Karen Kingston (ex Pfizer medewerker) bevestigt dat er grafeenoxide in de coronavaccins zit en spreekt van genocide

Karen Kingston is een voormalig Pfizer-medewerker en werkt momenteel als analist op het gebied van farmaceutische en medische apparatuur. In deze video legt ze aan de hand van een reeks documenten uit dat het ‘vaccin’ een niet openbaar gemaakt ingrediënt bevat: grafeenoxide. Ze voorziet dat de injecties een verwoestende uitwerking zullen hebben.

Gerelateerd

Stew Peters interviewt dr. Jane Ruby over het gevaar van grafeenoxide in covid-injecties (Vaccinvrij)

18.928 DODEN, 1,8 MILJOEN AANDOENINGEN (50% ERNSTIG) GERAPPORTEERD AAN DATABANK VAN EU VOOR BIJWERKINGEN VAN COVID-19 INJECTIES (Vaccinvrij)

Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin (Xander nieuws)

Video: Graphene Oxide: A Toxic Substance in the Vial of the COVID-19 mRNA Vaccine (Global Research)

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. tjeerd schreef:

  Meest uitgebreide protocol om spike eiwitten en grafeenoxide te neutraliseren in je lichaam na een injectie:
  katrinah.com/nutri…ene-oxide/

 2. tjeerd schreef:

  De Canadese theoloog Pierre Gilbert waarschuwde in 1995 al voor vaccins die mensen veranderen in gewelddadige zombies die op afstand kunnen worden bestuurd. Grafeenoxidein de gen therapie injecties maakt dit nu nog alarmerender. Hij zegt ook dat de massamoord in Ruanda in 1994 via vaccinatie van de gezombificeerde moordenaars door het westen is opgezet:
  survivalblog.science.blog/2021/…o-zombies/

  • tjeerd schreef:

   De Hamburgse Heiko Schönung heeft een nieuw boek geschreven over de criminele connectie tussen Amerikaanse cabal achter de anthraxbrieven vlak na de 9-11-2001 inside job aanslagen en de sociaal geengineerde coronacrisis. In de onderstaande video onthult hij ook dat vaccinaties (bv. tegen tetanus) al sinds de jaren 70 primair ingezet worden om massaal zwangerschappen te voorkomen. Dat nu de spike eiwitten zich bij vrouwen in de eierstokken ophopen bij de corona injecties past dan ook in een al decennia bestaand patroon van vaccineren met een depopulatie-agenda:

   • tjeerd schreef:

    Het criminele aspect van de geregisseerde coronacrisis blijkt ook uit meerdere bewijzen van de Artsen voor Waarheid die een artikel 12 procedure gaan beginnen. Op de ministeries werd namelijk al in het eerste kwartaal van 2019 aan de Spoedwet Coronacrisis geschreven. Dus een jaar voordat de zogenaamde coronapandemie “uitbrak”..:
    www.bitchute.com/video…hQ0Y691Sa/

   • tjeerd schreef:
   • tjeerd schreef:

    ER is dus een breed patroon van genocide wat al decennia lang wordt uitgerold zoals in onderstaand artikel wordt aangetoond. De experimentele ‘covid’ injecties tegen een niet bestaand virus passen naadloos in dit mondiale depopulatieproces om het pad naar de mondiale Great Reset/Agenda 2030 te effenen:

    Zijn genetisch gemodificeerde zaden gewoon een dekmantel voor het gebruik van glyfosaat als een experiment op de menselijke bevolking?
    Consumenten van vandaag roepen om het labelen van genetisch gemodificeerde organismen, maar het labelen zou het gebruik van dit transgene materiaal alleen maar rechtvaardigen en het feit dat glyfosaat, de echte brandstof voor het toxische hellevuur van ziekten die de wereld teisteren, onder het vloerkleed vegen.

    Zou het misschien zo kunnen zijn dat de ontwikkeling van ggo-zaad eigenlijk alleen maar een dekmantel is om glyfosaat te gebruiken als een destructief populatiecontrole-instrument?

    Het kan zijn dat de consument niet in de gaten heeft dat glyfosaat een groot gevaar voor de gezondheid van de mens is en een prominente rol speelt in het massale GGO-eugenetica-experiment dat op dit moment op het menselijk DNA wordt uitgevoerd.

    Waarom glyfosaat de weg is naar de hedendaagse ziekten:
    healthbytes.me/de-bi…e-ziekten/

 3. ineke de Ruiter schreef:

  telegram adres wil niet in België. Kan daar iets aan gedaan worden?

 4. F. Naus schreef:

  Wanneer komen al deze feiten nou eindelijk eens groot in de Media, zodat onze slapende medemens eindelijk wakker schrikt.

  • T Hagoort schreef:

   Gewoon overal plaatsen en doorsturen 🙏🏻

  • Céline schreef:

   Never!! I posted the original english version of this video on my Facebook and some hours later Facebook removed it!!!! They don’t want that the truth come out

  • Marije Freeve schreef:

   Deze verspreiden: www.c19vaxreactions.com/
   De bovenste twee filmpjes:
   1. Verpleegster Nicole die even een boekje open doet…
   2. het filmpje van “We want to be heard”

   zouden toch alarmbellen moeten doen afgaan bij mainstream-media en politici…

   • Nick schreef:

    Er is geen pandemie, er is geen covid en je mag het al zeker geen vaccin noemen dus dit filmpje is bagger en zet mensen op het verkeerde been. Een virus is nooit overdraagbaar van mens op mens, een virus is nog nooit geisoleerd en levend gezien . Een virus maakt je lichaam aan als het vervuild raakt door rotzooi van buitenaf o.a chemtrails, vervuild drinkwater enz. Het valt onder terreinbesmetting en degene die nog steeds praten over virussen en pandemieën en vaccins is gecontroleerde oppositie die de besmettingsleugen in stand houden. Twitter zit er vol mee en zeker degene die constant om donaties vragen en van die afvang website’s starten en je ook niet hoort over de besmettingsleugen. Geld verdienen over de rug van mensen die hun laatste hoop daarop gevestigd hebben en dan zogenaamde rechtszaken gaan beginnen die nergens op uitdraaien . Zum kotsen is het.

    • Marije Freeve schreef:

     Beste Nick,
     Als je goed kijkt, zie je dat in het filmpje het woord “vaccine” tussen haakjes staat.
     Ik ben me ervan bewust dat het Coronavirus nooit geïsoleerd is en daarom plaatste ik een jaar geleden dit bericht op facebook: www.facebook.com/group…8598438937 waarin ik schrijf hoe groot de overéénkomsten tussen Covid19 en electro-stralingsziekte zijn. Toeval?

     Daarna maakte ik ook nog een flyer om opnieuw duidelijk te maken dat er volgens mij een aantal zaken door elkaar worden gehaald: www.facebook.com/dorie…5178856638
     (ik hoop maar dat je op facebook zit)
     Ik heb er net als jij grote moeite mee dat 5G- ziekteverschijnselen al jaren onder het tapijt worden geschoffeld.

     Wat betreft bovenstaand filmpje waarin een ex-medewerkster van Pfizer www.linkedin.com/in/ka…kingstonkk alarm slaat…
     Ik denk zelf niet dat Karen Kingston “baggerverhalen” vertelt.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.