Huisarts Katrin Korb, zaterdag 9 mei in Oldenburg: “We komen uit deze crisis door de angst te overwinnen” (NL ondertiteld)

Huisarts Katrin Korb legt in deze toespraak duidelijk uit waarom de gezondheidszorg zelf ziek is. De angst regeert, zegt ze. Zowel bij patiënten als bij artsen.

Deze angst leidt er nu ook toe dat er een niet behoorlijk getest vaccin op de markt komt.
“Ik laat me met dit vaccin niet injecteren. Ik ga het ook niet aan mijn kinderen geven. En ik adviseer het ook niet aan mijn patiënten.”

Vertaling en ondertiteling: Willem Frederik Erné.

Bitchute link

Gerelateerd

Verplichte vaccinatie is onwettig, onverantwoord, onzinnig en verderreikend dan je denkt

Jon Rappoport interviewde een gepensioneerde ontwikkelaar van vaccins die spijt heeft van zijn werk

Wat iedereen moet weten over vaccinaties

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Maria Kruyt schreef:

  Het is een feit dat de vaccins niet grondig getest zijn. Ze zijn nog lang in de experimentele fase. Dus lijkt het me niet verstandig om de vaccinaties toe te passen. Kennen de verantwoordelijke politici de Code van Neurenberg?
  Link: nl.wikipedia.org/wiki/…Neurenberg .

 2. Lucie schreef:

  In mijn familie en vriendenkring ken ik niemand die is overleden aan ‘covid ‘,wel weet ik van 6 mensen die overleden zijn enige tijd na de injectie,3 zelfs nog dezelfde dag.
  De griep die plotseling is verdwenen is voor mij dus wat nu covid heet.
  Ook waren er meerdere mensen de laatste maanden die soms behoorlijk ziek waren,maar dat is al eeuwen zo en de verschijnselen die ze hadden leken op de ouderwetse griep.Een longontsteking hadden sommigen ook nog erbij en die moesten toen naar het ziekenhuis.
  Ja en nu zeuren er sommige dat ze “longcovid” hadden en dat was zo vreselijk en ze komen er maar niet overheen.Ik had maart 2018 die zware griep toen en heb er bronchitis aan overgehouden,daar kom ik ook niet meer overheen,maar daar willen zij niks over horen.

  • tjeerd schreef:

   Precies, dat gezeur over long covid past helemaal in de covid narratief en wat is het erg. Alsof zware griep niet ernstig is. In het griepseizoen lagen de IC’s ook altijd vol maar geen journalist die er belangstelling voor had. En nu is ineens de griep verdwenen. Wie geloof dat nu? Die covid narratief en nu die varianten zijn zo doorzichtig als het maar zijn kan. Ik las op RT dat in Duitsland ongevaccineerden vanaf de herfst niet meer in supermarkten mogen komen. Dat wordt binnenkort naar buiten gebracht. De gevaccineerden die de super spreaders zijn mogen gewoon boodschappen doen maar kritische gezonde ongevaccinnerden gaan geweerd worden. Covid ging nooit over gezondheid maar enkel over het bezit van ieders lichaam door de globalisten..

   • Lucie schreef:

    Ja daar heeft dat merkelwijf het al meermaals over gehad want wij ongevaccineerden zijn toch zo gevaarlijk voor de rest van de bevolking,dat wordt me wat als we straks niet meer naar buiten mogen of boodschappen doen.
    Gisteravond ook weer bij de poppenkast van peppie en kokkie,ik kan die waanzin niet meer horen van die twee.Wij,de ongevaccineerden,zullen straks de ziekenhuizen vullen,maar niks hoor je dat juist de dubbel geprikten het zijn die de ander besmet.
    De mensen die hun 2 shots hebben gehad worden steeds vaker ziek en juist zij zullen straks de ziekenhuizen vullen. Israël is daar een goed voorbeeld van,zelfs de derde prik zorgt al voor ziekenhuisopnames.

 3. Jan Brands schreef:

  Wat een moed om als arts op deze manier het voortouw te nemen, bravo, wie volgt?

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.