Arts uit Maasbree ontvangt bloemenzee

Wat gebeurt er als heel officieel Nederland over je heen valt, omdat je recht uit je hart gezegd hebt waar het op staat met al die onderdrukkende coronamaatregelen? Dan worden in de dagen daarna keer op keer bloemen bezorgd op je huisadres in Maasbree met bedankkaartjes van onofficieel Nederland.

Bloemen voor arts uit Maasbree

Vlak nadat op 17 januari de vreedzame demonstratie op het Museumplein met veel geweld door de ME was uiteengedreven sprak arts Piet van Herten zich daar voor de camera van omroep NH Nieuws in niet mis te verstane bewoordingen over uit.

En niet alleen over het politiegeweld, maar ook over het grote gevaar van de vaccinatiecampagne, de waanzin van de lockdowns en zijn grote zorg over de hele maatschappelijke situatie.

Als door een wesp gestoken reageerde de hele officiële wereld met als voornaamste spreekbuizen de Inspectie Gezondheidszorg die direct een ‘onderzoek‘ aankondigde en – in koor – de gevestigde media.

Een paar dagen later staat de huiskamer van Piet van Herten in Maasbree vol met bloemen en bedankbriefjes. Ook ontvangt hij tientallen e-mails. Vrijwel uitsluitend met waarderende en ondersteunende woorden.

Dat is hoe ongehoord Nederland hem bedankt voor zijn eerlijkheid, bezorgdheid en menselijkheid.

Kaartjes voor arts uit Maasbree

Gerelateerd

Belgische arts: “Wees niet bang van Corona, pas wel op voor de bangmakers”

Artsen spreken zich uit tegen viruspaniek

Medische experts slaan alarm: “Er is GEEN pandemie en de Covid-19 vaccins zijn NIET veilig”

Waarom onze meest kwetsbaren vaccineren?

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Leo schreef:

  Piet en Agnes moeten voorgedragen worden voor gehuldigd te worden, alleen door het volk!!

 2. V.M schreef:

  Ik bedank hem ook van harte.bedankt,bedankt.
  Corona is een stralingsziekte,is al met 3g en 4g en WiFi begonnen en nu bij de uitrol van 5g weten ze natuurlijk wie en waar iemand ziek gaat worden (Waar men 5g start natuurlijk).Het is misdadig wat ze over de hele wereld met de bevolking doen.Voor geld en macht en wat komt erna??

 3. Marc schreef:

  Die heeft hij zeker verdiend en die bloemen ook. Het maakte me boos om te zien hoe aangeslagen deze man was. Ik dacht aan wat hij waarschijnlijk allemaal al heeft meegemaakt in zijn leven en aan zijn intuitie, er ging iets dreigends uit van deze scene. Begrijp me niet verkeerd, er ging niets dreigends uit van deze man, het maakte alleen de context van wat er allemaal gebeurt momenteel nog duidelijker, gezien door zijn ogen en gevoeld met zijn emoties, werd het nog angstaanjagender. De media mogen zich zo ongeveer en masse schamen.

 4. Helen schreef:

  Ik heb Piet en Agnes “n hart onder de riem gestoken” mail gestuurd en met mij vele😊

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.