De sterilisatie van Nederland en wat daartegen te doen is

De premier heeft vanavond via de pers het volk toegesproken en er bij ons allen op aangedrongen voorlopig af te zien van handen schudden in het sociale verkeer.

Uch.

Corona handshake verbod

Ik heb het voorspeld in mijn vorige posting over de psydemie die ons al dagenlang teistert: er komt een verbod op aanrakingen.

Dat klinkt idioot en het is idioot. En het is een totaal verkeerd signaal.

Want… hoe zat dat ook alweer met infectieziekten?

Correct me if I am wrong…

Natuurlijke weerstand

Door met ‘ziektekiemen’ in contact te komen – met al die bacterieen, schimmels, virussen en wat er nog meer rondspookt dus – bouw je een natuurlijke, gezonde weerstand op. Van viezigheid word je sterker, bij wijze van spreken.

Zo werkt de natuur. Maar niet de farmaceutische industrie. O nee. Die ziet virussen niet als afweeropbouwers, maar als staatsvijanden, waartegen via vaccins een kunstmatige afweer moet worden aangebracht. Daar is heel erg veel geld mee gemoeid.

Dat de premier nu oproept to de sterilisatie van Nederland is symbolisch. En dat de baas van het RIVM bij die gelegenheid naast hem staat is zo mogelijk nog symboloscher. Het RIVM popelt immers om de volgende vaccinatiegolf op ons los te laten.

Deze twee elementen – steriliteit en vaccinatie – gaan net zo broederlijk samen als de premier en het RIVM. Samen staan ze aan de basis van een kunstmatige weerstand. Dat is het fundament van de Big Pharma goudmijn.

Onderwijl wordt daarmee de natuurlijke weerstand ondermijnd.
Dat is gevaarlijk. Een gesteriliseerd volk is kwetsbaar voor de minste of geringste aandoening.

Althans, dat is wat ik er altijd van begrepen heb.

Nationaal Handshake Event

Daarom stel ik een Nationaal Weerstandsversterkend Handshake Event voor. Op de Dam stellen we een stuk of tien handenschud-rijen op van elk pakweg 100 mensen. De eerste in de rij begint met schudden en gaat de hele rij af, dan de tweede enzovoort.

Idee?

Hieronder nog een belangrijk artikel van Jon Rappoport over de situatie in Italië waar….. 16 miljoen mensen in quarantaine zijn.

Italy quarantines 16 million people: “the effect proves the cause”

Gerelateerd

We zitten middenin een psydemie

Door vaccinatie verandert mazelen van een onschuldige kinderziekte in een potentieel levensgevaarlijke aandoening voor alle leeftijden

Artsen verliezen hun vertrouwen in vaccinatie

Verplichte vaccinatie is onwettig, onverantwoord, onzinnig en verderreikend dan je denkt

Wat iedereen moet weten over vaccinaties


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.