Meldpunt Vaccinatie van de BPOC2020 is LIVE

Vandaag is het Meldpunt Vaccinatie van de BPOC live gegaan. Op deze website kun je online – in een beveiligde omgeving – gevallen van ernstige bijwerkingen en overlijden na vaccinatie melden. De url is meldpuntvaccinatie.nl

Meldpunt Vaccinatie

Het Meldpunt ging eerder dit jaar van start met een eigen e-mail adres. Het grote aantal meldingen (meer dan duizend sterfgevallen) dat langs deze weg binnenkwam was voor de BPOC aanleiding om een onmiddellijke schorsing van het vaccinatiecampagne te eisen. Eerst moet er diepgaand nader onderzoek komen naar de oorzaak van de vele ernstige meldingen, aldus de commissie.

Op de website van het Meldpunt Vaccinatie wordt de stand van de meldingen weergegeven. Vandaag is dat 1504 sterfgevallen en 1496 gevallen van ernstige gezondheidsschade.

Gerelateerd

Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (BPOC2020) eist onmiddellijke schorsing van het covid-19 vaccinatieprogramma

BPOC2020: aangrijpende getuigenverklaringen over sterfte en ernstige bijwerkingen na covid-vaccinaties

“Was hier läuft ist Massenmord” – “Hier is sprake van massamoord”

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.