De covid-injecties leiden tot een ongebruikelijk hoog aantal sterfgevallen


Zojuist las ik een blogpost van Jon Rappoport over het opzienbarend hoge aantal sterfgevallen na de covid-vaccinaties in de VS.

Dit is mijn vertaling van een cruciale passage in zijn artikel:

“In voorgaande jaren gaat het om grofweg 100 doden per jaar op 250 tot 350 miljoen geregistreerde vaccins. En nu praten we over 3800 doden op ongeveer 150 miljoen covid-shots. En dat niet in een heel jaar, maar in slechts vier maanden.”

Met andere woorden: in de VS ligt het aantal overlijdens vlak na vaccinatie bij de covid- campagne een factor 200 hoger dan bij eerdere vaccinaties met andere vaccins.

De conclusie van Rappoport is dat het covid-vaccinatieprogramma in de VS afstevent op een ramp.

Zelfde beeld

De cijfers uit de VS roepen de vraag op hoe dit in ons land ligt.
Daarbij ga ik uit van de cijfers van het bijwerkingencentrum Lareb. Lang niet alle bijwerkingen worden daar gemeld, maar dat laat ik buiten beschouwing. Ook Rappoport deed dat bij zijn vergelijking.

Op de website van het Lareb lezen we dat er jaarlijks gemiddeld “een paar meldingen“ van overlijden vlak na vaccinatie worden gedaan.

In 2019 waren het er vijf lees ik in het rapport Meldingen van bijwerkingen Rijksvaccinatieprogramma.

Op de Lareb-website lezen we ook dat in de eerste vier maanden van de covid-vaccinaties in 2021 al 286 sterfgevallen zijn gemeld.

Hier staan dus ‘enkelen per jaar’ in 2019 en eerdere jaren tegenover mogelijk zo’n 800 tot 900 in dit jaar (286 x 3).

En dat is een situatie die sterk lijkt op die in de VS.

Eerder al zagen we dit beeld in Israël, waar ongebruikelijk veel oudere mensen overleden vlak na de covid-vaccinaties.

Moratorium nodig

Ook wat de bijwerkingen betreft is de situatie meer dan alarmerend. Dit is een onderwerp voor een ander artikel. Ik verwijs hier alleen naar dit artikel over duizenden meldingen van oogaandoeningen na de covid-vaccinaties en naar evenzovele berichten over menstruatiestoornissen bij pas gevaccineerde vrouwen.

De conclusie lijkt mij duidelijk: dit experimentele programma moet onmiddellijk worden opgeschort. Oftewel: er moet een moratorium komen.

Gerelateerd

De situatie in Israël laat ons zien hoe riskant de covid-vaccinaties zijn

Waarom onze meest kwetsbaren vaccineren?

Een dringend verzoek aan iedereen die overweegt zich te laten vaccineren

Killervirus of killervaccin?

Uitbraken van ziekte vlak na vaccinatie: door het virus of door het vaccin?

Klokkenluider Berlijns verzorgingstehuis: een kwart van de gevaccineerden stierf binnen enkele weken

Dr. Vernon Coleman (74): “Iedereen die deze covid-vaccins toedient, zonder erbij te zeggen dat ze experimenteel zijn en ernstige bijwerkingen kunnen hebben, maakt zich schuldig aan oorlogsmisdaden.”

Internationaal Strafhof buigt zich over klacht van Israëlische burgers over het vaccinatiebeleid van hun regering

Wat iedereen moet weten over vaccinaties

Foto op Homepage: torstensimon

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marije Freeve schreef:

  Coronavarianten worden veroorzaakt door het vaccin. Dat stelt de Franse viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier. De professor deed de explosieve uitspraak eerder deze maand tijdens een interview met Pierre Barnérias van Hold-Up Media. Eerder zei professor Montagnier – tot grote frustratie van het establishment – dat het coronavirus is gemaakt in een laboratorium.

  www.ninefornews.nl/nobel…QYIRXdTv9E

 2. stukatotherescue schreef:

  Engelstalige videoboodschap van de Ierse advocaat Tracy O’Malony over het EU vaccinatiepaspoort:

 3. Moeders schreef:

  Handig om te weten: het mRNA in het COVID-19 vaccin kan een PEG coating hebben. PEG is een bekend ingredient dat ook in veel huidproducten zit. Dat mensen daar allergisch op kunnen reageren is een bekend en erkend effect in de cosmetische industrie.

  Allergie bouw je op door het herhaaldelijke gebruik. Ik heb er zelf in een half jaar tijd een serieuze allergie voor opgebouwd en een anafylactische shock gehad.

  Dit is dus een erkende reden om vaccins die PEG bevatten te weigeren 🤔

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 4. Carlot Teunissen schreef:

  Israeli Holocaust Survivor Vera Sharav and Dr. Reiner Fuellmich Talk ‘Global Genocide’
  youtu.be/PdlWhuUFuKs

 5. rené schreef:

  Volgens mij dienen we nu eindelijk te aanvaarden en of onder ogen te zien dat dit geen experimenteel programma ( zoals u schrijft in uw artikel) is maar een doelbewuste en doelgericht programma met hele dubieuze doelstellingen. Waarbij u vooral moet denken aan het reduceren van de wereldbevolking.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.