Medische experts slaan alarm: “Er is GEEN pandemie en de Covid-19 vaccins zijn NIET veilig”

Hier is deze video ook te zien: https://brandnewtube.com/v/75grLS
En hier: https://lbry.tv/@OracleFilms:1/Ask-The-Experts-(Covid-19-Vaccine):e
En hier: https://lbry.tv/10000000_3481565765231475_395539915758421529_n:e
En hier: https://brandnewtube.com/v/75grLS

In deze video brengen medici, wetenschappers en activisten uit allerlei landen hun grote verontrusting over de Covid-19 vaccins onder woorden.
Deze vaccins zijn niet naar behoren getest en daardoor ronduit gevaarlijk. Ze kunnen onvruchtbaarheid veroorzaken en een groot aantal aandoeningen en ziekten. Bovendien veranderen ze ons DNA. De gevolgen daarvan zijn niet te overzien.

Een productie van Oracle Films in samenwerking met Fiona Hine, oprichter van CoviLeaks.
Zij is direct na publicatie verwijderd van YouTube en Facebook.

Downloadlocaties zijn nu onder meer: Bitchite en BrandNewTube

De hashtag van de film is

Gerelateerd

Verplichte vaccinatie is onwettig, onverantwoord, onzinnig en verderreikend dan je denkt

Wat iedereen moet weten over vaccinaties

Doctors for Truth: “De coronacrisis is geen pandemie, maar een politieke operatie.”

World Doctors Alliance: “We want a BETTER normal!”

Belgische arts: “Wees niet bang van Corona, pas wel op voor de bangmakers”

Twee Californische artsen weerleggen aan de hand van hun eigen gegevens de onheilsvoorspellingen van de WHO

Het Rouleaux effect: de echte oorzaak van de coronacrisis

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Marc Lohman schreef:

  Tja, niet dat je er veel aan hebt, maar waar gaat dit nou uiteindelijk naartoe? Je ziet dat er koste wat kost wordt toegewerkt naar een vaccin dat in een recordtempo is ontwikkeld. We weten allemaal dat dat niet goed kan zijn. Er is haast bij, niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Het is gecoördineerd, vermoedelijk door de WHO, maar mogelijk door anderen. Hetzelfde adagium zie je overal, de vrijheden van mensen worden ingeperkt, volgzaamheid wordt aangemoedigd. De economie gaat uiteindelijk als het gevolg van deze lockdown situatie naar de knoppen, bestaande structuren, ook psychologische bindende structuren, worden vernietigd.

  Tegelijkertijd wordt er overal in de wereld 5G uitgerold, in de artikelen van Fred kun je lezen in hoeverre deze generatie mobiel internet verschilt van de vorige. Space X is begonnen met het plaatsen van een net van satellieten rondom de aarde, protesten daartegen van astronomen haalden niets uit. Moet de vaccinatie ervoor zorgen dat wij betere antennes zijn voor de signalen, met de bedoeling om ons beter te besturen volgens het Chinese social surveillance model of om ons uit te zetten als daar op de een of andere manier behoefte aan bestaat?

  Ik heb het gevoel alsof ik in een scenario van Kubrick zit waarbij een groep mensen heeft besloten dat er teveel mensen op aarde rondlopen die teveel reserves verbruiken en die ook nog eens overtuigd zijn van een naderende klimaatcatastrofe en van de noodzaak om daar in de naam van hun religie (technocratie) iets aan te doen, ongeacht de gevolgen.De mate waarin de paniek wordt aangewakkerd en de volstrekt laffe houding van het grootste deel van de pers doet vermoeden dat er wordt gewerkt volgens een script. Hopelijk blijken mijn gedachten een dystopisch hersenspinsel te zijn en overwint de goedheid en het gezond verstand van de mens uiteindelijk deze repressieve staat van beleg.

  • Fred Teunissen schreef:

   Waar dit naar toegaat is een fundamenteel keuzemoment: gehoorzamen om nog te mogen meedoen of uit het systeem stappen en een nieuwe samenleving opbouwen. Zie hiervoor de meest recente nieuwsbrief van TransitieWeb.
   In de nieuwe editie van De Andere Krant, die voor de Kerst verschijnt, staat een stukje dat ik over deze keuze heb geschreven.
   Als de krant uit is zal ik het ook hier op het blog plaatsen.

   • Marc Lohman schreef:

    Een nieuwe samenleving opbouwen, dat klinkt constructief en daadkrachtig. Het positieve aan deze situatie is dat je de antwoorden niet buiten jezelf maar van binnenuit probeert te vinden. Voor mij is deze tijd een zoektocht naar persoonlijke waarden. dank voor je antwoord Fred, je hebt het vermogen om de discussie weer terug te brengen naar een keuzemoment.

 2. Wilfred Bakker schreef:

  Nog 1
  CNN: ‘Don’t Be Alarmed’ if People Start Dying After Taking the Vaccine
  www.truenewshub.com/summi…e-vaccine/

 3. Wilfred Bakker schreef:

  Er zijn al 2 slachtoffers.
  www.greenmedinfo.com/blog/…us-adverse
  En ze geven nog even wat toe, volslagen @#$%
  rumble.com/vbo39…rom-t.html

 4. Jack de Mooij schreef:

  Een wereldwijde revolutie is op zijn plaats, elke regering van elk land dient vervangen te worden, elke politicus ook die het niet weten van zichzelf is een crimineel in je reinste vorm, ze dienen niet een uitgezonderd ontheven te worden uit hun functie.
  Laat het volk een regering voorstellen van niet geïndoctrineerde mensen
  Jack de Mooij

 5. Marije Freeve schreef:

  Dank voor dit artikel Fred.
  Zelfzorgcovid19.nl heeft inmiddels ook wat feiten op een rijtje gezet:
  zelfzorgcovid19.nl/ikdoeweernormaal/
  Deel vooral met je huisarts, als je dit leest! (en met anderen natuurlijk)

 6. V.M schreef:

  Ze hebben het niet goed voor met de bevolking.Het is zo ongeloofwaardig wat er in de wereld gebeurd dat sommige mensen het niet willen of kunnen geloven(zoals de joden vroeger massaal met de trein weggebracht en vergast werden en pas op t laatste moment de vreselijke waarheid onder ogen moesten zien,ze kunnen het niet meer navertellen,als ze het hadden geweten waren ze niet zonder verzet meegegaan).

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.