Gevaarlijke nanodeeltjes die veel vaccins verontreinigen: baanbrekende studie

Nanodeeltjes in vaccins Jon RappoportDoor: Jon Rappoport – 3 juni 2020
Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl

“The Lung,” Tweede editie, 2014: “Nanodeeltjes [zijn] vergelijkbaar in grootte met subcellulaire structuren… waardoor ze klaar zijn om te worden geïntegreerd in biologische systemen.”

Een studie in 2017 van 44 typen van 15 traditionele vaccins, geproduceerd door leidende wereldwijde bedrijven, heeft een zeer verontrustend en niet eerder gerapporteerd feit aan het licht gebracht:

De vaccins zijn zwaar besmet met verschillende nanodeeltjes.

Veel van de deeltjes zijn metalen.

We hebben het over traditionele vaccins, zoals HPV, griep, Mexicaanse griep, hepatitis B, BMR, DPT, tetanus, enzovoort.

Om te beginnen met het begrijpen van een aantal van de destructieve effecten van de besmetting van nanodeeltjes in vaccins, is hier de baanbrekende studie die op 23 januari 2017 werd gepubliceerd in het International Journal of Vaccines & Vaccination (Deel 4 Uitgifte 1, PDF)

Nieuwe kwaliteitscontroles op vaccins: micro- en nanocontaminatie

Antonietta M Gatti en Stefano Montanari

Klik hier voor de volledige vertaling »


Gerelateerd

Wat iedereen moet weten over vaccinaties

Nieuw bewijs voor de link van autisme met aluminiumvergiftiging

Jon Rappoport interviewde een gepensioneerde ontwikkelaar van vaccins die spijt heeft van zijn werk

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren, dan Toevoegen, typ fact checkers in, dan Zoeken. Er verschijnt en lijst met fact checkers. Deze allen blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Esther schreef:

  Graag zou ik informatie willen over het Coronavaccin en de link dat de mens transhumaan wordt, een onderdeel van AI. Liefst in het Nederlands, zodat ik dat kan doorsturen naar anderen. Beste Fred, heb je hierover een goed artikel / duidelijk filmpje

 2. Jared Kock schreef:

  Dit is wel waarom het gaat. Gelukkig in Nederland ook nu aangeland, het verzet. Dit is dus puur fascisme wat blootgelegd wordt. De Hitler Duitsland wetenschappers en grote chemische bedrijven werden niet voor niks naar de VS gehaald na de oorlog. Het spoor van hun werk is zo terug te halen. Ga door met het opembreken en de noodwet van Rutte geeft aan in wat voor kant hij zit. Ik hoop dat de foute mensen organisaties en bedrijven blootgelegd worden zodat we schoon verder kunnen wat de medical freedom movement in de USA ook willen.
  #onestepclosetofascism

 3. Ton. schreef:

  #12 BREAK! De (weggemoffelde) viruskiller van het RIVM: Ton Rademaker en Ab Gietelink

  Ben zelf al een tijdje hier mee bezig en heb enkele van mijn familieleden zover gekregen dat men ionisators in huis heeft genomen.
  Zelf heb ik er div verdeeld in mijn huis.
  Kijk en oordeel zelf.

 4. Ton. schreef:

  Europa bereidt zich voor op Covid-vaccinaties – eerst het vaccin op de markt, dan pas onderzoek naar veiligheid

  stichtingvaccinvrij.nl/europ…eiligheid/

 5. Ton. schreef:

  Zo’n 900 Groningers hebben zich deze week bij de GGD’s laten testen op corona. In Stad en de provincie bleek niemand de ziekte te hebben.

  www.sikkom.nl/bijna…ook.com%2F

 6. Ton. schreef:

  A film by Dr. Andrew Kaufman and Spacebusters, about how medicine was hijacked and turned into a sickness for profit industry.

  Hippocratic Hypocrisy (Premier)

 7. Ton. schreef:

  Rutte geeft honderden miljoenen aan vaccingroep Bill Gates: ‘Trotse geldschieter’
  www.ninefornews.nl/rutte…dschieter/

 8. Ton. schreef:

  The Coronavirus COVID-19 Pandemic: The Real Danger is “Agenda ID2020”

  www.globalresearch.ca/coron…20/5706153

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.