Sven Hulleman richt zich op het Malieveld tot politiemensen en militairen: “U zal samen met het zorgpersoneel bij de eersten zijn die geïnjecteerd worden met een vaccin. U bent daarmee feitelijk een proefkonijn.”

Sven Hulleman doet een dringend beroep op politiemensen en militairen om bij hun geweten te rade te gaan. Als de spoedwet een feit is zullen zij voor de ‘handhaving’ daarvan moeten zorgen. Tenminste, als zij dat met hun geweten in overeenstemming kunnen brengen.

Een cruciale toespraak op een historisch moment.

Vandaag, 15 augustus 2020, is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog op Nederlands grondgebied werd beëindigd en het is vijf dagen voor de parlementaire behandeling van de spoedwet, die – als hij wordt aangenomen – een nieuwe tirannie introduvceert.

Hieronder volgt de  tekst van een brief aan politie-agenten en militairen die Hulleman tijdens zijn toespraak voorlas.

Beste handhaver van de wet, agent of militair, dienaar van het
Nederlandse volk.

Ook voor u, als mens verscholen in het uniform, is het van belang te denken en vooral te voelen, deze woorden van liefde die ik u toespreek.

– De wetten die u uitvoert, worden aangepast voor de belangen van een kleine groep. De bevolking die u zegt te dienen, wordt door die zogenaamde elite uitgemolken, dom gehouden of gemaakt en gezien als onderpand, product of nutteloos vlees.
– Mensenlevens zijn voor hen statistiek en uit te drukken in economische waarde.
– Ook u, met uw veel te lage salaris voor uw belangrijke werk, wordt gezien als kostenpost. Momenteel nog noodzakelijk, maar ook u wordt vervangen door computers en systemen.
– U geeft aan ‘alleen maar uw werk te doen’ indien gevraagd naar het waarom, maar ontslaat dit u en uw ziel werkelijk van de verantwoordelijkheid om zelf na te denken?
– U zal samen met zorgpersoneel bij de eersten zijn die geïnjecteerd worden met een vaccin dat onmogelijk kan dienen tot bescherming tegen een virus dat vrijwel direct muteert. U bent daarmee feitelijk een proefkonijn. Joost mag weten met welke ellende de naalden zijn gevuld die uw aderen zullen doordringen.
– Wij adviseren u: lees de bijsluiter vóór gebruik.
– Wij maken ons zorgen om onze vrijheden, maar juist ook om de uwe. Wij bekommeren ons ook om uw toekomstige gezondheid, en indien u ze heeft, om uw kinderen en hún toekomst.
– Wij voelen met u mee, met uw ziel, en met uw lichamelijke gezondheid welke bedreigd worden door dezelfde mensen die u zegt te dienen en die u kunnen inzetten omdat zij met bijgedrukt en gestolen geld uw schamele salaris iedere maand betalen.
– Wij voelen met u mee, de korte pijn die u zal ervaren van het prikje, maar de lange termijn pijn die daarop zal volgen.
– Wij voelen met u mee tijdens uw ziekte na injectie en met de eventuele dood van collega’s na injectie.
– Ook wij, wilden niet zomaar accepteren dat onze overheid het slechte met ons voorhad maar na alles leugens van de afgelopen maanden, kunnen wij niet anders concluderen: u dient een tiran. U bent de sterke arm van een kwaadwillende entiteit. Vraagt u zich af, wie u dienen wil.
– Wij vragen van u iets ingewikkelds. Namelijk om de weg van het geweten te bewandelen. Tijdens die reis wensen wij u veel succes en wij spreken onze overtuiging uit dat u de juiste keuzes zal maken.
– Hoewel wij ons door u onderdrukt en bedreigd voelen, omdat u de tiran dient die zijn kracht ontleent aan duistere praktijken waarvan u ook zou walgen als u het bewijs zou zien, spreken wij naar u, de mens achter het uniform van angst, onze liefde en vriendschap uit.
– Wij geven om u, en vragen u, leg uw uniform af. Bescherm uzelf, bescherm ons.
– Dank u wel, wij vergeven hen die ons kwaad doen, wij bieden u onze dankbaarheid, respect én liefde aan. Wees voorzichtig met uzelf, met uw dierbaren en met ons, alstublieft.

***

Blog van Sven Hulleman: Een Oorlog Reeds Verloren

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Dick Luijten schreef:

  Fenomenaal en profetisch 05:00 Zou u met mij één minuut stil willen zijn voor iedereen die zijn leven heeft gegeven voor onze vrijheid en ik zal u één ding zeggen , ik eer hen louter door u te beloven dat ik bereid ben te sterven voor uw vrijheid…..
  Deze woorden galmen dagelijks door mijn ziel…

 2. Henriette Bekkering-Tideman schreef:

  Waarom hebben jullie niet over de leugens van het kabinet gepraat? Zie de uitspraak van het internationale hof van 6 juni j.l..

 3. Clasien schuurman schreef:

  Indrukwekkend hè, deze toespraak
  Gisteren kippdvel, tranen in Mn ogen, nu weer
  Was jij op t Malieveld Fred?
  Heb je niet gezien
  Dag, Clasien

  • Fred Teunissen schreef:

   Jazeker, ik was er. Ik heb eerst een tijdje flyers over de Lucht-Je-Hart-Cirkels uitgedeeld vlakbij het pannekoekhuis. Later ben ik op het veld gaan zitten om naar de sprekers te luisteren. De toespraak van Sven was klasse! De juiste woorden op het juiste moment.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.