Klokkenluider Berlijns verzorgingstehuis: een kwart van de gevaccineerden stierf binnen enkele weken

Op de onderstaande video staat de verbijsterende getuigenverklaring die een klokkenluider in Berlijn aflegde ten overstaan van twee advocaten. Hij vertelt hoe de bewoners van de inrichting, waarin hij werkt, tegen hun wil en zonder overleg met familie of personeel, onder militaire supervisie en soms onder fysieke dwang werden geïnjecteerd. Van de 31 gevaccineerden stierven er acht binnen enkele weken. Elf kregen ernstige bijwerkingen.

Reiner Füllmich, een van beide advocaten, meldt aan het einde van de video dat hij uit andere steden in Duitsland en ook uit andere Europese landen soortgelijke meldingen ontvangt.

Hij is zichtbaar geschokt en vertelt dat hij nog nooit zoiets heeft meegemaakt. “Dit ziet er uit als een georganiseerde massamoord.”

Zijn organisatie, de buitenparlementaire onderzoekscommissie Stiftung Corona Ausschuss onderzoekt deze feiten verder en zal er de komende tijd uitgebreid verder over berichten.

De stem van de klokkenluider in de video is vervormd om herkenning te voorkomen.

Meer informatie

Whistleblower aus Berliner Altenheim: Das schreckliche Sterben nach der Impfung

Schockierender Whistleblower-Bericht: Tote nach Impfung in Berliner Heim

Sitzungsausschnitte der Stiftung Corona-Ausschuss (videoplatform)

(video) Stiftung Corona Ausschuss: Massenmord im Altersheim?

Gerelateerd

Een dringend verzoek aan iedereen die overweegt zich te laten vaccineren

De situatie in Israël laat ons zien hoe riskant de covid-vaccinaties zijn

Dr. Vernon Coleman (74): “Iedereen die deze covid-vaccins toedient, zonder erbij te zeggen dat ze experimenteel zijn en ernstige bijwerkingen kunnen hebben, maakt zich schuldig aan oorlogsmisdaden.”

Medische experts slaan alarm: “Er is GEEN pandemie en de Covid-19 vaccins zijn NIET veilig”

Wat te doen als er een pcr-test of vaccinatie van jou of je kind wordt gevraagd?

Zwitsers zorgpersoneel voelt weinig of niets voor het covid-vaccin

Waarom onze meest kwetsbaren vaccineren?

Wat iedereen moet weten over vaccinaties

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Chapeau dr. Fuellmich – het wordt tijd dat mensen wakker worden ….. Bij de dagelijkse tv kijkers lijkt dat een onmogelijke taak. Velen zijn geïndoctrineerd en geloven alles wat de tv hen meldt. We hebben meer mensen nodig, die nog zelf nadenken. Dank voor uw inspanningen om mensen wakker te maken.

 2. Willem schreef:

  En we staan er bij en kijken er naar

 3. V.M schreef:

  T is een wreedheid wat er allemaal gebeurd.
  De autoriteiten zijn niet meer te vertrouwen, dit stopt niet er is een genocide op wereldschaal bezig en er gebeurt veel meer waar we nog niets van weten.Ik besef maar al te goed wat dit betekent en ik ben heus niet alleen die dit beseft,wat moeten we doen?

  • Mlein schreef:

   Ik krijg steeds mee dat we volgens de woorden van Christina moeten leven. Dicht bij onszelf blijven in contact met de bron. We zijn hier op aarde om de frequentie hoog te houden, niet om in angst te leven. Licht en liefde verspreiden, onvoorwaardelijk. Ook naar degene die nooit liefde hebben gekend of kunnen uiten. Hoe meer mensen dit doen hoe eerder we in de nieuwe dimensie komen. Alles heeft een doel🙏🏽❤️🙏🏽

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.