Nederlandse longarts deelt zijn zorgen met het grote publiek

Longarts David Prins uit zijn bezorgdheid over het coronabeleid van de regering. Ook vraagt hij zich af waarom er al enige tijd zo extreem veel censuur is.

Enkele uitspraken:

“Ik schrok van het bericht van gezondheidsminister Hugo de Jonge.
Het is wachten op een vaccin tot we terug kunnen naar de ‘normale’ samenleving kunnen, totdat het vaccin er is geen grote evenementen of andere grote publieke bijeenkomsten.”

“Dit bericht geeft mij een onderbuikgevoel, Het roept bij mij vragen op. Vragen die leiden tot meer vragen. Moeten we het normaal vinden dat er zoveel censuur wordt toegepast op sociale media rondom het corona onderwerp? En moeten we Bill Gates nomineren voor de Nobelprijs? of kijken we hier naar een ongekende belangenverstrengeling en is er noodzaak tot waakzaamheid? ”

“Ik heb de antwoorden niet, wel de vragen.
Laten we vooral kritisch en open-minded blijven nadenken”

Update 12 mei

David Prins heeft op zijn LinkedIn-pagina nuances aangebracht. Deze laten we hieronder volgen.
Op deze postings zijn duizenden (!) reacties gekomen. Kijk daarvoor op zijn LinkedIn-pagina.

Vervolg

Gerelateerd

Twee Californische artsen weerleggen aan de hand van hun eigen gegevens de onheilsvoorspellingen van de WHO

Artsen spreken zich uit tegen viruspaniek

Medische klokkenluiders slaan alarm over intubatie bij COVID-patiënten

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. wouter schreef:

  Bill Gates wordt door de amerikaanse media en de eu media natuurlijk uit de publiciteit gehouden.Hij heeft met zijn Pirbright Institute diverse patenten op coronavirus strengen. Deze patenten zijn allen op de website welke patenten op viri registreert terug te vinden.
  Elk virus komt Bill Gates goed uit want hij vindt dat er teveel mensen op aarde zijn.Zie YT. Zij eigen woorden. Wat een onmetelijke arrogantie om te bepalen of er teveel of te weinig mensen nu leven. Ook dit wordt uit de media gehouden.

  Die arrogantie bepaalt zijn gedrag, werkwijze en het bespelen van de media waar hij veel geld voor neertelt. Veel media berichtgeving is door hem gefinanciert. Hij wast zijn handen in onschuld. Daar de Eu door de usa is opgericht o.a gestart door de CIA in de jaren ’60 en tot stand kwam in NY city in jaren 90 is de Eu media NOS en Brussel papagaaikwaliteit.

  De Cia bepaalt wat er wel niet op het journaal komt d.w.z wat er beslist niet op mag komen.Al klinkt dit velen als vreemd of onwaarschijnlijk in de oren. Onderzoek de lijnen van nieuwsgeving bij de Ned media.Naar een journaal kijken is vragen om deceptie en massa manipulatie. Dat bemerk je als je een maand geen nieuws volgt.

  Het is aan Bill Gates om uitleg te geven waarom hij van de óverbevolking af wil. en welke zijn belang hiervan is. Het is niet om onze planeet te beschermen van ontbossing of vervuiling want deze wordt door de grote multinationals veroorzaakt. Hij werkt samen met grote multinationals.
  Rockefeller als baas en leider van de Cia en ook Facebook wenst een nieuwe wereldorde waarin er alleen plaats en macht en geld is voor multinationals wereldwijd. Hij dankt de kranten voor het stilzwijgen van zijn project. Multinationals betalen geen belasting nog in de USa nog in hun Eu.

  Datgene welke zij hadden bij te dragen voor onze wegen, scholen, infrastructuur ,ouderen, gezondsheidszorg e.a. dat deel wordt Extra on top bij betaalt door de machteloze eu burger. Ook deze informatie wordt zorgvuldig door Eu en Cia USa verborgen gehouden.Google betaal 0,02 % aan belastingen als voorbeeld. De resterende stel rond 31% betaal jij extra on top..Hun deel is jouw portie, dus vraag waarom de Btw weer omhoog zal gaan en de prijzen van..

  Controleer zelve en doorzie.Doorzie hoe de Eu slechts een doorgeefluik is van de Usa en zo iedere Nederlander Trump als president heeft.

  Tegen corona is werkzijze en methodiek doeltreffend, ga sporten, gebruik je spieren, maak zo de juiste stoffen aan..en versterk het immuunsysteem. Nuttig dat je iedere activiteit het immuunsysteem versterkt. Zeker geen kaas pizza chips of in olie gebakken spul daar deze het lichaam en organen verslijmen. Corona leeft in slijm.

  Geen verslijmende voeding betekent dat je gemakkelijk anti stoffen aanmaakt tegen eender welke virus. Angst voor bij velen is volledig ongegrond en verzwakt hun immuunsysteem verder.Voorzichtigheid is iets anders anders als angst.

  • wouter schreef:

   Daar je immuumsysteem versterken geen geld opbrengt, multinationals er niet aan verdienen, blijft dit uit de media en het journaal. De angst voor een virus brengt veel en veel meer op aan allerlei anti-depri pillen, welke nu ‘gratis’ thuis gebracht worden bij de klant.

   EU Nederland is en wordt volledig beheerst door multinationals belangen, welke belastingvrij binnen komen. Dat Bill Gates de intentie heeft om zoveel als mogeljjk mensen om te brengen, is er de mogelijkheid dat hij na deze corona variant, een andere loslaat. Deze covid 19 is in China en Iran losgelaten, dat zijn de twee vijanden van de usa ….

   Zij stellen hun deuren niet klakkeloos open voor een amerikaanse multinational.
   Ook bedreigen zij de dollar als wereldmunt, het gegeven waar de de ondergang van de usa mee samenhangt en vanaf hangt. Indien de dollar de status wereld munt verliest zijn de agressie en geweld van multinationals en hun usa voorbij.
   Onze planeet wordt leefbaar,gezond, rijk, een feest op hier tijd te besteden.

   Een goed voorbeeld is het middel captagon door Pfizer gemaakt en aan in Syrie strijdende moslims verstrekt .Captagon maakt onoverwinnelijk almachtig en high. Daar american special forces de training doen van de moslimstrijders in Syrie kennen en weten zij de uitwerking. Daar de olie welek nu door dezeforces via turkije naar Israel gaat is de bedoeling van de strijd in Syrie bekend geworden. Israel/Usa wil de olie en gasvelden van Syrie.

   Zie eens hoe en wat er voor gedaan wordt en hoe burgers worden afgeslacht. Alleen voor olie en gasvelden van een land.Dit geweldadig en agressief gedrag is typerend multinational Amerikaans , Bill Gates niet vreemd, Bestudeer de intentie en doel waarvoor en waarmee zij te werk gaan.

   Dus als tegenwicht is het versterken van je immuumsysteem een geweldige zet. Ze verdienen niet aan je ,dus ben je zonder waarde. Doch van enorme waarde voor je medeburger want we hebben allen mirrorneuronen. Indien je antistoffen ontwikkelt tegen covid of enig ander virus dan helpt je hiermee dus meer als jezelf.. je fam en medeburger ook via de mirrorneuronen antistoffen te ontwikkelen.

   Je eigen immuumsysteem versterken gaat de van grote invloed zijn op je omgeving ,de natuur ..en neutraliseert agressie en geweld van (een) komende corona Gates variant.

   Begrijpelijk dat dit niet en nooit op enig journaal zal komen daar deze Cia geregiseert zijn.
   Het is zeer lastig om informatie over versterken van het immuumsyteem te publiceren. Ze willen zieken ziektes en lijken.

 2. woordpersoon schreef:

  Gelukkig steeds meer weerstand, ook door kundige Artsen en Doctoren. Zelf ben ik via een andere route er achter gekomen dat we worden gemanipuleerd. Door, De Cabal, waaronder, Bilderberggroep, Rothmans Foundation, Bill Gates, 300 club, Ziekte-Industrie, kortom een betrekkelijk klein groepje superrijken die de hele mensheid wil onderdrukken. Zij hebben namelijk heel veel in hun handen, media film en seks industrie, Televisie , Hollywood enz. Alles om nietsvermoedende brave burgers onder hun macht te krijgen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.