Onderzoek van 4000 patenten wijst uit: er is geen nieuw virus en de covid-19 vaccins zijn biowapens

De getuigenis, die dr. David Martin op 9 juli aflegde voor de Stiftung Corona Ausschuss onder leiding van advocaat Reiner Fülmich, trekt de vloer weg onder alle genomen coronamaatregelen. Uit zijn analyse van 4000 patenten blijkt dat er geen nieuw en gevaarlijk virus is en dus ook geen grond voor een A-status pandemie.

Martin is expert op het gebied van patenten. Hij vergeleek de gen-sequenties van Covid-19 met meer dan 120 corona-gerelateerde patenten en kwam tot de conclusie dat het in alle gevallen ging om subtiele modificaties van al bestaande corona gen-sequenties. Met andere woorden: niks nieuws onder de zon.

Daarmee toont hij glashard aan dat het verhaal van het nieuwe, gevaarlijke virus op bedrog berust.

Maar dat niet alleen. Uit zijn analyse wordt tevens duidelijk dat de covid-vaccins biowapens zijn. Hij bevestigt onze ergste vrees, namelijk dat de levens van honderden miljoenen gevaccineerden in gevaar zijn.

Highlights

De inhoud van deze video is tamelijk specialistisch en ook nog eens heel uitgebreid. Daarom licht ik er drie kernpassages uit die ik eerst in het Engels weergeef en daarna in een vertaling naar het Nederlands.
Dat neemt niet weg dat ik van mening ben dat deze video dermate belangrijk is dat hij het verdient om meerdere malen integraal bekeken en bestudeerd te worden.

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/AaAhU1ZHgQ6V/
Idem op Odysee
Stiftung Corona Ausschuss: https://corona-ausschuss.de

Het zijn geen vaccins

“There has been no effort by any pharmaceutical company to combat the virus. This is about getting people injected with the known to be harmful S1 spike protein.”
(46:55)

“Er is geen enkele poging gedaan door welk farmaceutisch bedrijf dan ook om het virus te bestrijden. Dit gaat over het injecteren van mensen met het S1-spike-eiwit, waarvan bekend is dat het schadelijk is.”

Het zijn biowapens

“We have to stop falling for even the mainstream narrative in our own line of questioning, because the fact of the matter is: this was seen as a highly malignable bioweapon.
There is no question about it by 2005. It was unquestionable a weapon of choice and the illusion that we continue to unfortunately see very well meaning people get trapped in conversations whether or not we are having a vaccine for a virus. The fact of the matter is we’re not.”
(45:00-47:00)

“We moeten vooral ophouden met het meegaan met het mainstream-verhaal in de manier waarop we onze vragen formuleren, want het simpele feit is dat dit gezien werd als een zeer kwaadaardig biowapen. Daar bestaat in 2005 geen twijfel over. Het was zonder enige twijfel bedoeld als een wapen. Helaas raken nog altijd veel mensen verstrikt in discussies over de vraag of we al dan niet een vaccin tegen een virus hebben. Feit is dat dit niet de situatie is.”
(cursief is door mij aangebracht, FT)

Er speelt zich een tragedie af

“The sad and sober irony is that I raise these issues beginning in 2002 after the anthrax scare and the tragedy is we’re now sitting in a world where we have hundreds of millions of people that are being injected with a pathogen simulating computer sequence, which is been sold under what the patent office, what the medical profession and what the FDA in its own clinical standards would not suggest as a vaccine. But, by using the term we actually are now subjecting hundreds of millions op people to what was known to be in 2005 a biological weapon.”
(47:00-50:00)

“De trieste en nuchtere ironie is dat ik deze onderwerpen al vanaf 2002, na de antrax-angst, aan de orde stel en de tragedie is dat we nu in een wereld zitten waar we honderden miljoenen mensen hebben die worden geïnjecteerd met een computersequentie die een ziekteverwekker simuleert. Dit wordt verkocht, terwijl het octrooibureau, de medische professie en wat de FDA volgens hun eigen klinische normen het niet als een vaccin zouden aanmerken. Maar door die term te gebruiken, onderwerpen we nu honderden miljoenen mensen aan iets waarvan in 2005 al duidelijk was dat het een biologisch wapen is.”

Gerelateerd

Killervirus of killervaccin?

Internationaal Strafhof buigt zich over klacht van Israëlische burgers over het vaccinatiebeleid van hun regering

Steeds meer berichten over vaccinatieslachtoffers en steeds meer pogingen om de harde feiten weg te houden van het grote publiek

BPOC2020: aangrijpende getuigenverklaringen over sterfte en ernstige bijwerkingen na covid-vaccinaties

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Klaas schreef:

  Er was überhaupt nooit een virus… al die andere “virussen” zijn net zo’n onzin als SARS-Cov-2, ZIKA, HIV, polio en ga zo maar door. Zie andrewkaufmanmd.com/the-r…r-of-rats/ en luister odysee.com/@audi…us-Mania:8.

 2. ij. werkhoven schreef:

  Ik voel me diep droevig worden door de verhalen, de gevolgen van vaccins, de mensen die dat treft. Te goeder trouw zijn de prik gaan halen…en dan…
  Ivermectine, het middel dat zou helpen, verboden door autoriteiten. Artsen die het niet durven gebruiken en ga zo maar door. En naar het schijnt, er komen meer vaccins, want dat helpt… en mensen geloven dat. Voor mij ongelooflijk. Diep diep droevig voel ik me hier door worden. Tot hoever gaat dit???
  IJbelina 77 jaren.

  • Fred Teunissen schreef:

   Ik deel uw diep gevoelde zorg.
   Deze onheilskruik gaat als alle kruiken net zo lang te water tot hij barst.
   Hij kan op zeker moment imploderen, wat kenmerkend is voor een systeem dat op zijn laatste benen loopt.
   Of hij kan terzijde geschoven worden als 20 tot 30 procent van de bevolking het echt compleet en totaal welletjes vindt. Op dat punt zijn we helaas nog niet.
   Mijn voorgevoel zegt me dat eerst het nog aanzienlijk erger gaat worden.
   Laten we ons vooral richten op de verzachting van alle leed en op de tijd daarna, want die komt.

 3. Margie schreef:

  Hierbij nog een artikel over Dr Martin inclusief een downloadable pdf van zijn Fauci/Covid 19 dossier

  www.sott.net/artic…-Unleashed

  Piece of mindful geeft je heel veel artikelen met inzicht in graphene oxide plus achtergrond. Deep State!

  pieceofmindful.com/2020/…e-awakens/

  BBB – Brain Blood Barrier leak, attack of bio wapen.

  pieceofmindful.com/2021/…more-94775

  In de comments nog veel meer waardevolle info o.a. over Welcomeleap, Regina Dugan. DARPA

  Wie maakt GO???
  www.ventureradar.com/keywo…0producers

  Alles met elkaar in verbinding…diep, heel diep geworteld.

  www.orwell.city/2021/…hione.html

  …”What we have discovered is that glutathione reduces and oxidizes, that is, eliminates the graphene oxide. That’s why we are convinced that precisely the graphene oxide was the cause of the COVID-19 disease that was introduced, silently and stealthily in the 2019 anti-flu campaign globally. And they caused, with the subsequent electromagnetic bidding that everyone knows —with the famous 5G switch-on, the tests— the fashionable disease.” …

  Margie 💃

 4. tjeerd schreef:

  Behalve het spike eiwit is er ook het zwaar toxische grafeenoxide (GBH, Hydrogel ontwikkeld door een tak van DARPA) wat in de vaccins zit (volgens de onderzoekers van de universiteit van Almeria, onderzoekers uit Slovakije en FEMA klokkenluidster Celeste Solum). GBH neemt ook bezit van je lichaam via het gestructureerde water en maakt je lichaam synthetisch. Rode draad is ook vanaf het begin dat autopsie op patienten niet wordt toegestaan. Daaruit zou blijken dat de doodsoorzaak vrijwel altijd een andere kwaal is. Het meest werkzame middel tegen grafeenoxide is trouwens: IVERMECTINE.volgens de Slowaakse studie. Het werkt zowel tegen covid-achtige symptomen als tegen de uitwerking van de covidinjecties. De reden van het uit de markt maken en door de douane onderscheppen van ivermectine door het RIVM is dus een misdaad tegen de bevolking en mensheid.
  www.europereloaded.com/analy…particles/
  golokaproject.org/docum…public.pdf
  In het bestseller boek Chronik einer angekundigten Krise van Paul Schreyer kun je lezen dat de hoofddader van de anthrax (angst) crisis ook weer in de covid operatie een belangrijke rol speelt (lees ook Whitney Webb van Mint Press hierover)

  • Klaas schreef:

   Ivermectine is mijns inziens een hoax, een afleiding. Of, het heeft een werkzaam mechanisme in de trant van HCQ, wat simpelweg een positieve zink-werking bevordert. Niemand heeft medicijnen nodig. Interessant quote hierboven: “What we have discovered is that glutathione reduces and oxidizes, that is, eliminates the graphene oxide…” – gewoon het lichaam versterken met NAC, quercetine, zink en vitamine D (NIET uit synthetische supplementen). Verder gewoon lekker zwemmen in zo koud mogelijk natuurwater – lukt dat niet, dan lekker vijf minuten koud douchen. Wim Hof. En op tijd vasten. Geen suikers eten, maar lekker vet en veel dierlijk. Dan heb je verder niets nodig en ben je nooit ziek. 😉

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.