Dr. Sucharit Bhakdi en twee collega’s publiceren een brandbrief over de ontelbare gevaren van RNA-vaccins

Het is nog niet te laat, onderstreept Bhakdi in een interview naar aanleiding van de brandbrief. Er is een nieuw feit, zegt hij, namelijk dat is aangetoond dat de vaccins verontreinigingen bevatten, die het menselijk DNA permanent wijzigen. “Mensen moeten deze injecties niet nemen. En artsen moeten ze niet toedienen. Artsen kunnen zichzelf nog redden door er op te wijzen dat ze niet van deze verontreinigingen wisten.”

Bron: https://www.mwgfd.org/2023/08/brandbrief-die-ewigen-gefahren-von-mrna-impfstoffen/

Hieronder volgt de tekst van de brandbrief.

De ontelbare gevaren van RNA-vaccins

Sucharit Bhakdi MD, Karina Reiss PhD en Michael Palmer MD

Het nieuwe concept van RNA-vaccins

Chromosomen zijn de boeken van het leven die DNA-gecodeerde recepten bevatten voor de productie van eiwitmoleculen. Wanneer dat nodig is, wordt het boek geopend en wordt er een kopie van het benodigde recept gemaakt. De kopie is mRNA dat de productie van het eiwit aanstuurt, waarna het wordt weggegooid.

RNA-vaccins zijn dergelijke kortlevende kopieën van chromosomale recepten die de productie van geselecteerde antigenen aansturen, bijvoorbeeld het SARS-CoV-2 spike-eiwit. Bij elke injectie worden meer dan een miljard kopieën (RNA-moleculen) toegediend. Massaproductie van mRNA vereist een massale beschikbaarheid van de DNA-recepten. Hoe kan dit worden gerealiseerd?

De oplossing is een basispijler van de gentechnologie. De miljarden en triljoenen kopieën van de DNA-recepten zijn afkomstig van bacteriën. De recepten zitten in minuscule, bacteriële chromosomen die plasmiden worden genoemd. De delingstijd van bacteriën is ongeveer twintig minuten – het aantal cellen verachtvoudigt ongeveer elk uur.. Letterlijk ontelbare bacteriën met de plasmiden kunnen daarom in slechts enkele dagen uit een vloeibare cultuur worden geoogst.

Plasmiden zijn gemakkelijk te manipuleren. Vreemde recepten, d.w.z. genen die coderen voor virale eiwitten, kunnen worden ingevoegd. Na bacteriële vermenigvuldiging worden de plasmiden geoogst en gebruikt als sjablonen voor de productie van de mRNA-kopieën.

De RNA-moleculen worden dan verpakt in kleine vetbolletjes, die lipide nanodeeltjes [LNP-Lipid Nanoparticles, red.] worden genoemd. De essentiële bestanddelen van LNP zijn door de mens gemaakt en zijn in potentie zeer giftig. Vóór 2020 was het gebruik ervan bij mensen verboden. Deze regel werd geschonden met de goedkeuring voor noodgebruik van de COVID-RNA-vaccins. Het verpakkingsmateriaal is essentieel om het RNA te beschermen tegen vernietiging, zodat het zich via de bloedbaan naar alle organen van het lichaam kan verplaatsen. Daar fungeren de vetbolletjes als Trojaanse paarden. Ze worden opgenomen door cellen en hun inhoud komt dan vrij. Dit wordt gevolgd door de productie van het spike-eiwit, wat leidt tot het opwekken van een immuunrespons die resulteert in de vorming van specifieke antilichamen die bescherming moeten bieden tegen toekomstige infecties.

De fatale fout

Het immuunsysteem herkent en vernietigt lichaamscellen die vreemde eiwitten produceren, zoals gebeurt wanneer ze geïnfecteerd raken met virussen. Dit vermogen om iets wat lichaamsvreemd is te herkennen, is aangeboren. Het beschermt ons gedurende ons hele leven, omdat met virussen geïnfecteerde cellen op die manier effectief worden geëlimineerd. Het kan niet onderdrukt worden. Als mRNA dat codeert voor een lichaamsvreemd eiwit dus in een cel wordt gebracht, zal die cel worden aangevallen door het immuunsysteem. Dit is de fatale fout die aan het hele concept ten grondslag ligt. Het aantal verpakte RNA-kopieën dat bij elke injectie wordt toegediend, is gigantisch. In heel het lichaam zullen talloze immuunaanvallen plaatsvinden, die alleen kunnen eindigen als de productie van het vreemde eiwit stopt. Hoelang zal dit duren? Een paar dagen, zoals de vaccinproducenten en regelgevende instanties herhaaldelijk beweerden?

De ultieme catastrofe

Het afgelopen jaar dook er een alarmerende bevinding op die onverenigbaar was met die bewering. Weken en zelfs maanden na de injecties werden bij de gevaccineerden spike-eiwitten en ontstekingen in meerdere organen vastgesteld (1-3). Dit ging gepaard met een ernstige en vaak fatale ziekte (2,3). Wat kan mogelijk de reden zijn geweest en nog steeds zijn voor langdurige productie van een RNA-gecodeerd eiwit en ontsteking?

Een mogelijk en zeer angstaanjagend antwoord kwam met de recente ontdekking van McKernan en collega’s (4). In het productieproces van vaccins moeten de plasmide-DNA-sjablonen uit het gegenereerde mRNA verwijderd worden voordat dit laatste in lipide nanodeeltjes verpakt wordt. Anders komen de plasmiden ook in de vetbolletjes terecht. McKernan ontdekte dat deze cruciale stap van het verwijderen van plasmide-DNA niet zorgvuldig was uitgevoerd. Er werden enorme hoeveelheden plasmide-DNA in verpakte vorm gevonden, wat een succesvolle levering aan cellen garandeerde en waar ze zo voor langere tijd konden functioneren.

Cellulaire opname van een functioneel vreemd chromosoom staat gelijk aan niets minder dan genetische verandering. Dit moet het lot zijn van mensen die geïnjecteerd worden met verpakte bacteriële plasmiden. Bovendien zal expressie van het vreemde gen een immuunaanval op de producerende cellen uitlokken. Voortdurende en langdurige productie van het lichaamsvreemde eiwit zal de orgaanschade en ontsteking versterken. Dit zal in heel het lichaam gebeuren. Er zullen bloedstolsels ontstaan als bloedvaten beschadigd raken en weefsels zullen afsterven door gebrek aan zuurstof. Het hart is een van de organen die geen dode cellen kunnen vervangen. Wie heeft er niet gehoord van het mysterieuze plotselinge overlijden door een hartstilstand dat over de hele wereld voorkomt? Dit is slechts het topje van de ijsberg. Door vaccinatie veroorzaakte hartaandoeningen zijn het dagelijks leven van jong en oud binnengedrongen. Het tweede orgaan dat zijn dode cellen niet kan vervangen is de hersenen. Afhankelijk van waar vaccinatieschade is aangericht, kunnen neurologische en psychiatrische aandoeningen volgen.

Vergelijkbare auto-immuunachtige ziekten kunnen zich tegelijkertijd in verschillende organen ontwikkelen. Dit veelomvattende kenmerk van door vaccinatie veroorzaakte schade is uniek en veelzeggend geïllustreerd met het tragische geval van een 14-jarig kind dat stierf aan een ontsteking in meerdere organen zoals nog nooit eerder is gezien (5).

Vaccinatie kan een enorm negatieve invloed hebben op de vruchtbaarheid en de voortplanting. De vaccins stapelen zich op in de voortplantingsorganen en dit zou de vruchtbaarheid onmiddellijk kunnen schaden. Cellen van de placenta kunnen het RNA en DNA dat in het bloed circuleert opnemen, wat kan leiden tot doodgeboorten. Beschadiging van de placenta kan er ook voor zorgen dat de verpakte genen in de bloedsomloop van de foetus terechtkomen. Stamcellen in het bloed van de navelstreng worden verminderd en aangetast na vaccinatie, en we moeten vrezen dat dit komt omdat die verpakte genen de baby in de baarmoeder bereiken(6). Het is ook bekend dat de vetbolletjes met hun inhoud in de moedermelk terechtkomen (7). De doorlaatbaarheid van de darmen is hoog tijdens de eerste weken na de geboorte (8), en de vreselijke mogelijkheid bestaat dat vaccins via borstvoeding direct op de baby worden overgedragen, waar zelfmoordmechanismen in gang gezet kunnen worden.

In het laboratorium is het mogelijk om plasmide-DNA in het boek van het leven in te voegen. Als dit gebeurt bij gevaccineerde mensen, zijn de mogelijke gevolgen ontelbaar. Verstoring van het nauwkeurig afgestelde netwerk dat de celdeling en differentiatie regelt, kan leiden tot kanker. Mutaties in zaadcellen en bevruchte eicellen kunnen veranderde eigenschappen overerfbaar maken en leiden tot de creatie van wezens die afwijken van het evolutionaire pad van het menselijk ras.

Conclusie

Er moet rekening mee worden gehouden dat er wijdverspreide en aanhoudende schade aan weefsels en bloedvaten zal optreden door een aanval van het immuunsysteem op spike- eiwitproducerende cellen. Deze aanval vindt plaats omdat het spike-eiwit lichaamsvreemd is; en aangezien elk ander mRNA-vaccin zal coderen voor lichaamsvreemde eiwitten, moeten we verwachten dat het door hetzelfde mechanisme en in vergelijkbare mate schade zal veroorzaken. Deze nachtmerrieachtige scenario’s zullen met elke boosterinjectie verergeren.

Tot overmaat van ramp is besmetting van vaccinpartijen met functioneel plasmide-DNA naar verwachting eerder regel dan uitzondering, omdat er geen kosteneffectieve procedure bestaat om massaal geproduceerd RNA op betrouwbare wijze te scheiden van de plasmiden. De introductie van een vreemd chromosoom staat gelijk aan een verandering van het genoom. Een langdurige auto-immuunaanval op de cellen is onvermijdelijk.

Bovendien is te verwachten dat af en toe integratie van plasmide-DNA in het menselijke chromosoom voor zal komen. Talloze cellulaire functies kunnen dan permanent verstoord raken. Er kunnen kwaadaardige aandoeningen ontstaan en de levensverwachting kan dalen. Er ontstaat een horrorscenario dat talloze mensen kan treffen van wie we houden en die een plekje in ons hart hebben. Dit moeten we voorkomen.

De medische wereld moet onmiddellijk in actie komen en het gebruik van RNA-injecties volledig stopzetten.

Referenties
 1. Bansal S. et al. (2021) Cutting Edge: Circulating Exosomes with COVID Spike Protein Are Induced by BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) Vaccination prior to Development of Antibodies: A Novel Mechanism for Immune Activation by mRNA Vaccines. J Immunol 207:2405-2410.
 2. Mörz M. (2022) A Case Report: Multifocal Necrotizing Encephalitis and Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccination against COVID-19. Vaccines 10:1651.
 3. Bhakdi, S. and Burkhardt, A. (2021) On COVID vaccines: why they cannot work, and irrefutable evidence of their causative role in deaths after vaccination. https://doctors4covidethics.org/on-covid-vaccines-why-they-cannot-work-and- irrefutable-evidence-of-their-causative-role-in-deaths-after-vaccination/
 4. McKernan K. (2023) Sequencing of bivalent Moderna and Pfizer mRNA vaccines reveals nanogram to microgram quantities of expression vector dsDNA per dose. https://osf.io/b9t7m/
 5. Nushida H. et al. (2023) A case of fatal multi-organ inflammation following COVID-19 vaccination. Leg Med 63: 102244.
 6. Estep B.K. et al. (2023) Skewed fate and hematopoiesis of CD34+ HSPCs in umbilical cord blood amid the COVID-19 pandemic. iScience 25: 105544.
 7. Hanna N. et al. (2022) Detection of Messenger RNA COVID-19 Vaccines in Human Breast Milk. JAMA Pediatr. 176:1268-1270.
 8. Weström B. et al. (2020) The Immature Gut Barrier and Its Importance in Establishing Immunity in Newborn Mammals. Front Immunol. 11:1153.

This document is distributed by the Doctors for COVID Ethics (d4ce.org) For translations into many other languages, see d4ce.org/the-eternal-dangers-of-rna-vaccines

Klik hier voor een pagina met links naar dit document in negentien talen.

Gerelateerd

Bij hoeveel doden wordt er gestopt met injecteren?

Wanneer wordt aanhoudende oversterfte een kwestie van uitsterven?

Pandemiewet: in welk scenario zitten we?

Omvang van de covid injectie-tragedie tekent zich meer en meer af

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Margie schreef:

  In 2021, Alessandro Loyola, a Brazilian Doctor,
  wrote and published two books about the Pandemic.
  This video is his speech during the pre-launch of the documentary THE UNSEEN CRISIS, produced by
  @EpochTimes
  He added the subtitles in English himself to make understanding and sharing easier. Make good use of this knowledge.

  twitter.com/Aless…4136031278

 2. Leo Brybor schreef:

  Bhakdi is een virus promoter. Virussen bestaan niet.

 3. Adrianus Vlasveld schreef:

  Wij zijn tegen elke vorm van vaccinatie gebruik al 50 jaar

 4. Margie schreef:

  Let us never forget that controlled opposition exist.

  • Fred Teunissen schreef:

   Zijn we dat punt inmiddels niet voorbij?
   De catastrofe is te groot voor oude beelden en praktijken.
   Ik vind het goed van Bhakdi dat hij artsen aanspreekt en ze een uitweg biedt. Je zal maar arts zijn nu….
   Veel artsen die moeiteloos meededen met de eerdere injectiegolf en nu zien dat de oversterfte maar aanhoudt, moeten zich onderhand toch achter de oren krabben. Ik vind gped van Bhakdi dat hij scherp stelt dat zij strafbaar zijn. Met als uitweg dat ze de vergaande gevolgen van deze injecties niet konden overzien in 2020, 2021 en misschien 2022.
   Maar dat is nu wel anders.

   • Margie schreef:

    “Zijn we dat punt inmiddels niet voorbij?
    De catastrofe is te groot voor oude beelden en praktijken”

    Jij noemt het een punt, zou mooi zijn indien dat punt einde punt was…
    Dat punt is nu net het middelpunt.
    Dat punt slaat steeds meer overal door.
    The Delphi technique, NLP, luisteren/lezen naar wat men horen wil. Men probeert alles aan elkaar te lijmen…ook op de snelweg denkt men een punt te hebben!!!

    Let us never forget that controlled opposition exist.

    Maak er een mooie woensdag van na de p-day

    💃

    • Fred Teunissen schreef:

     Wat ik bedoel Margie is dat het niet erg behulpzaam is om mensen die dicht bij je staan, maar het niet in alle opzichten met jouw visie eens zijn, controled opposition te noemen.
     Het is nu dringend nodig dat allen die tegen de nieuwe injectieronde zijn zich verenigen. Ongeacht de precieze redenen waarom ze tegen deze nieuwe aanval zijn. Of ze nou wel of niet in virussen geloven, wel of niet in shedding, wel of niet in het bestaan van een satanische cabal, of vooral religieuze motieven hebben, enzovoort.
     We zijn het punt van scherpslijpen op het eigen gelijk voorbij. Daar is de situatie veel te ernstig voor.

     • Margie schreef:

      Ik noem jou géén controlled opposition.

      Het is een gegeven waar men voor uit moet kijken.

 5. Janna schreef:

  Ik weet niet wat ik van deze man moet denken… Hij houdt het virusverhaal stug in stand en volgt het gangbare verhaal van de spike-eiwitten, waar geen enkel bewijs voor is. Hij heeft een ingewikkeld verhaal en een vergelijking met een recepten boek, wat me doet denken aan Pierre Capel met zijn idiote verhaal dat virussen op lasagne lijken.
  Voorts is de bovenkant en onderkant van zijn gezicht (beurtelings afdekken) niet in overeenstemming met elkaar, zo ook zijn rechterkant en linkerkant (weer beurtelings afdekken). Met het rechteroog doet hij behoorlijk ‘eng’ terwijl hij aan het praten is. Zet maar eens stop en dek linker en rechterkant maar weer eens beurtelings af. Het linkeroog staat op huilen. Het rechteroog is uiterst gespannen.
  Het is een vreemde man, met een gekweld gezicht. Hij strijdt tegen de vaccinaties. Dat lijkt heel sympathiek en nobel. Maar moet hij zeggen wat hij allemaal zegt? Is dat zijn rol? Hij krijgt veel publiciteit. Is hij daarvoor uitgekozen? MOET hij? Moet hij als serieus en sympathiek overkomende arts een tegengeluid geven aan de steeds meer verspreide inzichten over het niet bestaan van besmettelijke virussen? Ik heb geen antwoorden.
  De enige conclusie die ik kan trekken is dat er iets aan de hand is met deze man.

  • Fred Teunissen schreef:

   Op mij maakt hij de indruk dat hij ‘op’ is. Moegstreden. En diep verdrietig over het geringe resultaat van zijn acties (onder meer zijn boeken).
   En ja, die virussen zitten in zijn verhaal. In die zin is het in lijn met de mainstream medische opvatting. Maar…. hij ziet ook de enorme catastrofe die zich aan het aftekenen is.
   Hij pleit voor een moratorium. Voor een stopzetting van alle mRNA-injecties.
   Daar hebben we toch echt common ground.

   • Janna schreef:

    Ja, dat kan heel goed, hoor Fred. Ik kan mij laten verblinden door zijn verdacht aandoende verhaal. Toch ben ik voorzichtig.
    Hij lijdt. Dát is in ieder geval duidelijk. Maar een mens kan ook verschrikkelijk lijden door in ‘de tang’ te zitten, door geprest te worden in een bepaalde rol. Maar inderdaad kan hij die rol zelf gekozen hebben uit mededogen en lijdt hij aan zijn verdriet, wanhoop en uitputting.
    De uitweg die hij aan artsen biedt, en het feit dat hij ze duidelijk vertelt dat ze strafbaar zijn, zijn inderdaad mooie zaken. Maar ik struikel wel over de vervuiling die hij noemt, alsof het een ongelukkig foutje is dat de injecties gifbommen zijn. Misschien is het tactisch bedoeld.

    Goed van je om ook de positieve kant en indruk te benoemen. Dan komt het meer in evenwicht.

   • Klokkenluider schreef:

    Waren jullie al op de hoogte van het werk van onderzoeksjournalist David Sorensen en zijn website: stopworldcontrol.com/vaccines/ ?

    Hier kan je lezen wie hij is: stopworldcontrol.com/nl/wie/

    Op zijn pagina stopworldcontrol.com behandelt hij zo ongeveer alle misdaden tegen de mensheid die vallen onder de globalistische agenda 2030, The Great Reset. Het is verschrikkelijk om te lezen wat er allemaal te lezen staat, maar tegerlijkertijd ook hoopgevend, aangezien er de afgelopen weken al een paar miljoen van zijn flyers zijn verspreid over België en Nederland door “gewone mensen” die ermee de straat op gingen. Dus wil je ook onderdeel zijn van deze wereldwijde flyer-acties? Bestel hier je flyers en deel ze uit: stopworldcontrol.com/nl/flyers/

    Op zijn facebookpagina schrijft hij elke dag een hoopgevend stukje om ons moed in te spreken over het grote ontwaken dat gaande is…

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.