#ikweiger mee te doen met apartheid!


3 oktober Dam voor de Vrijheid

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jan schreef:

  Jammer dat de protesten vaak op zondagen zijn. Ik denk dat veel christenen niet mee lopen met de Mars. Terwijl ze dat waarschijnlijk wel op andere dagen willen doen

 2. Wouters schreef:

  Ik moet geen derde shot we worden vanalles wijsgemaakt.vrijheid hebben we niet, we gaan naar een regime van manipulatie, dat wil ik niet,vrijheid en in liefde en bewust leven dat wil i´

 3. geluk44 schreef:

  lieve Mensen. protesteren is niet voldoende! actie ondernemen door je uit te laten schrijven uit de BURGERLIJKE stand . volg als je blieft de procedure OPZEGGING MACHTIGING BESTUREN, daarna ben je voor de wet een MENS. welke Noodwet er ook bedacht wordt, je blijft onder de GRONDWET vallen, de Noodwet valt gelukkig nu nog onder het strafrecht en NIET onder de grondwet. onze Overheid schaad onze gezondheid met zijn maatregelen van elkaar niet mogen aanraken. niet wij brengen schade aan een ander toe, het zijn de mensen, die nog steeds vallen onder het burgerlijkwetboek die de regels van de Noodwet opvolgen. wij kunnen ZELF de Noodwet uitschakelen door het recht op MENS ZIJN TERUG te veroveren. www.opzegging machtiging Besturen.
  DOE HET en zorg dat je het recht opeist om deze ziekmakende regels op wettelijke basis te weigeren.!
  www.burgerfront.nl

  laura Gulickx

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.