Komen er opnieuw lockdowns?

Dit najaar worden nieuwe 5G-frequenties in gebruik genomen. In 2020 viel zo’n ‘upgrade’ van het mobiele netwerk samen met corona-uitbraken en lockdowns. Gaan we nu een herhaling zien?

De grote vraag in 2020 was of zulke uitbraken voor een belangrijk deel veroorzaakt werden door de 5G frequentie-aanpassingen of door micro-organismen (virussen). Met andere woorden: in hoeverre hadden we te maken met stralingsziekten?

Dit was en is een verboden vraag. Het leggen van de link corona en straling is al jaren taboe. Het is alsof je een open zenuw raakt als je erover schrijft. De gedachte is dan zo ongeveer: ‘Het kan gewoon niet waar zijn dat dit aan straling ligt.” Als je dit verband toch wilt onderzoeken, heb je blijkbaar kwade bedoelingen. Gevolg van dit taboe: geen onderzoek, geen discussie.

Toenemend ingewikkeld

De situatie is inmiddels nog een stuk ingewikkelder geworden door de covid-injecties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Het wordt steeds duidelijker dat de injectievloeistoffen ingrediënten bevatten die niet op de bijsluiters staan. Microscooponderzoek wees dit uit.

De laatste tijd wordt duidelijk dat ook andere medische producten deze nanotechnologische ingrediënten bevatten. Daaronder HPV-vaccins, insuline en verdovingsvloeistoffen. Hieronder een aantal onderzoeksverslagen daarover op de website van dr. Ana Mihalcea.

Darkfield Microscopy Of Dental Anesthetics

“COVID MRNAS ARE NOTHING MORE THAN SMALL SCALE BIO-NANO MACHINES” – Lecture by Professor Ian Akyildiz From Georgia Institute Of Technology

Darkfield Microscopy Of Hepatitis A Vaccine For Children 2 Years And Older Shows Classic Hydrogel Filaments, Self Assembly and Quantum Dot Structures

Measles, Mumps, Rubella And Varicella Vaccine For Children Shows Nanobot Swarms, Quantum Dots And Self Assembly Hydrogel

Human Papilloma Virus Vaccine HPV For 9-12 Year Old Children Shows Nanobots, Self Assembly Hydrogel And Polymer Mesh Development

Diphtheria, Tetanus, Pertussis, Polio, Hemophilus B and Hepatitis B Vaccine For Small Children: Darkfield Microscopy Shows Self Assembly Hydrogel Filaments And Structures

Meningococcus Vaccine For Children – Darkfield Microscopy Shows Self Assembled Hydrogel Filaments

Somatropin Growth Hormone Self Assembly Nanotech, Filaments And Quantum Dot/ Nanobot Swarms Assembling Hydrogel

Dr. David Nixon’s Findings Of Nanotechnology In Monoclonal Antibody Looks Just Like What Was Found In C19 Vax

AI Nanotech In Insulin- Dr. Ana Mihalcea, Dr. Joseph Sansone On Unrestricted Truth – DEFCON5 – With James Grundvi

Inject and zap

Door inwerking van specifieke 5G – en straks 6G – frequenties op lichamen waarin zich dergelijke nanotechnologisch materialen bevinden, kunnen uitbraken van ziekte ontstaan. Deze worden dan dus getriggerd door het proces dat we ook bij chemtrails al hebben kunnen constateren, namelijk spray and zap (*). Hier dan: inject and zap. Het gaat daarbij om de interactie van inwendige nanostructuren en nanochips met elektromagnetische straling.

Voorbereidingen in VS

In de VS vinden voorbereidingen plaats van nieuwe lockdowns en vaccinatierondes. Zie daarvoor de onderstaande uitzending van Redacted van 3 september. Daarin wordt duidelijk wat in de VS de redenering gaat worden om mensen opnieuw over de injectistreep te trekken (ondanks alle slachtoffers en daarmee aanhoudende oversterfte): er zou een kleine kans zijn dat een nieuwe infectie met ‘corona’ ernsiger gaat verlopen dan de eerste keer dat je ziek werd. Dus toch maar gauw een injectie halen…..

Tweets over 5G/18 Ghz en Marburg

Nieuwe lockdowns?

Als de informatie in de bovenstaande video’s juist is, dan is er grote kans op nieuwe lockdowns in de komende winterperiode. Veel zal ook afhangen van de reactie van de bevolking op nieuwe angstcampagnes vanuit de overheid. De Amerikanen zeggen: beduvel me één keer en ik reken dat jou aan, beduvel me een tweede keer, dan reken ik dat mijzelf aan.

Dit is wat er nodig is:
* 5G moet worden uitgezet.
* Er moet een gedegen onderzoek komen naar de gezondheidseffecten van de overige mobiele frequenties. Mogelijk moet er daarna voor minder schadelijke frequenties worden gekozen.
* Ook de samenstelling van alle vloeibare medicijnen moet opnieuw onderzocht worden.
* En aan alle zachte en harde injectiedwang dient een eind te komen.

NO MORE LOCKDOWN!

Gerelateerd

Corona en 5G: over de ziekmakende werking van niet-natuurlijke elektromagnetische velden en in het bijzonder die op basis van 60 GHz wifi

Kern van de dreiging: inwendige nanotech die communiceert met je mobiele telefoon, laptop, headset en andere draadloze ‘devices’

Nogmaals over de 5G-corona link en vitale informatie over remedies tegen covid-vaccinatieschade

Vraagtekens bij alarmerende berichten uit de VS over het bloedbeeld van ongevaccineerden

 

(*) Zie Hemel onder Vuur, een diepgaand onderzoek naar chemtrails

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Peter Rutjes schreef:

  Van reactie naar actie: graag vandaag maandag 18 september mail sturen aan Commissie ITRE van Europees Parlement om concept wet (GIA) tegen te houden!
  Op een gebruikelijke slinkse wijze wordt via het Europees Parlement geprobeerd een concept wet er doorheen te krijgen, die bevoegdheden inzake 5G antennes weghaalt bij de lidstaten en gemeentes in het bijzonder.
  In onderstaand bericht zie je de gehele achtergrond, voorbeeldbrieven, alsmede de persoonlijk emailadressen van de ITRE-commissieleden, die erover gaan stemmen!
  Je reactie kan ook heel kort zijn, bijv. “ik ben tegen de GIA, want er wordt totaal geen rekening gehouden met stralingsgevoeligen en draadloze communicatie – waar elektromagnetische velden een grote, kwalijke rol spelen – dient apart te worden behandeld van glasvezel”.
  stralingsbewust.info/2023/…-inperken/

 2. Klokkenluider schreef:

  Ik vind het nú al tragisch om te zien hoe een groot deel van de academisch -en hoger opgeleiden, waaronder ook politici van links t/m rechts maar blíjven zwijgen over het hele 5G gebeuren. Een handje vol klokkenluiders is daardoor al jaren genoodzaakt om de hete kolen uit het vuur halen t.a.v. het 5G verhaal, waarvan een heel aantal in Europa (en wereldwijd) te maken krijgen met het Havanna-syndroom als straf, omdat zij hun mond durven open te doen over dit onderwerp.
  Want let wel: óók het Havanna-syndroom is een taboe-onderwerp waar al jaren lang over gezwegen wordt, maar het bestaat weldegelijk en houdt ook verband met het hele 5G-gebeuren.
  Lees: www.havanasyndrome.nl/#what…-be-denied

  In een aantal andere Europese landen worden de ziekteverschijnselen als gevolg van electro-straling wèl erkend en financieel vergoed. Die landen zijn: Zweden, Noorwegen, Finland, Oostenrijk, Zwitserland, IJsland en Denemarken. Maar in Nederland wordt nog altijd hardnekkig gezwegen en weggekeken. Lees: stralingsleed.nl/blog/…itiviteit/ onder het kopje “Situatie in andere landen”…

  • Tina schreef:

   “In een aantal andere Europese landen worden de ziekteverschijnselen als gevolg van electro-straling wèl erkend en financieel vergoed. Die landen zijn: Zweden, Noorwegen, Finland, Oostenrijk, Zwitserland, IJsland en Denemarken.”

   Naar mijn beste weten alleen in Zweden erkend.
   Denemarken ECHT NIET!

   Je hoeft niet eens naar de huisarts te gaan want ze snappen niks van stralings gevaren.
   Verloren energie die je beter aan je zelf kan besteden, je hebt het hard nodig.

 3. O. Verspuij schreef:

  En hoe vind je goede insuline? Of hoe kun je die goed maken?

  • Fred Teunissen schreef:

   Je kunt met je arts bespreken hoe je kunt overstappen op natuurlijke middelen, zoals bijvoorbeeld thee of tinctuur van varkensgras (polygonum aviculare). Zie www.kruidenmassages.nl/Varkensgras.html

  • Margie schreef:

   Insuline is een hormoon welke zich bevindt in de zgn eilandjes van Langerhans. Door de onnatuurlijke leefstijl kan dit hormoon niet meer in het lichaam ‘leven’. Het gevolg: een tekort. Een tekort zorgt voor te hoog bloedsuikerspiegel. Resultaat o.a. diabetes 2. (In het kort uitgelegd)

   Verandering van levensstijl begint bij u zelf.
   Dagelijkse wandeling van min. 20 minuten.
   Natuurlijke voeding, geen voorverpakt of voorbewerkt voedsel. Geen witte produkten zoals meel, suiker, rijst etc.
   Geen bananen, geen mango wel appels en peren. Veel verse groenten.
   Bovenstaande is slechts een korte inleiding waarmee u in ieder geval kunt beginnen.
   Ik ken u niet dus ook uw leefstijl niet.
   Een tip voor ontbijt om uw dag mee te beginnen nadat u een half uurtje van te voren een glas heet water met halve uitgeperste citroen en een 1/4 theelepel sodium bicarbonate rustig heeft op gedronken.
   De avond van te voren maakt u het ontbijt.
   Biologische havervlokken in een kom plus een theelepel sesamzaad, gevuld met gefilterd- of bronwater tot een cm er boven. Bordje erbovenop. Volgende morgen evt beetje stevia er door roeren.

   Succes!

   💃

 4. Margie schreef:

  Er is geen vraag naar lockdowns…
  Er komen opnieuw lockdowns.
  Alles is opzet cq opgezet.

  The invisible rainbow, the history of electricity ~ Arthur Firstenberg
  Pdf bij 5gexposed.com (engels)
  Het boek is nu ook in het nederlands vertaald.

  Behind the green mask ~ Rosa Koire (Rest In Power)
  Haar boek kun je downloaden bij Avalon.net onder het kopje ebooks.

 5. Carla Meelker schreef:

  www.brighteon.com/d002e…1b28cbc102
  Brighteon Broadcast News, Sep 14, 2023 – Shocking science paper explains how 5G cell signals can unleash KILL VECTOR PAYLOADS in the human body

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.