Died Suddenly: rauwe documentaire over de covid genocide

Waarschuwing: deze film bevat schokkende beelden

“Waarom geloven we ze niet?” zo vragen de makers van de confronterende documentaire Died Suddenly zich af. “Al eeuwenlang heeft de wereld-elite haar intenties uitgesproken om de aarde te ontvolken. Ze hebben dat zelfs in steen gebeiteld. En toch… we lijken ze nooit te geloven.”

Maar inmiddels is een genocide gaande, die zonder precedent is.

Deze film ging 21 november in première en is in twee dagen al ruim 5 miljoen keer bekeken op Rumble.`

Died Suddenly

The Stew Peters Network is proud to present DIED SUDDENLY, from the award winning filmmakers, Matthew Skow and Nicholas Stumphauzer. They are the minds behind WATCH THE WATER and THESE LITTLE ONES, and now have a damning presentation on the truth about the greatest ongoing mass genocide in human history.


Url: https://rumble.com/embed/v1to6s2/?pub=4

Trailer

Gerelateerd

Karen Kingston (ex Pfizer medewerker) bevestigt dat er grafeenoxide in de coronavaccins zit en spreekt van genocide

Waar dit op uitdraait als we het niet verhinderen: genocide

Prof. Dolores Cahill: “Confronteer iedereen die meewerkt aan de covid-injecties met de strafbaarheid daarvan”

Viroloog dr. Poornima Wagh na het TESTEN van 2300 coronavaccins: “mRNA en spike proteïnen zijn flauwekul, de vaccins van alle fabrikanten bevatten identieke giftige, chemische componenten”

Died Suddenly, ‘ze willen niet dat je weet dat je lichaam nu hun bezit is’ (DLM Plus)

Highlights and Review of ‘DIED SUDDENLY’(Brighteon)

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Yvonne schreef:

  Wat ik zo jammer vind van ‘died suddenly’ is dat de eerste minuten veel ‘conspiracy’ informatie gedeeld wordt voordat de arts die autopsie doet in beeld komt en zijn bevindingen deelt, wat heel interessant en leerzaam is.
  Deze film is niet te delen met mensen die nog niet volledig wakker zijn, laat staan artsen. Zij haken binnen 3 minuten af.
  Dus de film is voor wakkeren die al veel weten.
  Met alleen de onderzoeken en live beelden van een autopsie bereik je de doelgroep die juist wakker mag worden. Gemiste kans.

 2. Peter schreef:

  #ditchyoursmartphone Decennialang hebben we technologieën omarmd met het oog op gemak en/of veiligheid. Nu als innovatieve ontwikkeling voor politieke oplossing problematiek Gezondheidszorg. Dat is altijd hoe ze ons overhalen. #Stop5G van IOT naar IOB #Stop6G: articles.mercola.com/sites…1650588339

 3. rené schreef:

  hoi fred,
  Rumble is niet meer te bereiken hier in Frankrijk. De “regering” heeft dit kanaal geblokkeert. Is er een andere mogelijkheid om deze video te bekijken.
  rené

 4. Ben Braaksma schreef:

  Volgens mij is het uitmoorden van de bevolking al veel langer aan de gang door jaarlijks de griepprik te halen. Ik heb het vermoeden dat mensen daarom zo laks reageren op alles wat er nu speelt. Wie je ook spreekt, ze hebben er lak aan en willen er niet van weten. Denken nog steeds dat de regering goed voor hen zorgt. Hoe dan ??? De gevolgen zullen desastreus zijn, mede door het feit dat er nog niet bekend is in hoeverre gevaccineerden ook besmet zijn.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.