Artsen verliezen hun vertrouwen in vaccinatie

Op 2 en 3 december vorig jaar kwam de top van de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) in Genève bijeen voor de Global Vaccine Safety Summit. Deze bijeenkomst is gefilmd en daaruit blijkt dat het gesprek van de wetenschappers achter de schermen een totaal ander verhaal vertelt, dan wat de burger te horen krijgt over het vaccinatieprogramma.

Passage over het afnemende vertrouwen van artsen: vanaf 7:47
Passage over het ondermijnen van de kudde-immuniteit: 23:30
Over hulpstoffen (additieven), zoals aluminium en bijwerkingen: 42:15
Medicijnen worden jaren getest, vaccins slechts dagen: 1:00:50

Nederlandse ondertiteling: Stichting Vaccinvrij
Bron: The HighWire with Del Bigtree, maker van de film Vaxxed

Gerelateerd

Verplichte vaccinatie is onwettig, onverantwoord, onzinnig en verderreikend dan je denkt

Wat iedereen moet weten over vaccinaties


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Edwin schreef:

    Bedankt Fred voor je update. Waarom richten we dit nieuws niet aan bv VPRO? Wellicht zijn zij bereid om dit over te nemen. Lubach kan hier vast een smakelijk item over maken. Of is dit te naïf gedacht van mij? Het wordt toch een keer tijd om deze onwetenschappelijke en illegale praktijken aan de kaak te stellen.

  2. Helena Struik schreef:

    Dank je wel Fred voor dit filmpje onder de aandacht te brengen, wordt dieper op vaccinatie en gevolgen ingegaan.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.