Een paar gezond-verstand-vragen over de corona nep-epidemie en een waarschuwing

Rondom de corona nep-epidemie ontwikkelt zich een echte, goed voorbereide en internationaal aangestuurde crisis met gedwongen vaccinatie en uitschakeling van de nationale soevereiniteit als centrale doeleinden.

Ik lees vandaag dat er weer nieuwe ‘besmettingen’ zijn geconstateerd….

Mijn vraag: waarmee dan? Waarmee wordt dit geconstateerd?

Is er een goede diagnostische test voor exact dit type virus? En wordt die test ook toegepast? Ik hoor en lees daar niets over.

De Amerikaanse onderzoeksjournalist Jon Rappoport verdiept zich al meer dan dertig jaar in ‘uitbraken’ als Hiv, SARS, Ebola, Zika, enzovoort. Hij stelt dat er geen betrouwbare tests voor het coronavirus alias COVID-19 is.

Virussen bij de vleet

Maar goed, laten we voor het gemak aannemen dat die er wel is en dat daarmee daadwerkelijk de aanwezigheid van het virus ibij iemand wordt vastgesteld. Wat zegt dan dan?

Er zijn naar schatting ruim 300.000 verschillende typen (!) virussen. Endogene en exogene. Lees Jon Rappoport daarover.

Talloze daarvan zitten in ons lichaam.
Het feit dat je de aanwezigheid van één lid van deze enorme familie vaststelt, zegt niks.

Niet ziek?

Volgende vraag: zijn de personen bij wie COVID-19 is vastgesteld eigenlijk wel ziek? Hebben ze ziekteverschijnselen? Hoge koorts? Longontsteking? Liggen er sommigen van hun op de intensive care?

Ik hoor of lees er niks over. Ik lees alleen dat ze binnen moeten blijven om anderen niet te besmetten.
Wat is eigenlijk het risico voor die anderen als de mensen in quarantaine…. niet ziek zijn?

Stel nou dat er wel van ziekteverschijnselen sprake is. Waaruit blijkt dan dat de persoon in kwestie geen gewone seizoensgriep heeft? Wat is precies het verschil? Hoe stellen medici dit vast?

Oorzaak voldoende onderzocht?

Volgende vraag:
Hoe weet je dat juist dit virus in China verantwoordelijk is voor de ernstige ziekteverschijnselen (longproblemen vooral) die zich daar voordoen? Is dat onderzocht?

Acute longproblemen zijn immers niet ongebruikelijk in omgevingen met een enorme luchtvervuiling. Ook 5G lijkt in Wuhan bij te dragen aan (onder meer) longfalen.

China: luchtvervuiling en 5G

De Chinese autoriteiten gebruiken de nep-epidemie om een beginnende opstand tegen hen wegens de slechte luchtkwaliteit en de 5G-gezondheidsperikelen de kop in te drukken.

Hier in het Westen zijn er – deels – andere belangen in het spel.

Het Westen: vaccinaties en 5G

En hier komt mijn waarschuwing.

Het gevaar komt niet van COVID-19 of mogelijke opvolgers.
Volgens Jon Rappoprt is zelfs helemaal niet bewezen dat je van een virus ziek kunt worden.

Het gevaar komt van de vaccinaties die ’tegen’ COVID-19 in voorbereiding zijn.

Vaccinatie COVID-19

Een goed voorbereid ‘Event’

Al voor de zogenoemde ‘uitbraak’ van COVID-19 waren die voorbereidingen in volle gang, zoals blijkt uit de conferentie Event 201 op 18 oktober vorig jaar. Dat was een beleidsmatige en operationele droogoefening. Lees: de generale repetitie voor deze crisis.

De autoriteiten hadden voorkennis. Ze wisten dat dit er aan zat te komen. We hebben te maken met een zorgvuldig geplande nep-epidemie om er – in de slipstream van de media hype – diep ingrijpende vaccinatiecampagnes door te jassen.

Dat is een centraal doel hier in het Westen.

De vaccinaties die deze ‘denktank’ op grote schaal wil gaan uitrollen zijn gevaarlijk. Ze zijn giftig. Ze zullen je DNA permanent wijzigen. Lees het bij – opnieuw – Jon Rappoport.

Niet intuinen dus.

Nep-uitbraken

En dan is er nog 5G. Als we dat niet met alle kracht verhinderen, dan gaat dat ook hier ernstige gezondheidsproblemen met zich meebrengen.

Wat is er nu handiger voor een overheid die deze onzalige infrastructuur kost wat kost wil doordrukken dan die gezondheidsproblemen bij voorbaat al aan… virus’-uitbraken’ te wijten?

Ook hier geldt: 5G?

Niet intuinen.

De echte doeleinden

Samengevat: we hebben te maken met een nep-epidemie die die als voertuig dient voor een levensechte, goed voorbereide en internationaal aangestuurde CRISIS met als centrale agenda:

1. Gedwongen vaccinatie
2. Uitschakeling van de nationale soevereiniteit (globalisme)

Zie hiervoor de volgende leerzame video van Ice Age Farmer van 28 februari.

Zie ook deze video van de Event 201 organisatoren (*).

NB Ik heb in deze posting herhaaldelijk Jon Rappoport aangehaald als onafhankelijke expert. Jon heeft de afgelopen periode rond de 25 blogteksten geschreven die samen een uitstekend beeld van de COVID-19 crisis geven.

Onder mijn vorige posting staan er 20 als link. Op zijn blog vind je de meest recente. Het is zeer aan te bevelen deze hele set zorgvuldig te lezen.

(*) Het Johns Hopkins Center for Health Security in samenwerking met het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation.

Gerelateerd

Wat iedereen moet weten over vaccinaties

Jon Rappoport over viruspaniek en 5G: ‘Hoe je een nep-epidemie op touw zet (en miljarden mensen hersenspoelt)’


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Peter Buerman schreef:

  Beste Fred,

  Naar aanleiding van je boek en recente ontwikkelingen wil ik graag een tip met je delen.
  Ik ben woonachtig in Oostende, België en kamp sinds kort met tinnitus. Tweemaal raden naar de oorzaak hiervan is niet nodig want ze hebben sinds kort 5G aangelegd in deze stad. De oplossing bleef me daarentegen wel een raadsel. Vanochtend tijdens m’n meditatie kreeg ik de ingeving om de elektriciteit uit te zetten en jaja het wonder gebeurde: ruim de helft van m’n klacht verdween onmiddellijk en blij was ik!
  Nu is ’t niet à la minute voor iedereen mogelijk om zo te handelen, doch een uurtje, twee uurtjes, ’s nachts of als je veel last ervaart, wel.
  Het gaat volgens mij OOK heel erg over eigen verantwoordelijkheid en het TOEPASSEN van stralingshygiëne.
  Verder bestaat er zoiets als een NETVRIJSCHAKELAAR, een slimme schakelaar die enkel de spanning doorlaat als er verbruik nodig is.
  Mvg,
  Peter

 2. Dennis schreef:

  Ergens heb ik gelezen dat men bang is dat er via 5G en 6G gedachtenoverdracht kan plaatsvinden. Dat men de bevolking kan laten denken wat zij willen wat we denken.

  Iemand die zoiets schrijft, is zeer psychotisch en moet gauw zijn oxasepam maar weer innemen.

 3. Maarten schreef:

  Fred,

  Je zegt dat je niets leest over het testen, of er getest wordt en hoe dan. Ik kan je verzekeren dat als je in de engeltalige delen van het internet gaat kijken, al die informatie te vinden is.

  Op Twitter bijvoorbeeld @UWVirology en @davidasinclair (zie draad van 14/3 van die laatste). Heel veel anderen delen hun kennis en ervaring ook. Een kennis van mij die normaal kankeronderzoek doet gebruikt haar bio kennis nu om te helpen met PCR procedures die nodig zijn voor de tests. (Dat is het vermeerderen van genetisch materiaal in een monster zodat het geanalyseerd kan worden om te zien of het virus voorkomt.)

  Er is zelfs zo specifiek te testen op het verschil tussen éen virus en een ander (griep tegen corona) dat onderzoekers mutaties in het coronavirus kunnen zien die in de laatste 2 maanden gebeurd zijn, en daardoor de verspreiding deels in kaart brengen.

  Kortom: geen nep, dat coronavirus.

  • Fred Teunissen schreef:

   Ik heb beargumenteerd waarom dit een nep-epidemie is. Ik heb niet beweerd dat het virus nep is.
   Wat de tests betreft: ik heb aangegeven dat ik niet duidelijk vind waarmee er in Nederland wordt getest. Zijn dat deze PCR-tests? Worden die benut in alle gevallen die als ‘besmetting’ worden opgevoerd op het nieuws? Ik hoor of zie daar nooit iets over.
   Over de kwaliteit van deze PCR-tests bestaan overigens ernstige twijfels, zie blog.nomorefakenews.com/2020/…t-existed/
   Verder: coronavirussen zijn helemaal niet zo bijzonder. Bij alle recente griepgolven spelen ze een rol, naast andere virussen, zag ik vanmiddag in deze video: youtu.be/p_AyuhbnPOI
   Bovendien is de vraag of je van virussen eigenlijk wel ziek kunt worden. Zie het verhaal van dokter Thomas Cowan: www.transitieweb.nl/gezon…onacrisis/

   Vergeleken met een gangbare seizoensgriep is de huidige griep mild te noemen. Die van 2018 was een erge, met meer dan 9000 sterfgevallen door complicaties. Daar zijn we nog bij lange na niet bij in de buurt met deze griep.
   Dat in Wuhan en naar het zich laat aanzien ook in Bergamo en andere Noorditaliaanse steden (allen 5G-hotspots) zeer veel sterfgevallen zijn kan een gevolg zijn van de combinatie milde griep + luchtvervuiling + 5G.

 4. j.m.v.Wakeren schreef:

  Het is jammer dat mensen hier in trappen ,maar ja de meeste mensen zijn bang om er onder door te gaan ze hebben een klein hartje,wij zitten met z,n allen aan de farma vast,die hebben het heft in handen
  mensen julie moeten veel lezen over hoe of wat
  gr j.m.v.Wakeren

 5. Patricia Post schreef:

  Wat kunnen/gaan we hieraan doen? Hoe gaan we dit alles stoppen?

 6. Louis Peters schreef:

  Het bewustzijn van jezelf wenst te bepalen wat is de waarheid?
  Als de wetenschap een vloek is Dan is Begrip een deugd
  Gevoegd door de wetenschap van de hebzucht en de macht.
  Die virus behoort te worden uit geroeid.
  Indien een ieder zich richt op een ander vanuit zijn hart, dan is
  het virus van hebbenlijkheid een…lijk

 7. Peter Rutjes schreef:

  Hoe worden AI en vergelijkbare nieuwe datatechnieken zoal gebruikt in de strijd tegen het nieuwe coronavirus?

  www.nrc.nl/nieuw…KocF1sGfjc

  “Of het in de praktijk nou allemaal even goed werkt of niet; de uitbraak van het nieuwe coronavirus is de eerste grote epidemie in tijden van kunstmatige intelligentie (AI), en overheden en private bedrijven maken daar gretig gebruik van. Automatische temperatuurmetingen in mensenmassa’s, slimme drones, gezichtsherkenning, voorspellende modellen: het wordt allemaal ingezet in de strijd tegen het virus.”

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.