Canadese arts: covid injecties veroorzaken minuscule bloedstolsels in haarvaten

Gealarmeerd door de vele ernstige bijwerkingen bij zijn cliënten ging de Canadese huisarts Charles Hoffe, daarin bijgestaan door zijn Duitse collega Sucharit Bhakdi, op onderzoek uit. Hij ontdekte dat er bij zes van de tien geïnjecteerden sprake is van microscopisch kleine bloedstolsels in hun haarvaten. Deze veroorzaken onder andere ernstige neurologische aandoeningen.

In de eerste video onder deze tekst legt Hoffe in acht minuten uit wat de kern is van zijn ontdekking. Dit fragment komt uit een langere video, die ik daaronder als tweede weergeef.

In deze langere video vertelt hij meermaals hoe sterk hij zich gebonden weet aan de eed van Hippocrates (artseneed), met name de zinsnede “Ik zal aan de patiënt geen schade doen.” (“Do no harm”) Deze passage begint na ongeveer16 minuten.

Hoffe constateert tot zijn ontzetting dat veel artsen bij de covid vaccinaties het tegenovergestelde doen van wat ze met hun eed hebben beloofd.

Represailles

Toen hij intern alarm sloeg, leidde dat tot represailles. Hij kreeg geen dienst meer voor spoedgevallen, waardoor hij de helft van zijn inkomen verloor. Zeer onlangs werd bovendien het stadje waarin hij praktijk houdt, Lytton in British Columbia, getroffen door een vuurstorm, waarbij 90% van alle gebouwen in de as werd gelegd, waaronder zijn medische centrum, inclusief alle apparatuur.

Miskramen

Ondanks deze klappen gaat hij door met het bijstaan van zijn cliënten en met het luiden van de noodklok wegens de desastreuze effecten van deze injecties. Zo voorspelt hij dat vrouwen die geïnjecteerd zijn miskramen zullen krijgen, omdat de placenta door het ‘vaccin’ wordt aangetast.

Vaccinatieschade

In het laatste deel van de tweede video komt Kevin, een slachtoffer van de injecties, aan het woord. Daaronder (derde video) volgt het trieste verhaal van een jonge vrouw die op het moment van deze opname voor haar leven vecht.
Beide opnamen laten van heel dichtbij zien hoe gruwelijk vaccinatieschade kan zijn.

Grafeenoxide

De laatste video onder deze posting gaat over de ontdekking van Spaanse onderzoekers dat 99,99103% van de inhoud van de injecties bestaat uit nano grafeen, een zeer giftige stof. Aan het slot van deze video wordt de link met 5G gelegd.

Onzegbaar crimineel

Combineer de ontdekking van Charles Hoffe met die van David Martin, die we eerder vandaag publiceerden en met de analyse van dokter Jane Ruby rondom grafeen, en het beeld doemt op van een lang voorbereide, wereldomspannende, door en door criminele aanval op de gezondheid en het leven van honderden miljoenen mensen.

Als de enorme omvang van deze tragedie tot je doordringt staat je verstand stil en je hart huilt.

Video 1

Video 2

Video 3
Video 4

Zie ook dr. Sucharit Bhakdi over het gevaar van trombose in de hersenen (beroerte, cvt):
Blood Clots and Beyond

Paper Toxicity of Graphene (pdf)

Gerelateerd

Onderzoek van 4000 patenten wijst uit: er is geen nieuw virus en de covid-19 vaccins zijn biowapens

BPOC2020: aangrijpende getuigenverklaringen over sterfte en ernstige bijwerkingen na covid-vaccinaties

Steeds meer berichten over vaccinatieslachtoffers en steeds meer pogingen om de harde feiten weg te houden van het grote publiek

Uitbraken van ziekte vlak na vaccinatie: door het virus of door het vaccin?

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ricky Tjin schreef:

  Geheim ingredient mRNA-vaccins: Grafeenoxide maakt mRNA vaccin dodelijkste ooit
  Bron: nooit.nl/breke…kste-ooit/

 2. Ricky Tjin schreef:

  Ultiem bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereld Orde in te luiden.
  Bron: themillenniumreport.com/2020/…rld-order/.
  Punt #6 op de hierboven genoemde webpagina:
  De Wereldbank geeft aan dat COVID-19 een project is dat volgens de planning zal doorlopen tot… eind maart 2025! Dus de bedoeling is om het nog eens 4 jaar voort te zetten.

 3. rianluijten schreef:

  ik hoor en zie niet over welkepreciese covid vaccinatie dit gaat??

 4. rudolph berger schreef:

  Na het lezen van het artikel over de covid injecties die bloedstolsels veroorzaken, is het denk ik nu tijd, om een andere koers te varen.
  Ik zoek daarom reisgenoten, die willen nadenken over levenszaken, over mededogen naar hun naasten, en over die onbegrijpelijke vaccinaties…
  De valkuil voor zovelen…

  .

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.