Corona heeft een broertje gekregen: ze noemen hem Spike

Een nieuwe angst waart door de westerse wereld. De angst voor spike proteïnen. Daarmee zouden covid-gevaccinerden de ongevaccineerden kunnen besmetten.

Deze nieuwe angst wordt gevoed door meldingen dat ongevaccineerde vrouwen die in de nabijheid zijn geweest van gevaccineerden plotseling gezondheidsklachten vertoonden, zoals een onregelmatige, te sterke of uitblijvende menstruatie.

De meldingen komen bovendien uit onverdachte bron. Het gaat om medische experts die eerder met kracht waarschuwden tegen de covid-injecties. Onder hen dr. Vernon Coleman, dr. Judy Mikowitz en dr. Sherri Tenpenny.
Het zijn deze kritische medici die nu het spike-alarm slaan.

Aan het begin van de corona plandemie zagen we artsen en gezondheidsautoriteiten die beweerden dat je van het covid-19 virus ziek kunt worden. Een bewering die nog steeds niet is bewezen. Ook het bestaan van het covid-19 virus zelf is overigens onbewezen.

Nu dan zien we kritische medici die beweren dat je van contact met gevaccineerden ziek kunt worden. Al evenzeer zonder bewijs. Het is een aanname, een beginpunt voor nader onderzoek. Meer niet.

Dit ‘aansteken’ van ongevaccineerden wordt in vaktaal shedding genoemd of transmission.

Legio oorzaken

Dat veel vrouwen momenteel blijkbaar ongebruikelijk veel gezondheidsklachten hebben kan legio oorzaken hebben.

Het kan door de opgevoerde 5G-straling van zendmasten en wifi-routers komen.
Of door de straling die sinds kort door honderden satellieten naar de aarde wordt gezonden. Of door andere oorzaken.

Je zal dus hard moeten maken dat de klachten worden veroorzaakt door precies die ene factor (of combinatie van factoren) die je op het oog hebt.
Ik heb dat verband – wat de spike proteïnen aangaat – nog nergens aangetoond gezien.

Witte jassen

Als het waar is dat inmiddels zo’n zeven miljoen Nederlanders een covid-injectie hebben gehad, dan is onderhand iedere Nederlander wel in contact geweest met een gevaccineerd persoon.
Van elk type gezondheidsprobleem kun je nu dan aannemen dat dit veroorzaakt wordt door contact met gevaccineerden.

Stel dat er zich ineens een piek voordoet in het aantal herseninfarcten.
Stel dat ik dan roep dat dit komt door contact met de gevaccineerden.
Niemand gaat dat geloven natuurlijk.

De reden is dat ik geen witte jas draag, dus geen medische autoriteit uitstraal. De neiging om wetenschappers te geloven, omdat ze wetenschappers zijn, ook al vertellen ze barre onzin, is enorm groot.

Maar het dragen van een witte jas is geen argument.

Toch zijn ook de ‘wakkeren’ niet vrij van dit overmatige en schadelijke ontzag voor de medische stand.

‘Zij hebben ervoor gestudeerd. Zij zullen het echt wel weten. En al helemaal als ze zich eerder tegen de vaccinaties hebben gekeerd….’

Spike proteinen social distancing

Afstand in stereo

Zo krijgt iedere doelgroep een doodsangst op maat. De grote massa het virus. De kritische minderheid het overspringende spike-ding, dat toch wel verdacht veel lijkt op…. een virus. Gevolg: de gevaccineerden worden nu door de corona critici als bedreiging gezien. Als mensen waar je maar beter afstand van kunt houden.

Omgekeerd zien de gevaccineerden de ongevaccineerden als bedreiging, want in hen raast ‘het besmettelijke virus’ nog onbestreden rond… Van die mensen kun je dus maar beter afstand houden.

Het is duivels en doortrapt. Social distancing in stereo.

De twee bevolkingsgroepen gaan elkaar te lijf, afstandelijkheid prekend en praktiserend en de organisatoren van de plandemie lachen in hun vuistje.

Deze spike proteïnen zijn een nieuw virus-achtig spookbeeld. Een fantoom.
Het is overduidelijk: Corona heeft een broertje gekregen.

Het onzalige virusgeloof

Wat ik raar vind is dat er zo weinig kritiek op deze nieuwe angstpsychose-in-wording te vinden is in de onafhankelijke media.
Waarschijnlijk komt dit omdat ook hier het geloof in de virustheorie en in de besmettelijkheid door virussen en bacteriën nog behoorlijk sterk aanwezig is.

De kritische artsen waren en zijn tegen de injecties, en dat is moedig en verdient respect, maar velen van hen geloven nog in het virusparadigma.

Kunnen de spike proteïnen uit het lichaam van de gevaccineerden overspringen?
En kunnen die springende spikes ongevaccineerden te grazen nemen?

Ik geloof er geen snars van.

Bewijs me maar eens dat het zo is.

PS
Door diverse bronnen wordt gemeld dat de covid-injecties een sterk negatieve impact hebben op de menselijke aura, dus op het energieveld dat ons omgeeft. Het is daarom niet meer dan logisch dat het in de nabijheid van gevaccineerden verkeren ons eigen, sterkere energieveld belast en zo ons afweersysteem verzwakt. Daardoor kunnen we eerder gezondheidsklachten ontwikkelen. Aan de andere kant: een sterk afweersysteem kan van een dergelijke impact weer snel herstellen, verwacht ik.

URGENT! 5 DOCTORS AGREE THAT COVID-19 INJECTIONS ARE BIOWEAPONS AND DISCUSS WHAT TO DO ABOUT IT

Afbeelding op Home: febrianes86

Foto: cottonbro

Gerelateerd

Dr. Vernon Coleman: They want to kill six billion of us – here’s how they’ll do it

Jon Rappoport: COVID: Vaccinated People Shedding and Spreading Genetic Disaster to Unvaccinated Women?

Killervirus of killervaccin?

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. tjeerd schreef:

  Een Spaanse onderzoeksgroep van de universiteit Almeria heeft boven water gekregen dat de covid vaccins (gifspuit zou een betere benaming zijn) voornamelijk grafeen bevatten en geen spike eiwitten en daardoor ook magnetisch zijn. De onderzoelers menen op grond van hun onderzoek ook dat de nadrukkelijk de link met 5G gelegd kan worden:

  Dr. Luis Marcelo Martínez:

  Ja, er is een werkgroep waar we alle gegevens over magnetische verschijnselen verzamelen en inderdaad, een van de leden is ex-militair en ingenieur op het gebied van elektromagnetisme en zo, want ik begrijp dit gebied niet. Ik kom iets tegen en ik heb opnieuw moeten beginnen studeren. Dit gaat niet over genetica. Ze hebben ons voor de gek gehouden, ze hebben onze tijd verspild.

  Ze hebben onze tijd verspild en het maakte deel uit van het plan, omdat ze wisten dat er een dissidentie zou komen die door het ego zou worden aangevallen en dat we onderling zouden gaan vechten om te zien wie er gelijk had over wat er aan de hand was.

  Dit alles wisten ze heel goed, daarom werd het zo opgezet, en daarom gaven ze ons valse aanwijzingen, eindeloos, over of het virus geïsoleerd was of niet geïsoleerd, of het het spike-eiwit is dat de schade genereert of niet.

  Wat voor spike-eiwit, eigenlijk? Het is niets meer dan grafeen in je lichaam en het ‘spiket’ je. De grafeen genereert systemische ontsteking met cytokine storm, trombi en longen betrokkenheid. Wat is dat allemaal? Nou, dat is het plaatje dat deze klootzakken C-O-V-I-D hebben genoemd, want ik wil het niet eens meer benoemen. Laten we proberen het geen naam meer te geven. Laten we het geen identiteit geven.

  (…)
  www.frontnieuws.com/dr-lu…spiket-je/

 2. tjeerd schreef:

  Ik fietste afgelopen zondag langs Burum en mij viel op dat er heel veel kleine antennes bij waren geplaatst. Wat blijkt nu. Er komt een nieuwe regeling per 1 juli om verdachte personen (bv bloggers, vloggers en anti covid activisten) in het binnenland via Burum te gaan volgen. Dit gaat buiten de Kamer om. Hopelijk worden er vandaag vragen over gesteld. Het is wel duidelijk dat men de publieke opinie rond corona stevig in de greep wil blijven houden. De genvaccins voor 2022 en 2023 zijn ook al besteld.

 3. tjeerd schreef:

  Er is nu toch een plausibele verklaring aangedragen voor ‘shedding’ door o.a. dr. Amandha Vollmer in twee videos van twee maandenterug. Het zou komen door feromonen die buiten het lichaam anderen kunnen beinvloeden waardoor niet gevaccineerden door contact met gevaccineerden (hormonale) klachten krijgen. Zij is daar nogal stellig in. Ze plaatste wel een update onder haar tweede video over dit onderwerp met een alternatieve verklaring maar deze YT video blijkt inmiddels verwijderd te zijn. Dus dat is even niet direct te achterhalen.
  In onderstaande video van een zekere Cliff (CONTAGIOUS VACCINOSIS) wordt uitgebreid ingegaan op de feromonen theorie die de shedding zou veroorzaken:
  www.bitchute.com/video…J6xo07iIS/

  • Fred Teunissen schreef:

   Er zijn veel toxische omgevingsinvloeden.
   Er zou bewezen moeten worden dat ddeze feromonen deze klachten veroorzaken. En niet iets anders, bijvoorbeeld 5G. Totdat dit bewijs geleverd is hebben we het over een vermoeden, meer niet.
   “Het zou kunnen komen” is speculeren.

   Ik wantrouw de verhalen dat gevaccineerden nu de ziekteverwekkers zijn.
   Het leidt tot social distancing 2.0. Niet-gevaccineerden die tegen social distancing zijn (waren?) gaan nu zelf afstand houden van hun medemensen. Het is bizar.

   Ik weiger hierin mee te gaan. Ik hug mijn medemens.

   • tjeerd schreef:

    Iedereen moet hier zijn eigen keuze maken. Je moet doen wat je moet doen. Huggen kan volgens mij ook geen kwaad. Ik ben nooit zo’n hugger geweest van mensen. Ik hug wel altijd huisdieren. Maar uiteindelijk moet je wel zorgen dat – meer dan ooit – je eigen immuunsysteem zo sterk mogelijk is. Ik zou one nightstands met gevaccineerden toch niet aanbevelen..

    • tjeerd schreef:

     Je kunt wel stellen dat alle coronamaatregelen tot doel hebben het menselijk immuunsysteem zo veel mogelijk af te breken. Wetenschap wordt gebruikt om de volksgezondheid af te breken onder het orwelliaanse mom dat het goed voor ons is. Alle maatregelen zijn wetenschappelijk totaal niet te verdedigen overigens. Van der Pijl en Van Wolferen onderstreepten dat dacht ik ook in Blue Tiger Studio bij de presentatie van het boek Pandemie van de Angst.

  • tjeerd schreef:

   Een andere alternatieve verklaring is het gebruik van (scalaire) 5G door de overheid of het ensceneren van massahysterie en/of mind controle door het verspreiden van fakeverhalen in de alternatieve pers en het inzetten van onofficiele medewerkers die fora als Facebook bevuilen met fakemeningen:
   In some of my videos (including this one), I was concerned about possible shedding going on and was searching for evidence. There is evidence of something happening but it cannot be from fake spike proteins from a fake virus. That is not how the body works. So we either have a radiation/EMF type of situation, a 5G involvement or a mass hysteria/mind control event taking place
   www.bitchute.com/video…XpaurtaNP/
   Dr. Amandha Vollmer neemt deze verklaring inmiddels ook als serieus aan. Haar bitchute kanaal is wel een aanrader omdat zij zowel de regliere medische wetenschap als alternatieve medische uitingen kritisch volgt. Ik volgde haar al op YT omdat zij al voor corona (een gewoon verkoudheidsvirus om gif uit het lichaam te verwijderen) de terreintheorie onderschreef.
   Dus het huggen van quackzinated zoals zij ze noemt is ook voor haar niet een probleem meer lijkt me als ze het maar niet zelf hoeft te doen..

 4. Janna schreef:

  Antwoord op Tjeerd 8 juni: “Het gaat niet om de besmettelijkheid van GM spike eiwitten maar om de schade die ze aanrichten in lichaamscellen. Dat is inmiddels al bewezen en ook toegegeven door Pfizer.”

  Tjeerd, doel je dan op het document over welk ik het hier op 20 mei in antwoord op Elly had? In dát document is geen bewijs te vinden. Dus kom alsjeblieft met een echt bewijs. Als dat er niet is, dan zijn deze berichten alleen angstzaaierij, ook binnen jezelf. Juist dát is schadelijk.
  Zonder bonafide bewijs moeten we echt niet meegaan met deze berichten en deze discussie afsluiten.

  • Janna schreef:

   p.s. Nog één opmerking. Zoals je zelf op deze site al vertelde op 28 mei is het niet mogelijk dat er iets lichaamsvreemds in je cellen doordringt, tenzij door inspuitingsgeweld. Vreemde eiwitten worden normaal niet toegelaten door het lichaamssysteem.
   Misschien is dit het antwoord wat je mogelijk zocht, maar wat je dus eigenlijk zelf al had gevonden.
   Ik beschouw de uitwisseling over dit onderwerp wat mij betreft nu als gesloten.

 5. tjeerd schreef:

  In een (Duits) MMS seminar wordt gesproken over besmetting via de lucht door oxidatie van spike eiwitten middels chloordioxide; mocht je last krijgen dan is er – naast ivermectine dat spike eiwitten zou afdrijven – ook een remedie: dennennaald(mix)thee aangelengd met wat dennenolie:
  mms-seminar.com/nl/de…verdracht/

  • Janna schreef:

   Helaas, het zijn juist artsen die nu veel verwarring stichten. Ze zijn opgeleid in de besmettingstheorie (die werkelijk slechts een theorie is) en kunnen of willen dat niet loslaten. Het is hun vaste overtuiging geworden en daarbij komt dat wanneer het onwaar zou zijn, dat dan heel hun deskundigheid in duigen valt.
   Aftreksel van in kleine stukjes geknipte dennennaalden is inderdaad gezond en lekker, rijk aan vitamine C, maar dat is het dan.
   Tjeerd, je mag geloven wat je wilt. Maar al die berichten en herhalingen over dat o zo gevaarlijke spike eiwit voor ongevaccineerden doet geen goed. Het voedt de angst; zo creëren we met elkaar een collectief angstveld en dat is een slechte zaak. Zo lijdt een mens het meest door wat hij vreest.

   • Fred Teunissen schreef:

    Je woorden zijn mij uit het hart gegrepen Jenna.
    Het verhaal dat mensen allerlei aandoeningen kunnen krijgen na contact met gevaccineerden is een nieuw spook dat wordt losgelaten, maar nu specifiek op het vaccin-kritische deel van de bevolking. Niet in meegaan, zou ik zeggen.
    Mensen krijgen al eeuwen allerlei aandoeningen…
    Je zal zo’n relatie moeten aantonen, niet alleen maar beweren dat die er is.
    Daarover gaat mijn artikel.

    Dat neemt niet weg dat het verstandig is om goed te observeren wat die vaccins met het energielichaam van gevaccineerden doen. Dat kan best een effect hebben op je eigen aura als je ermee in contact komt. Dat gebeurt bijvoorbeeld ook als je met een erg vermoeid of boos iemand spreekt. Daarna moet je jezelf weer even ‘opfrissen’.

    Ik blijf gevaccineerden een hand geven en huggen. Ik ben niet bang voor het spike spook.

   • tjeerd schreef:

    Het punt is gewoon dat deze genetisch engineered spike eiwitten biowapens (er is namelijk helemaal geen covidvirus wat ze zou aanmaken) zijn en nooit op de markt hadden mogen gebracht. Ik zou hier toch niet te snel over het ‘ o zo gevaarlijke spike eiwit’ zoals je het noemt heen stappen. Virussen zijn niet besmettelijk omdat ze zuiver persoonsgebonden zijn en door de eigen lichaamscellen zelf aangemaakt. Maar dit zijn miljoenen ingebrachte microbiowapens die in alle lichaamssappen die een gevaccineerde produceert kunnen terechtkomen. Ik zou hier toch niet lichtvaardig over doen zoals jullie hier demonstreren. Ik denk eigenlijk dat dit heel snel uitgezocht moet worden los van verschillende kampen. Als dit toch waar blijkt dan moeten die vaccins onmiddelijk van de markt. Nu lijken de pro- en antivaxxers op dezelfde lijn te komen over deze shedding mythe. Ik wil onafhankelijk wetenschappelijk bewijs zien of er sprake is van (massale) shedding. Ik neem geen genoegen met ‘het zal wel meevallen’ of ‘het is weer antivax een leugen’. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met een depopulatie biowapen wat het gewoon is. Doel ervan is zoveel mogelijk doden te veroorzaken (direct en indirect)
    NB Ik laat het verder wel hierbij over dit onderwerp omdat we er voorlopig niet uitkomen zolang aanvullend (onafhankelijk en niet noodzakelijk peerreviewed) onderzoek naar mogelijke genvaccins shedding niet voorhanden is.

    • Janna schreef:

     Tjeerd, ik wijs op je eigen reactie van 28 mei.
     Dat de vaccinaties schadelijk zijn behoeft geen discussie. Maar de “besmettelijkheid” van spike-eiwitten, die in de vorm van exosomen afgescheiden worden door gevaccineerden, is nog nooit aangetoond en lijkt ook volkomen onlogisch.

     • tjeerd schreef:

      Dat weet ik. Ik geloof ook niet in externe virussen en de besmettelijkheid ervan. Maar het gaat hier over de zogenaamde besmettelijkheid van spike eiwitten zoals jij het stelt. Spike eiwitten bestaan wel i.t.t. virussen en deze worden geinjecteerd van buiten en ze manipuleren cellen (wat virussen nooit doen want cellen creeren ze zelf om zwaar toxische stoffen te verwijderen). Het gaat niet om de besmettelijkheid van GM spike eiwitten maar om de schade die ze aanrichten in lichaamscellen. Dat is inmiddels al bewezen en ook toegegeven door Pfizer. Spikeproteinen die in speeksel, zweet e.d. terechtkomen kunnen m.i. (mogelijk) wel degelijk gevaarlijk zijn voor ongevaccineerden door overdracht. Ik begrijp dat BPOC de komende weken vaccinologen aan het woord gaat laten over kwesties als deze. Een goede zaak natuurlijk.

  • tjeerd schreef:

   Ik moet wel even rechtzetten dat dit hele spikeverhaal niet opgaat voor Astra Zeneca omdat dit enkel met een vectoraansturing werkt ZONDER nanodeeltjes. Dus we hoeven denk ik ook niet bang te zijn dat hier honderdduizenden of meer door gaan overlijden. Ik maakte me al veel (te veel) zorgen over sympathieke mensen die zich het goedje toch maar in laten spuiten. Probleem is vaak dat veel (uitstekende) bijdragen van Amerikaanse websites worden vertaald waardoor mensen gaan denken dat het ook 1 op 1 – altijd – voor Nederland geldt.

   Een van de beste Amerikaanse alternatieve medische websites is www.youtube.com/watch…1QrEn-WbiQ (Darkhorse podcast)

 6. Ricky Tjin schreef:

  Video: “Dr. Judy Mikovits warns spike protein “vaccine” injections may kill 50 million Americans”:
  www.brighteon.com/4e0bd…610fabcea7.
  In deze video gaat Dr. Judy Mikovits in gesprek met Mike Adams, de oprichter van Brighton.com

 7. Janna schreef:

  Reactie op: tjeerd 2 juni 2021 om 20:56

  Zelf denk ik dat het een electro-magnetisch verschijnsel is. We willen altijd alles stoffelijk verklaren, maar dat is een te beperkt uitgangspunt. De impuls is volgens mij electro-magnetisch en die kan zich voortplanten tot in het stoffelijke gebied. Afhankelijk van hoe open een mens daarvoor staat.
  Die gezinnen waren bevriend, neem ik aan.
  We hoeven trouwens niet alles in de alternatieve media te geloven. Zelf vertrouw ik maar heel weinig berichten. We moeten echt zelf blijven nadenken en elkaar blijven helpen om tot de kern der dingen door te dringen en daarbij vooral nuchter te blijven.

  • tjeerd schreef:

   Dat bedoelde ik eigenlijk ook te zeggen. Maar ik haal daar wel zaken door elkaar inderdaad. We leven inderdaad elektromagnetische (quantum) velden zonder dat eigenlijk te beseffen. Materie is frozen light zogezegd. Van binnen zijn we vloeibare kristallen en gestructureerd water. Ik geloof dat Tom Cowan dat ook zegt in zijn boeken.

 8. Janna schreef:

  Het document van Pfizer geeft aan dat het onderzoek wil doen of deze voorvallen kunnen optreden en hoe te handelen als er zulke bevindingen zijn.
  Het is dus een onderzoeksprotocol en geen onderzoeksresultaat.
  Zo komt een nieuw angstthema de wereld in en worden mensengroepen tegen elkaar opgezet. Laten we nuchter blijven en vooral bij de verifieerbare feiten blijven! Het gróótste gevaar dat ons bedreigt is misleiding.

 9. Elly schreef:

  Er is een document van Pfizer zelf waarin staat dat het spike- eiwit doorgegeven kan worden via adem, zweet. Ik weet zo niet waar dit te vinden is maar heb het zelf gelezen pas.

  • Fred Teunissen schreef:

   De eerste vraag is of dit waar is.
   Dat Pfizer het zegt maakt het wat mij betreft nog niet waar.
   Maar gesteld dat dit inderdaad zo is, dan is de tweede – en veel belangrijker vraag – of zo’n ‘overspringend’ eiwit vanaf de gever tot auto-immuunreacties leidt in het lichaam van de ontvanger. Mij lijkt dat dit nog tien bruggen verder is en dat moet dan eerst maar eens bewezen worden.
   We moeten af van geloven in beweringen en wetenschappelijke bewijzen eisen.

 10. Anoukio schreef:

  Wat is het toch fantastisch om de nieuwsbrieven van jullie te mogen ontvangen.
  Altijd zijn jullie spot on! Tot nu toe zag ik ook vrij weinig kritische analysen binnenkomen via de alternatieve media. En zie je bij vele mensen dat men zulke nieuwe angstpropaganda weer klakkeloos aanneemt.
  Dan zakt mij de moed in de schoenen, blijkbaar hebben velen het afgelopen jaar de les niet opgepikt dat je niks zomaar voor waar aan kan nemen.
  En dan komt er van Transistieweb gelukkig wel de kritische noot.
  Bedankt, dat had ik even nodig!!!!

 11. gerke teitsma schreef:

  Mind over matter mensen, helaas nu onder de wakkere mensen veel angst. En ja ik lees de verhalen ook van gekke menstruaties en uitslag. Wij mensen communiceren met elkaar en de gevaccineerde geeft de ongevaccineerde een boodschap die luidt pas op voor deze spuit en neem hem niet, mocht je hem wel krijgen is dit mijn lichamelijke reactie erop. En sluit inderdaad niet uit de de 5g weer heftiger is gaan stralen, ook hier mind over matter, ga aarden, met blote voeten op nat gras of lekker zwemmen in natuur water

 12. Thea Janssen schreef:

  De zoom is geblokkeerd!? The 5 doctors…

 13. Janna schreef:

  Fijne en nuchtere reactie, Fred!

  Ik voeg hier twee linken toe naar een tweedelig artikel van Dr. Stefan Lanka, om te laten zien dat de reguliere medische wetenschap aan alle kanten rammelt en eigenlijk een gebied van grote onwetendheid en daardoor van misleiding is. De artsentitel en de witte jas moeten het inderdaad doen, want de basis voor de zgn wetenschappelijke beweringen ontbreekt.
  Het is lastige kost, maar met stukjes en beetjes moet het lukken om dit lange artikel tot je te nemen. Zelf ben ik nog niet verder gekomen dan de helft van het eerste deel, maar het is al snel duidelijk wat Stefan zeggen wil.
  Hier de linken:
  wissenschafftplus.de/uploa…deel-1.pdf

  wissenschafftplus.de/uploa…deel-2.pdf

 14. blackpeat schreef:

  Zoals de schrijver ben ook ik behoorlijk sceptisch over dat “shedding” verhaal.
  Echter; de Amerikaanse onderzoeksjournalist Jon Rappoport van nomorefakenews.com/ heeft een aantal artikelen geschreven die de overeenkomt duidelijk maken tussen de GMO techniek toegepast in gewassen, en de zogenaamde corona vaccins. Wat dus eigenlijk experimentele gentherapieën zijn, die van vergelijkbare techniek gebruik maken.
  En dat lijkt me toch wel degelijk verontrustend.
  blog.nomorefakenews.com/2021/…ted-women/
  blog.nomorefakenews.com/2021/…-the-body/
  blog.nomorefakenews.com/2021/…t-learned/

  • Janna schreef:

   Mijn eerste reactie hierop is (zonder de artikelen gelezen te hebben) dat er bij gewassen sprake is van kruisbestuiving. Alleen op die manier wordt het veranderde DNA doorgegeven. In het nageslacht dus en in principe niet aan de partner.

   • Fred Teunissen schreef:

    Ja, dat is ook mijn gedachte.

    • tjeerd schreef:

     Ik zag gisteren op interessantetijden.nl een reactie van iemand die met zijn ongevaccineerd gezin bij een ander – wel gevaccineerd – gezin op bezoek was geweest en het hele gezin griep had gekregen. Dit schijnt veel meer voor te komen. Dus ja dit is niet gewoon een indianenverhaal.

     • Janna schreef:

      Ja, ik kan me goed voorstellen dat zoiets kan gebeuren. De gevaccineerden zijn vergiftigd, laten we daar duidelijk over zijn, en hun lichamen willen zich van het gif ontdoen. Energetisch kan dat zijn opgepakt door de niet gevaccineerden. Een griep is een natuurlijk reinigingsproces en heeft namelijk niets met besmetting te maken. In voor- en najaar is het de natuur die een reinigingsimpuls afgeeft en nu was dat het gevaccineerde gezin. Zo’n impuls geeft griepverschijnselen als een lichaam inderdaad aan reiniging toe is.
      In ieder geval zou dit een verklaring kúnnen zijn. Die grieperigheid was waarschijnlijk niet heel ernstig en zou wel eens snel over kunnen zijn geweest.
      Zie ook mijn reactie van 24 mei.

     • tjeerd schreef:

      Ik denk eigenlijk ook dat dit een uitzondering is. Gisteren stond in een artikel van 9fornews ook dat mensen met bepaalde aandoeningen een hogere uitstoot van spike eiwitten heeft waardoor shedding/spredding zou kunnen optreden. Net wat je zegt door de kleine besloten ruimte gaan de exosomen elkaar aanzetten tot activiteit door resonantieprocessen. Infectie is ook meteen het begin van detoxificatie van je lichaam. Je moet ziek worden om weer gezond te worden. Net wat je zegt. Dat kan inderdaad wel eens de diepere oorzaak zijn van deze case.

   • tjeerd schreef:

    Als het eiwit niet in je bloedbaan komt wordt het onschadelijk gemaakt door je immuunsysteem. De enige manier dat dat kan is als het in je bloedbaan komt via een prik. Ik liep ook met die vraag rond vanwege bezoek aan tandarts en kapper. Ben er nu wel uit.

 15. carmenvandorpe schreef:

  De beste manier om de nieuwe angstpsychose te ontkrachten is gewoon te vragen aan vrouwen die je kent, waarvan je weet dat ze met gevaccineerden in contact komen, te vragen of ze iets ondervinden.
  Tot nu toe ben ik er nog geen enkele tegengekomen.
  Zorgen voor je eigen immuunsysteem en je trilling zo hoog mogelijk houden, lijkt me nog altijd de beste manier om onbekommerd met iedereen om te blijven gaan.

  • Janna schreef:

   Ook ik ben nog geen enkel geval tegengekomen. Zelf heb ik ook nauw contact met gevaccineerden en een vriendin van mij werkt zelfs in een verpleeghuis waar praktisch iedereen gevaccineerd is. De gevaccineerden hebben klachten te over, maar die vriendin niet, terwijl ze de bewoners toch heel intiem moet verzorgen. Ze doet haar mondkapje dan ook gewoon naar beneden om een betere communicatie met de bewoners te kunnen hebben.

  • Suzy Anderson schreef:

   I know two women, one is a good friend of mine in menopause for many years now with aching ovaries like she is ovulating. This started after spending time with friends who had recently received the vaccine. Another is a friend of a friend who started her period again after many years in menopause. She was in a jacuzzi with a woman who had recently had the vaccine.

   • Janna schreef:

    Een gebeurtenis die vergelijkbaar is, ver voordat er gevaccineerd werd en ver voor er sprake was van een virus: ik zat met een vriendin naast me bij een concert. Er kwam uit het niets een pijn in mijn rechterkaak opzetten. Het leek wel een kaakontsteking. Ik meende een afspraak met de tandarts te moeten maken. Na afloop vertelde ik dat ik opeens zo’n pijn in mijn kaak had gekregen en daarop vertelde mijn vriendin dat ZIJ het was die rechts in haar kaak een ontsteking had.
    Zo kunnen we dus door elkaar beïnvloed worden. Met name als je te open staat. Tenslotte zit, lig, loop of sta je in elkaars ijlere lichamen die verder reiken dan de stoffelijke lichaamsgrens.
    Dit verschijnsel heeft dus NIETS te maken met het zgn spike-eiwit.
    Zo zie ik ook de gebeurtenissen die u beschrijft. De een neemt de verschijnselen van een ander over en een ander niet , in de ene situatie kan het gebeuren en in een andere weer niet: net hoe open je staat, je jezelf ergens in verliest. Het gaat vanzelf weer over als je onder die invloed uit bent.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.