Het is nog lang niet voorbij: EU wil vaccinatieplicht

‘Versoepelen’ is de teugels laten vieren. Wie aan de teugels zit is niet vrij. Onderwijl wordt er aan nieuwe EU wetgeving gewerkt die vaccinatie verplicht stelt. Laat je geen zand in de ogen strooien!

Brussel: geldautomaat met QR-code

Bron

Dat zal een hete herfst worden!

Italië: 50-plussers verliezen hun baan

Op het spandoek staat: Met de super green pass sterft vandaag de grondwet.

Goede toespraak van Gideon van Meijeren

Is de spoedwet illegaal toegepast?


 

Toevoeging 17 februari:

Bezwaar maken

Een lezer van TransitieWeb stuurde onderstaande info:

Minister Ernst Kuijpers gaat in mei namens 17,5 miljoen Nederlanders een verlenging van een EU- verordening ondertekenen die inhoudt dat er per juni dit jaar een QE-code verplicht wordt om te kunnen reizen en dat vaccinatie verplicht wordt.
Dit wordt allemaal heel stilzwijgend voorbereid.

Denk je van die QR- code af te zijn met de ‘versoepelingen’, wordt die stiekem met verplichte vaccinatie erbij door de EU ingevoerd als de meerderheid van de EU- landen hiermee akkoord gaat.

In Italië loopt het storm met het geven van feedback als burgers (inmiddels 15.000x gedaan) Bij ons is dit nauwelijks bekend.
Je moet daarvoor  een EU- account aamaken en eerst ongeveer een dag wachten op autorisatie. Het geven van feedback is slechts mogelijk tot 7 april.

Dit is de link (veel leeswerk en wat moeite doen maar dan kun je in ieder geval je mening geven).
Hoe meer mensen dit weten hoe beter en hopelijk komt er daardoor flink tegengas…

 

Gerelateerd

Parma (Italië): demonstranten dragen tientallen portretfoto’s van vaccinatiedoden mee

In heel Italië massale demonstraties tegen de coronapas en een nieuwe actievorm: chanten

Zaterdag 16 oktober: demonstraties tegen de coronapas in tientallen steden in Frankrijk en Iitalië

Italië schudt op zijn grondvesten: NO Green Pass! – tweets en LIVEstreams

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Peter schreef:

  Na lezing van het artikel ‘Het is nog lang niet voorbij: EU wil vaccinatieplicht’ kreeg ik het idee onderstaande links te delen die een ander licht op de EU werpen dan ‘algemeen’ bekend.

  www.bibliotecapleyades.net/cienc…pons63.htm

  In onderstaand artikel een link naar het gratis te downloaden boek ‘The Nazi Roots of the Brussels EU’ (wel een ietwat dikke pil van 294 pagina’s)

  www.dr-rath-foundation.org/2022/…s-one-two/

  www.ellaster.nl/2021/…s-lichaam/
  Nooit gedacht dat ik nog eens (de laatste twee jaar…) zoveel tijd aan de laptop zou doorbrengen. Ik heb al jaren het gevoel dat het belangrijk is je eigen eten te verbouwen als het even kan, maar ja, ‘het komt er steeds niet van’… Mede daarom ben ik het meer dan roerend eens met wat er onder punt 1 van de laatste nieuwsbrief te lezen valt: ‘het is de hoogste tijd om het zelf anders te gaan doen’. Lokaal kleine netwerken opbouwen, ons verbinden met elkaar, in de grond wroeten, praktische zaken regelen, werken aan onafhankelijkheid.
  Peter

 2. AdelaarRobin schreef:

  Mijn geest, ziel en lichaam behoort Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus toe en Hij wil niet dat mijn lichaam vergiftigd wordt.
  De vaccinatie is het merkteken van het beest van Openbaring 13.

 3. Cathelijne schreef:

  In de Amsterdamse trams heb ik al ongeveer een jaar geleden gezien dat er een nieuwe automaat geinstalleerd is voor de OV kaart met daaronder een gedeelte voor de QR code ! ( zoals blijkbaar in Brussel ).
  Het is niet een kwestie van of het zal gebeuren, maar eerder wanneer het OV op deze wijze gecontroleerd zal worden met iets wat het meeste zal kijken op een social credit systeem.

 4. C.L. van der Wilden schreef:

  We zijn tot niets verplicht. En zeker niet op het gebied wat je laat in je lijf laat prikken. Zijn ze helemaal besodemieterd.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.