Internationaal Strafhof buigt zich over klacht van Israëlische burgers over het vaccinatiebeleid van hun regering

De organisatie ‘People of Truth’ (Anshei Emet) diende op 5 maart jongstleden een klacht in bij het Haags Tribunaal/Internationaal Strafhof tegen de Israëlische regering, die via BigPharma Pfizer illegale experimenten uitvoert op Israëlische burgers. Er vindt in de ogen van deze organisatie schending plaats van de code van Neurenberg.

Deze organisatie omvat advocaten, artsen, publieke activisten en het grote publiek, die ervoor hebben gekozen hun democratisch recht uit te oefenen.

Zij willen geen experimentele medische behandeling krijgen (coronavaccin) en ze voelen dat ze onder grote en ernstige illegale druk staan ​​door (een deel) van de Israëlische regering, de media, parlementariërs en ministers, hoge openbare vertegenwoordigers, burgemeesters en anderen.

Vorig week werd ook door twee andere advocaten, Ruth Makhacholovsky en Aryeh Suchowolski, een klacht ingediend bij hetzelfde Tribunaal in Den Haag en op basis van dezelfde gronden. Beide advocaten vertelden Israel News dat het beroep tegelijkertijd ook zal worden ingediend bij het Tribunaal van Neurenberg. Dit gebeurt samen met de Duitse advocaat Reiner Fuellmich (zie de video hieronder).

Levensbedreigende bijwerkingen

In de klacht wordt ook de vergelijking gemaakt met nazi-criminelen die zijn veroordeeld, vanwege dit soort medische experimenten.
Dit COVID-19 verhaal is feitelijk een genetisch medisch experiment op de mensheid.

Ook wordt aangekaart dat alternatieve normale methodes om dit griepvirus te bestrijden ten alle tijde werd genegeerd en geridiculiseerd. In de klacht worden ook de omkoopschandalen besproken. Door deze misdaad hebben in Israël na het toedienen van het experimentele vaccin 41% van de gevaccineerde politiemensen, militairen, scholieren en medisch personeel ernstige bijwerkingen gekregen, waaronder levensbedreigende complicaties, zo vermeldt de klacht (onder punt d).

“Het is al bewezen dat vele mensen overleden, verlamd of gewond raakten en zelfs gehandicapt door het vaccin. Toch ging de Israëlische regering gewoon door met dit vaccinatieprogramma.”

>>>> Lees verder op de website WantToKnow

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Bert Brandenburg schreef:

  Beste/lieve wakkere mensen,

  Mopperen en/of schelden gaat niet helpen. Dat helpt nooit. Als je goed nadenkt, dan weet je dat. Ik begrijp het overigens wel. Even je hart luchten en zo…. Ikzelf laat ook af en toe een minder mooi woord uit mijn mond vallen, terwijl ik toch weet dat dat nutteloos is.

  Maar wat dan? We kunnen toch niet zomaar machteloos toezien hoe de wereld door de huidige machthebbers platgewalst wordt. Nee, dat hoeft niet. Wij kunnen ook wel wat.

  Realiseer je eerst maar eens hoe bijzonder wij zijn. Unieke wezens met enorme mogelijkheden en fantastische eigenschappen. Eigenschappen waar de machthebbers, te oordelen naar hun daden, niet over (kunnen) beschikken. Wij zijn bijvoorbeeld in staat tot liefhebben. Compassie is ook zo’n mooie eigenschap en behalve de liefde voor jezelf, (dat mag, is zelfs heel belangrijk,) ook naastenliefde. Zo kan ik wel even doorgaan. Belangrijk is om je te beseffen dat wij wat dat betreft een voorsprong hebben op de machthebbers. Zij denken tevens dat ze bezig zijn deze wereld, onze gezamenlijke wereld, te verbeteren.

  Ten tweede is het belangrijk dat je beseft dat alles energie is. Echt alles! Ook onze gedachten en daar kunnen we gebruik van maken.
  Wij leven, bevinden, ons namelijk in een kwantumenergieveld. Dat is al lang wetenschappelijk vastgesteld. Daarin zit alle energie opgeslagen, dus ook onze gedachten. Energievelden beïnvloeden elkaar. In hoge mate zelfs. Positieve gedachten hebben een positieve invloed op dat veld en andersom negatieve gedachten ook. Je voelt vast al waar ik heen wil……
  Negatieve uitingen richting wereldleiders en zo, versterken dus het negatieve deel van het kwantumenergieveld. Zo versterken positieve gedachten het positieve deel van het kwantumenergieveld. (Beetje simpel gezegd, maar het komt er wel op neer.)

  Razend moeilijk….. toch? Om de hele dag alleen maar positief te moeten denken. Mee eens.
  Er is echter nog iets. Het werkt cumulatief. Twee personen, die tegelijkertijd, vanuit hun hart positieve gedachten uitzenden, tellen meteen al voor drie of zelfs vier. Daarna neemt het exponentieel toe. Zit je met vijftig personen tegelijkertijd vanuit je hart, gesteund door pure liefde het veld als het ware te voeden, dan kun je fantastische resultaten bereiken.

  Onzin…. Denk je misschien. Tja, een verhandeling met bronnen gaat me nu te ver, maar ik ben voor de volle honderd procent overtuigd. Een groep van bijvoorbeeld vijftig personen kan een groot verschil maken. Laat staan een groep van bijvoorbeeld duizend personen. Het effect zou grandioos kunnen zijn. (Lees bijvoorbeeld eens het boek van Christina von Dreien. ‘Uiteindelijk komt alles goed.’ Zij zegt het veel mooier dan ik.)

  Hoe pakken we dat aan? Relatief simpel. Beginnen met niet (meer) bang zijn. Angst voedt het kwantumveld op een manier die we niet willen. Verder besteed je elke dag een paar minuten aan visualiseren van hoe jij graag zou willen dat deze wereld er uit zou moeten zien, bijvoorbeeld een wereld die volmaakt is, met fantastische natuur, een bloeiend dierenrijk, liefdevolle mensen, die delen met elkaar, elkaar bijstaan, volledig gezond en in volle vrijheid levend, schone lucht inademen, over vrije en schone energie beschikken en geen vervuiling veroorzaken enzovoort. Hierdoor voeden we de positiviteit en verhoog je de trilling in het kwantumenergieveld.

  Als veel mensen dat doen, het echt met heel hun hart menen, dan kunnen we een groot verschil maken. Dan zetten we stappen naar een volmaakte wereld voor ons allemaal, ook voor degenen die nu door hun daden het tegengestelde nastreven. Een win/win situatie.

  Doe mee allemaal. We kunnen echt het verschil maken.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.