Brandweerman uit Los Angeles woedend over vaccinatiedwang: “Dit is een gevecht tegen tirannie.”

Luister goed naar de waarschuwende woorden die brandweerman Cristian Granucci op 23 augustus 2021 op Telegram postte. Zijn vraag aan ieder van ons: “Als je ziet wat er in 18 maanden allemaal gebeurd is met onze grondrechten, waar zullen we dan zijn na de volgende 18 maanden als we nu niet in verzet komen?

Gerelateerd

Wat te doen als je werkgever vaccinatie verplicht stelt?

Waar dit op uitdraait als we het niet verhinderen: genocide

Zou het ZO ERG misschien toch wel kunnen zijn?

“Was hier läuft ist Massenmord” – “Hier is sprake van massamoord”


Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.