Huisarts Katrin Korb, zaterdag 9 mei in Oldenburg: “We komen uit deze crisis door de angst te overwinnen” (NL ondertiteld)

Huisarts Katrin Korb legt in deze toespraak duidelijk uit waarom de gezondheidszorg zelf ziek is. De angst regeert, zegt ze. Zowel bij patiënten als bij artsen.

Deze angst leidt er nu ook toe dat er een niet behoorlijk getest vaccin op de markt komt.
“Ik laat me met dit vaccin niet injecteren. Ik ga het ook niet aan mijn kinderen geven. En ik adviseer het ook niet aan mijn patiënten.”

Vertaling en ondertiteling: Willem Frederik Erné.

Bitchute link

Gerelateerd

Verplichte vaccinatie is onwettig, onverantwoord, onzinnig en verderreikend dan je denkt

Jon Rappoport interviewde een gepensioneerde ontwikkelaar van vaccins die spijt heeft van zijn werk

Wat iedereen moet weten over vaccinaties

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Gerelateerde artikelen:

1 reactie

  1. Jan Brands schreef:

    Wat een moed om als arts op deze manier het voortouw te nemen, bravo, wie volgt?

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is.