinatie 9
Psychiatrisch centrum Parnassia in Poortugaal

Uitbraak na vaccinatie 10
Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Topje van de ijsberg

De opsomming hierboven is nog maar het topje van de ijsberg.

De Britse arts en auteur Vernon Coleman houdt op zijn website een lijst bij die hij elke vrijdag aanvult. De titel daarvan: ‘Hoeveel mensen worden er door de vaccins gedood?’

Ook de Belgische organisatie Artsen voor Vrijheid publiceert een dergelijk overzicht.

En in Nederland maakte componist Marc van Delft een lange lijst met ‘incidenten’.

Uitnodiging

Als je uit de eerste hand – dus eigen – aanvullende informatie hebt over de situatie van ouderen (of anderen) die op dit moment zijn of worden gevaccineerd nodig ik je uit die in een bondige reactie toe te voegen aan dit artikel.

Naschrift

Al in een vroeg stadium van de coronacrisis heb ik de hypothese geformuleerd dat de acute crisis waarin mensen tereechtkomen – het coronasyndroom – het gevolg is van een combinatie van factoren. Met daarin een sleutelrol voor straling, slechte luchtkwaliteit, voorafgaande vaccinaties en een slechte algehele lichamelijke conditie.

In de sterftegolf die we nu in verpleeghuizen zien kan daarom naast het vaccin ook straling een invloedrijke factor zijn. Het is immers opvallend – en zeer tegen de borst stuitend – dat op haast elk bejaardenhuis een zendmast staat.

Zie voor de impact van straling het artikel van Dirk Verelst dat gisteren op TransitieWeb verscheen.

Toevoeging 25 februari:

Wybren van Haga komt te dicht bij de waarheid tot ongenoegen van de Jonge.

Gerelateerd

Klokkenluider Berlijns verzorgingstehuis: een kwart van de gevaccineerden stierf binnen enkele weken

Waar dit op uitdraait als we het niet verhinderen: genocide

Dr. Vernon Coleman (74): “Iedereen die deze covid-vaccins toedient, zonder erbij te zeggen dat ze experimenteel zijn en ernstige bijwerkingen kunnen hebben, maakt zich schuldig aan oorlogsmisdaden.”

Een dringend verzoek aan iedereen die overweegt zich te laten vaccineren

De situatie in Israël laat ons zien hoe riskant de covid-vaccinaties zijn

Waarom onze meest kwetsbaren vaccineren?

Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Brigitte Ledeboer schreef:

  Er zit nog maar 1 ding op om onder dit alles uit te komen. Alle telefoons,compjuters en televisies de deur uit.

 2. JY Verheyen schreef:

  Professor Louis-Claude Vincent defineerde het waarom dat vaccinaties diverse ziektes brengen en zeker niet beschermen tegen ‘virussen’ en dat gevaccineerden juist 2 weken dienen gequarenteind omdat ze juist verspreiders kunnen zijn

 3. Dik schreef:

  Silent Weapons for Quiet Wars
  www.stopthecrime.net/docs/…20WARS.pdf
  Nederlandse uitgave
  www.mediafire.com/file/…7.pdf/file

 4. Willem schreef:

  Het probleem is we zijn te afhankelijk gemaakt van de verzorgingsstaat, Aow, pensioen, Wao contracten leningen/hypotheken met mooie beloften. Oude trucjes, zo lees ik dat Gesara Nesara wat Clinton niet wilde tekenen tijdens zijn presidentschap (zo oud is dat plan al) dat houdt in dat alle kredieten/hypotheken enz kwijtgescholden worden. Dus iedereen die geen schulden heeft en alles gewoon betaalde en niet leende (zoals ik) die eindigt met niets en de mensen die een duur huis hebben en een dure auto hebben die luxe dan nog wel maar gratis. Klopt ook niet natuurlijk, omdat het volgens mij in dat communistische systeem past, wij Gesara Nesara, betalen alle schuld maar dan is het ons eigendom en jij mag het terug huren maar alleen als je jezelf aan onze regels houdt en braaf bent. Anders raak je steeds meer kwijt. Daarom vertrouw ik al die mooie verhalen niet.

  Het is een moeilijke tijd en ik maak me net zo veel zorgen als iedereen hier, maar uit ervaring weet ik (daarom zijn er ook trollen en controlled opposition) dat wanneer er aangekondigd wordt dat die of die ons komt helpen maar we moeten geduld hebben dat er dan weinig gebeurt. Dat wordt dan bewust gedaan want hoe kan of moet je geduld opbrengen als zoveel oude en gehandicapte mensen onder onze ogen worden doodgespoten, als kinderen op een vreselijke manier geindoctrineerd en gemarteld worden op school als we zien dat de avondklok straks een 24 7 klok is, als we zien hoe zwak de horeca en mkb staat en ook niks doen omdat ze geld gegeven wordt. Wachten is een manier van de “vijand” om steeds meer ellende uit te rollen waar we nooit meer uit komen.

 5. Dik schreef:

  Ik denk dat er maar 1 oplossing is,
  Al die Covid proclamerende politici in quarantaine en dan wel eenzame opsluiting en daarna alle gebrainwashte mensen, die hun handen kapot hebben gewassen, een grondige psychologische begeleiding geven om van dat syndroom af te komen. Het kost wat, maar is uiteindelijk veel goedkoper dan wat er nu gebeurt.

 6. Peter Rutjes schreef:

  Het is wel iedere keer frappant.

  #5: www.youtube.com/watch…zJAkcD9JdI
  Sint Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis in Amersfoort

  “Opnieuw grote Corona-uitbraak ónder 5G zendmast!

  Het is een groot taboe om corona in verband te brengen met 5G. Toch komt het regelmatig voor, dat juist verzorgingstehuizen de omstreden zendmasten op hun dak hebben staan.
  Telecom industrie en ministerie van Economische Zaken zeggen dat het onschadelijk is. Veel wetenschappers beweren anders.

  Nu dus OPNIEUW een corona-uitbraak, precies ónder een zendmast.

  Baart dat geen zorgen? Baart het negeren daarvan geen zorgen?
  Elk onderzoek zelfs taboe.”

  Bron: Straling Thuis www.youtube.com/chann…Elw/videos

  • Peter Rutjes schreef:

   Beste allen, wat de meter uit bovenstaand filmpje meet is 5G frequentie zichtbaar op de RF-mode (bovenste getallen).
   Het middelste kader met de grote cijfers is de stralingsdichtheid / veldsterkte.

   Deze geeft max. 4,4 V/m2 aan, buiten op afstand.  Dat is een gemiddelde waarde en hoog genoeg om te weten hoe het ongeveer daar binnen is met piekbelastingen binnen het netwerk vele malen hoger. 
   De normale straatwaarden in NL liggen qua de NL-normen tussen de 1 – 3 V/m2. Dit is een indicatie om de boel in de gaten te houden en alert te zijn.
   Op die locaties zijn de mensen extra kwetsbaar voor alle input dat het immuunsysteem verder kan ondermijnen. Zendmasten op gebouwen met kwetsbare mensen zijn gevaarlijk! Ook bij langdurige lagere waarden kan er gezondheidsschade optreden. Zie rechterlijke uitspraak: uitspraken.rechtspraak.nl/inzie…:2020:6699

   Zijn de verzorgingstehuizen (ziekenhuizen en scholen) misschien testhuizen voor nieuwe draadloze technologie, zoals robots, track & trace, video surveillance, trace & tag, virtual reality, A.I., dat nu wereldwijd wordt uitgerold en experimenteel toegepast?

   Dit is bijvoorbeeld een van hun projecten, sensoren voor ouderen: www.ml2grow.com/nl/ni…CTlySQR3oA
   Deze sensoren worden draadloos verbonden via wifi apparaten, die uitgerust zijn met vergunningsvrije nieuwe frequenties: www.sivers-semiconductors.com/blog/…wEujXUyMn0

   Onze ouderen zijn hier blijkbaar proefkonijnen: www.zorgvannu.nl/oplos…hP8VSFHxnU

   Al met al is de hedendaagse digi-habitat adembenemend, met een hoop neurotoxinen die we dan weer kwijt mogen zien te geraken en onze vitale organen extra zwaar belasten. Miljoenen mensen in NL zijn daar te kwetsbaar voor, inclusief onze kinderen.

 7. Janna schreef:

  p.s. Even voor alle duidelijkheid: er is dus geen sprake van besmetting, maar van vergiftiging. Ra, ra, waar zou die vergiftiging in dit geval vandaan komen?
  De PCR-test is goed in het detecteren van exosomen bij reinigingsprocedures van het lichaam na vergiftiging. Meer kan de PCR-test niet. Exosomen zijn niet besmettelijk. Alle natuurrijken scheiden exosomen uit. Zouden exosomen gevaarlijk zijn, dan was er geen plek op aarde waar je veilig zou kunnen zijn.

 8. Janna schreef:

  Waardoor mensen na vaccinatie positief testen met de PCR-test, is heel makkelijk te begrijpen.
  Het lichaam van de mensen die vol gespoten zijn met giftige stoffen, doet verwoede pogingen om zich van het gif te ontdoen. Die reinigingspogingen resulteren in de afgifte van exosomen. En wat test de PCR-test? Juist, de exosomen. Daaruit worden volkomen verkeerde conclusies getrokken. De exosomen zijn de natuurlijke endosomen van onze cellen, de helpende krachten bij de celstofwisseling. Die absorberen het gif en brengen het naar buiten. Dat is een normale bio-logische gang van zaken.
  We leven in een wereld van bedrog en leugens op groot formaat.

 9. Tineke schreef:

  Dit is gewoon GENOCIDE op oude en zwakke mensen, ze zijn niet meer van betekenis voor de maatschappij dus moeten ze maar weg. Pure moord, en dat wereldwijd. Want ze weten gewoon dat de oude en zwakke en zieke mensen het niet overleven.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.