Bij hoeveel doden wordt er gestopt met injecteren?

De aantallen covid-vaccinatiedoden en gevallen van ernstige bijwerkingen lopen op tot onthutsende hoogten. Desondanks gaat het injecteren onverminderd door. Dat is idioot, onwerkelijk, onvoorstelbaar, maar ook bittere realiteit. Waarom gebeurt dit? Waarom wordt er niet onmiddellijk gestopt?

Het is nog maar twaalf jaar geleden dat zich een vergelijkbare situatie voordeed. Er was toen wereldwijd alarm over de zogeheten Mexicaanse griep (swine flu). Ook toen kwam er een grootschalige vaccinatiecampagne op gang. In totaal kregen 31 miljoen mensen het vaccin. Als snel bleek dat er ernstige bijwerkingen optraden, zoals narcolepsie. Dat is plotseling onbedwingbaar in slaap vallen. Extreem gevaarlijk, bijvoorbeeld als je autorijdt of de trap afloopt.

Toen er wereldwijd bij de autoriteiten 23 dodelijke gevallen gemeld waren werd de campagne afgeblazen. Uiteindelijk liep het aantal officieel geregistreerde dodelijke bijwerkingen met dit vaccin nog op tot 53.

Houdt het eerste getal even vast: drie-en-twintig. Dat was destijds het STOP-niveau.

Mammoet in de kamer

We zijn nu twaalf jaar verder. Er is weer een wereldwijde campagne gaande. Nu met de covid-vaccins. In de EU bedraagt het officieel geregistreerde aantal overlijdens na deze vaccinatie inmiddels meer dan 17.000. Het werkelijke aantal zal een factor 40 hoger liggen. Het aantal ernstige bijwerkingen in de EU (officieel volgens de EMA) is al ruim een miljoen: 1.161.000.

En niet alleen wordt deze campagne niet afgeblazen, hij wordt zelfs geïntensiveerd met booster-injecties en plannen voor jaarlijkse herhalingsronden.

Ieder weldenkend mens ziet dat zich hier een ramp voltrekt en dat we – omdat er niet gestopt wordt – afstevenen op een nog veel omvangrijker catastrofe. Maar de overheden lijken er niet mee te zitten. Ze communiceren hun zorgen over het grote aantal ‘besmettingen’. Niet over de grote aantallen vaccinatiedoden en voor het leven beschadigden. Dit is de levensgrote mammoet in de kamer waar overheid en mainstream media finaal langsheen kijken.

Disaster capitalism

Ik ga het nu nog een graadje idioter maken: zou het feit dat er niet al veel eerder gestopt is betekenen dat deze enorme schade aan leven en gezondheid een gevolg van doelbewust beleid is? Het is een vreselijke vraag, maar hij dringt zich op als we onbevangen naar de bovenstaande feiten kijken.

Kan een overheid belang hebben bij een sterk verzwakte bevolking? Jazeker, want wie ziek en gebrekkig is kan gemakkelijker onder de duim gehouden worden. Dat kan een beslissend voordeel zijn in perioden van ingrijpende transformaties (Great Reset).

Kan een overheid belang hebben bij een ‘radicale bevolkingsreductie’? Jazeker. Al was het alleen maar om de grote stuwmeren aan pensioentegoeden en andere uitkeringen aan de staat te laten toevallen.

Het kan ook zijn dat een overheid koste wat kost een geavanceerd biotechnologisch controlesysteem wil invoeren – samen met 5G- en 6G-netwerken, satellieten, enzovoort – en de menselijke schade die dit alles veroorzaakt als collateral damage beschouwt en die dus ijskoud op de koop toeneemt.
En er zijn uiteraard nog meer mogelijke beleidsmotieven, zoals toewerken naar een andere opbouw en samenstelling van de bevolking.

Wie vanzelfsprekend eveneens belang kunnen hebben bij een structureel zieke bevolking zijn de medische en de pharma sector. Aan de coronavaccins worden nu al astronomische bedragen verdiend, maar aan de schade die ze veroorzaken ongetwijfeld nog een veelvoud daarvan en dat ook nog op hele lange termijn.

Het is dus niet zo moeilijk om mogelijke ‘belanghebbenden’ te identificeren. Er zijn boeken over volgeschreven. Het trefwoord: disaster capitalism. Je veroorzaakt een ramp en verdient schatten aan zowel de organisatie als de bestrijding ervan.

Is dit wat er gaande is? Voltrekt zich onder onze ogen een georganiseerde aanval op de volksgezondheid?

Dat hangt af van het antwoord op de vraag wanneer met het injecteren gestopt wordt.

Stop-niveau

Laten we nu naar het Lareb gaan.
Bij deze instelling staat het aantal geregistreerde overlijdens nu op 546. Het is inmiddels genoegzaam bekend dat dit getal met minimaal een factoor 10 vermenigvuldigd moet worden voor de werkelijke aantallen. En wellicht eerder nog met een factoor 40 of 50. Dat weten we pas als er onafhankelijk onderzoek naar vaccinatieschade plaatsvindt en dat gebeurt tot op heden van overheidswege niet. De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie BPOC2020 is met een onafhankelijk onderzoek en meldpunt begonnen en kreeg in korte tijd al vier keer zoveel (ruim 2400) meldingen van overlijdens. Het Lareb weigerde deze gegevens in ontvangst te nemen.

De vraag aan de Nederlandse regering is deze: bij welk aantal doden gaat u ingrijpen? Bij 2000 doden? 4000? 10.000? Wat is uw officiële STOP-niveau? Als er geen antwoord komt op deze vraag dan IS er geen STOP-niveau en zullen we serieus met de mogelijkheid rekening moeten houden dat deze immense schade willens en wetens wordt toegelaten, zo niet toegebracht.

Moge aanstaande zaterdag in Amsterdam tijdens de grote demonstratie aldaar vanaf de Dam uit tienduizenden kelen deze eis klinken:

STOP DIRECT MET INJECTEREN – MORATORIUM NU!

Bronnen

EU: Oostenrijks parlementslid Gerald Hauser over de lockdown voor ongevaccineerden, 16 november (de video start bij de passage over vaccinatiedoden)

VS: officieel (VAERS) 7500 doden, werkelijk (geschat) meer dan 300.000

NL: Thierry Baudet waarschuwt voor een nachtmerrie scenario

Klik hier voor de volledige speech.

Gibraltar, Ijsland, Taiwan en Israël

Zie ook: Gibraltar, Island, Taiwan und Israel zeichnen ein düsteres Bild für die Geimpften

Thüringen (Duitsland): oversterfte is hoger waar de vaccinatiegraad hoger is

Toevoeging 30 november 2021

Gerelateerd

Karen Kingston (ex Pfizer medewerker) bevestigt dat er grafeenoxide in de coronavaccins zit en spreekt van genocide

Waar dit op uitdraait als we het niet verhinderen: genocide

The Vaccine Death Report: “Het is veel erger dan we denken”

Dr. Robert Young: “De levens van honderden miljoenen mensen staan op het spel”

Wat er in de covid-vaccins zit en niet op de bijsluiters staat (1)

Zou het ZO ERG misschien toch wel kunnen zijn?

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Roland Sassen schreef:

  Covid en de centrale banken, een niet gezond te krijgen conditie.

  Korte samenvatting.
  Langzaam moet het duidelijk zijn dat Covid-19 een symptoom is voor een failliet financieel systeem. Door techniek is er steeds minder werk en dus minder winst. In plaats van winst uit goederen is er nu alleen nog winst uit financiele speculatie. Elke speculatie moet met een nieuwe contructie “verzekerd” worden, alles lucht dus. Deze bubbel kan in de lucht gehouden worden met rampen (covid, klimaat etc) en digitalisering van de mens.
  Centrale banken drukken continue bergen geld, bedoeld om speculaties te verzekeren, het sprookje van covid besmettelijkheid zal voortduren totdat iedereen een gezondheidspas heeft, en democratien gaan ontmanteld worden. Hierdoor zal een Pandexit onwaarschijnlijk zijn.
  Na de covid lockdown komt er de klimaat lockdown.
  Om een financiele katastrophe te voorkomen lijkt een digitaal fascisme onvermijdelijk.
  Paranoia is met success ingezet, wetenschap wordt opgeheven, covid wetenschap komt ervoor in de plaats, inclusief censuur, vermengd met kapitalisme, en vormt zo een nieuwe religie.
  Niet alles is verloren, totalitarisme zal niet het hele universum overheersen. De vernietiging van menselijkheid kan ook een impuls zijn voor radicale opstand!

  thephilosophicalsalon.com/the-c…pt-secret/

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.