Een dringend verzoek aan iedereen die overweegt zich te laten vaccineren

Dit gaat over jouw leven, jouw toekomst, jouw kansen op zwangerschap.
Dit is een zaak van leven en dood.
Verdiep je daarom niet alleen in de informatie van de overheid en de media.
Luister ook naar serieuze tegengeluiden.

Mijn dringende verzoek aan jonge mensen: bestudeer in elk geval de inhoud van de eerste video hieronder. Daarin wordt goed uitgelegd wat er in die vaccins zit en waarom dat zulke grote risico’s met zich meebrengt, bijvoorbeeld voor je vruchtbaarheid.
Dit geldt zowel voor vrouwen als voor mannen.

Aan oudere mensen wil ik vragen in elk geval de tweede video te bekijken. Daarin wordt duidelijk wat een mRNA-vaccin doet: auto-immuunreacties veroorzaken. Alleen is er – aldus dr. Sherri Tenpenny (blog) – geen rem op dit proces. Gevolg: je kunt al vrij snel na de injectie overlijden of er zeer ernstige gezondheidsklachten aan overhouden. Dat is dan kassa voor Big Farma, maar lijden voor jou en de mensen om je heen.

Sterfte en bijwerkingen in de VS

Iedereen zou ook eens door dit overzicht (WeTranfer-link) of online versie) moeten bladeren dat gedetailleerd weergeeft welke bijwerkingen in de maand januari in de VS zijn geregistreerd.

Het document begint met zeven pagina’s sterfgevallen. Gevolgd door ruim 700 pagina’s met daarin 40.000 beschrijvingen van levensbedreigende situaties, permanente gezondheidsschade, ziekenhuisopnames, bezoeken aan de eerste hulp, bezoeken aan de huisarts en ‘overige meldingen (in deze volgorde).
De bron is het CDC (Center for Disease Control).

Volgens dr. Sherri Tenpenny (die geïnterviewd wordt in de tweede video) is dit nog maar het topje van de ijsberg, omdat minder dan 10 procent van alle gevallen bij de gezondheidsautoriteiten wordt gemeld. En deze gegevens gaan alleen nog maar over 25 dagen in de maand januari.

Video 1 (start langzaam)

Video 2

Bijwerkingen covid-vaccins

Zie ook:

E-book: Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties (pdf)
Bespreking hiervan op website VaccinVrij.

Dr. Mercola:Versneld ingevoerde covid-19 vaccins veroorzaken mogelijk massale aantallen bijwerkingen (website VaccinVrij)

Gerelaeerd

De situatie in Israël laat ons zien hoe riskant de covid-vaccinaties zijn

Dr. Vernon Coleman (74): “Iedereen die deze covid-vaccins toedient, zonder erbij te zeggen dat ze experimenteel zijn en ernstige bijwerkingen kunnen hebben, maakt zich schuldig aan oorlogsmisdaden.”

Medische experts slaan alarm: “Er is GEEN pandemie en de Covid-19 vaccins zijn NIET veilig”

Wat te doen als er een pcr-test of vaccinatie van jou of je kind wordt gevraagd?

Zwitsers zorgpersoneel voelt weinig of niets voor het covid-vaccin

Waarom onze meest kwetsbaren vaccineren?

Wat iedereen moet weten over vaccinaties

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. tjeerd schreef:

  Huisarts zag gezonde patiënt overlijden na vaccinatie: ‘Je moet het heel serieus nemen’

  Het corona-vaccinatieprogramma is onder grote druk tot stand gekomen en meer politiek gedreven dan wetenschappelijk verantwoord. Dat vindt Bart van Tienen, huisarts in Enschede. Afgelopen dinsdag overleed een patiënt van hem, na vaccinatie met het Moderna-vaccin. Een oudere, maar gezonde patiënt. Van Tienen had al vragen, en die zijn er niet minder op geworden.

 2. marc schreef:

  Heb de PDF-FILE gedownload van we.tl/t-x66YByW6cs , maar kan het niet openen omdat het bestand beschadigd is en dus onbruikbaar, groetjes, marc

 3. Evert Radema schreef:

  Ik vind het zorgelijk maar vooral moeilijk, 64 jaar, A Verpleegkundige.
  We worden allemaal voor het blok gezet : prik erin of vertrekken. Of zoals minister de Jong: Vreet op die frikadel(lees; drol).

 4. Tatjana schreef:

  m.youtube.com/watch…ix90mSKzjY
  Huisarts in Nederland die vertelt over de 16e dode na vaccinatie en spreekt zijn twijfels over politiek beleid uit

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.