‘Genève is het hoofdkwartier van een internationaal misdaadsyndicaat’ (WHO, Gavi en WEF)

De getuigenissen van Pascal Najadi, voormalig Zwitsers bankier en nu filmmaker en dr. Astrid Stuckelberger, WHO klokkenluider. Najadi roept de Zwitserse justitie op de leden van dit syndicaat te arresteren.

[Bron: Substack dr. David Nixon]

Getuigenis van dr. Stuckelberger bij het International Crime Investigative Committee (ICIC) nder leiding van advocaat Reiner Fuelmich!! N.B. Advocaat Reiner Fuellmich is op 12 oktober vanuit de Duitse ambassade in Mexico overgebracht naar Duitsland en daar
gearresteerd en overgebracht naar een gevangenis.

Meer hierover:

REINER FUELLMICH ARRESTED IN MEXICO, FLOWN TO GERMANY, ARRESTED AGAIN! WHERE IS HE NOW? UPDATE.

BREAKING: Reiner Fuellmich Taken From German Embassy In Mexico On Passport Errand, Flown To Frankfurt and Arrested

Reiner Fuellmich verhaftet (video)

Gerelateerd

De bende van Davos gooit alle remmen los, maar wij zijn er ook nog

Died Suddenly: rauwe documentaire over de covid genocide

Over de spirituele kracht van verzetsbewegingen

De economische macht terugpakken met levensboerderijen

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Margie schreef:

  Aanvullend Wie is Pascal Najadi.

  Begin dit jaar diende Pascal Najadi een strafrechtelijke aanklacht in wegens ambtsmisbruik op grond van artikel 310 van het Zwitserse wetboek van strafrecht tegen de Zwitserse president Alain Berset, die ook de voormalige minister van Volksgezondheid van dat land was. Tot ieders verbazing startte de procureur-generaal van Zwitserland een onderzoek naar de president – de eerste, van een zittend staatshoofd over hun “vaccin” -beleid – waardoor Berset aftrad!

  Pascal werd geboren in Zwitserland en zijn Zwitserse moeder, Heidi Anderhub-Minger, is de kleindochter van Rudolf Minger, die voor de Tweede Wereldoorlog president van Zwitserland was. Pascal’s vader, Hussain Najadi, was de beroemde Perzisch-Bahreinse internationale bankier en business developer die een van de oprichters werd van het European Management Forum, voordat hij in 1987 brak met Klaus Schwab en de bijeenkomst in Davos werd omgedoopt tot het World Economic Forum.

  Pascal zegt dat zijn vader brak met Klaus Schwab, dat het vroege European Management Forum een kleine bijeenkomst was van niet meer dan 100 mensen die werd gehouden in een 4-sterrenhotel dat hij beschrijft als “slim” en “goedaardig”. Het was in feite een schmoozefest voor leiders uit “opkomende markten” voornamelijk in Azië, waar Hussain banken had opgericht om kapitaal uit het Midden-Oosten te ontwikkelen. In 2013 werd Hussain dodelijk neergeschoten in Kuala Lumpur, samen met zijn vrouw, die zwaargewond raakte. Pascal gelooft dat zijn vader is vermoord voor het melden van corruptie in Maleisië. In de tussentijd werd het World Economic Forum overgenomen door dezelfde groep die Agenda 2030 bij de VN pusht, die Pascal ‘Het einde van de mensheid’ noemt.

 2. Marthe schreef:

  Dag lieve mensen. Ik besef dat niet iedereen open staat voor tarot kaartleggingen, en wie er wel naar kijkt, dient te beseffen dat de antwoorden niet altijd 100% acuraat kunnen uitgelegd worden. Toch hecht ik veel geloof aan wat de Canadese tarot kaartlegster Janine ons al jarenlang leert ; haar kaartleggingen blijken – vaak een hele tijd achteraf – juiste boodschappen te bevatten, ook al lijken de antwoorden op het moment zelf erg onwaarschijnlijk. Volgens haar kaarten is de “arrestatie” van R. Füllmich een witte hoeden actie, om hem in bescherming te nemen tegen dreigend gevaar vanuit duistere kringen. Hij is in veiligheid gebracht en duikt onder omdat er dreigingen tegen hem waren. In de huidige periode geldt nog méér dan dan de afgelopen jaren, dat wat er gezegd / getoond wordt, of het nu vanuit de duistere kant, of vanuit het verzet komt, om strategische redenen er heel veel verwarring wordt gezaaid. In een oorlog – want dit is waar we wereldwijd in zitten – is strategie minstens even belangrijk als wapens, en strategie mag niet op straat gegooid worden voor het publiek, want zo werkt het niet. Laat dit bericht dus niet ontmoedigen, en heb geduld tot duidelijkheid komt. Heb een fijn weekend allemaal.

 3. AnneJelena de Vos schreef:

  Heb al gehoord dat Reiner in veiligheid is gebracht en mijn onderbuik zegt me dat het klopt

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.