Wereldwijd protest tegen de lockdown begint op gang te komen

Op verschillende plekken in de wereld beginnen mensen het welletjes te vinden, deze wereldwijde lockdown. Ze voelen de enorme schade die aan hen wordt toegebracht. Het wordt met de dag duidelijker dat dit middel honderd maal erger is dan de kwaal. De roep om een onmiddellijke beëindiging van de lockdown begint dan ook luider te worden.

Bumper-aan-bumper protest in Michigan

In de staat Michigan in de VS is een goede vorm van protest gevonden: lange stoeten claxonnerende auto’s die de wegen rond het gevbouw van de gouverneur van de staat blokkereerden. Zo’n beetje wat de boeren hier onlnags deden. Dit gebeurde afgelopen zaterdag 18 april.
Het was een groot protest met duizenden deelnemers.

Uit een verslag in het Britse Mail Online wordt duidelijk waarom de gemoederen in Michigan zo hoog oplopen. Zo’n beetje alles is daar dicht. Ook doe-het-zelf-winkels en tuincentra. Ook is het er verboden om te vissen. Dit werpt licht op een van de verborgen doeleinden achter deze lockdown: het tegengaan van mogelijkheden om zelfvoorzienend te zijn. Agenda 2030 van de VN wil alles centraliseren, kleine zelfstandigen uitrangeren en bestaande sociale structuren ontmantelen.

Internationaal overzicht van vlogger Dana Ashlie

Video-blogger Dana Ashlie maakte een compilatie van actuele protesten en plaats deze in het bredere kader van verzet tegen de plannen van een superrijke elite om een wereldwijde techno-dictatuur wil vestigen.

Daarbij bespreekt ze een document van de Rockefeller Foundation uit 2010 (klik hier voor de pdf). In dit document staat in het Lock Step scenario precies beschreven wat zich momenteel internationaal voor onze ogen afspeelt.

Deze video werd al snel van YouTube verwijderd, maar is nog te zien op Bitchute.com.

Protesten in Berlijn

In Berlijn hebben al verschillende demonstraties plaatsgevonden onder auspiciën van het burgerinitiatief Nicht Ohne Uns. Onder meer op zaterdag 11 april  op het Rosa Luxemburgplein. Er namen zo’n vierhonderd mensen aan deel.

Op zaterdag 18 april vond er opnieuw een demonstratie plaats in de Duitse hoofdstad.

Nicht Ohne Uns

Ook is afgelopen week in Duitsland een protest-krant gedrukt in een oplage van 100.000. Klik hier voor de pdf.
Zaterdag 25 april wordt deze krant op diverse plaatsen demonstratief uitgedeeld en verspreid.

En op vrijdag 1 mei is er opnieuw een demonstratie in Berlijn.

Abidjan, Ivoorkust

Verzet combineren met het ontwikkelen van alternatieven

Op de bovenstaande video’s zie je af en toe hoe boos mensen worden als tot hen doordringt dat ze bedrogen worden door hun eigen overheid. Die boosheid is begrijpelijk, maar ook een groot risico. Totalitaire overheden zullen deze uitingen van volkswoede aangrijpen om hun repressie te verhevigen.

Daarom is het van enorm belang dat er mogelijkheden zijn om boosheid te transformeren in opbouwende energie. Dat kan door het verzet te combineren met het praktisch vormgeven van een samenleving, zoals die ONS voor ogen staat, Dat is het beste antwoord op deze lockdown en op de poging van de machtselite om een wereldwijde techno-dictatuur te vestigen.

Nicht Ohne Uns protest in Berlijn

Gerelateerd

Wereldwijd groeiend protest tegen de lockdown

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Smiet. schreef:

  Tegen de lockdown en vechtend voor onze vrijheid. Ik roep iedereen op om aanstaande zaterdag de vlag halfstok te hangen. Onze overheden moeten gaan zien dat ze niet met een klein groepje te maken hebben maar met een volk in opstand.

 2. Edwin schreef:

  Tja het zou een hoop schelen als overheden wereldwijd wat meer open kaart zouden spelen. Waarom denken die overheden dat zgn interneringskampen (fema kampen) nodig zullen zijn? Waarom krijgen we niet gewoon een eerlijk antwoord op die chemtrails. Tot op europees niveau wordt ontkend dat deze er zijn. We kunnen wel allemaal leuk en lief gaan ” werken” aan wat wij zelf beleven als vrijheid maar wat hebben we eraan als een overheid daar ideeen op na houdt die daar haaks op staan? Waarom gaan overheden ineens elk democratisch debat uit de weg om een griepje? Spring hoog of laag maar Corona is echt niet zoveel meer dan dat. Ik denk zeker dat er vanuit de bevolkingen straffer opgestaan dient te worden want we gaan onze vrijheden kwijt zijn straks!
  Corona is een slinkse cover up!

 3. Bart schreef:

  Ik denk dat we zelf een rol spelen in de vrede en vrijheid op onze wereld. Wat ik in de pdf lees is niet alleen maar negatief.. Meer mogelijke ontwikkelingen. We kunnen ook “clever together” kiezen toch?

  Haatdragend zijn naar wie dan ook maakt jou een minder plezierig mens. Opkomen voor jezelf kan ook zonder haatdragend te zijn.

  Ik zou zeggen: “Wees alert en wees lief voor elkaar. Wakker worden en een wereld creëeren waarin we graag wonen..”

  Zelfs in de meest vrije wereld zijn er, denk ik, mensen met persoonlijke problemen die die anderen de schuld geven voor hun eigen blunders en daardoor heel onplezierige mensen worden..

  Ik denk eens goed door over hoe dingen geregeld zouden moeten worden en ik probeer ook eerlijk naar mezelf te zijn en doe wat ik kan. Is dat een idee? Hoe zou een land, wereld moeten werken? Oftewel wat maakt nou eigelijk gelukkig? Bruto nationaal geluk zoals in Bhutan? Ik heb geen pasklare antwoorden wel een wil om te ontdekken en lief te zijn met elkaar en proberen elkaars standpunt te begrijpen..

  Veel warmte, liefde en gezondheid gewenst.

  PS. Ik zou liever ook geen nano-chip-injectie willen.. maar wie wel? 😉 normale dingen “common sense”

  • Bert de Jong schreef:

   De tijd van LOVE AN PEACE IS ALLANG VOORBIJ JE LEEFT NOG IN DE HIPPIE TIJD ,WORD EENS WAKKER EN MAAK DEEL UIT VAN DE ECHTE VRIJHEID,OF BLIJF JE DROMEN VAN PEACE MAN EN ONDERTUSSEN INJECTEREN ZIJ EEN CHIP IN JE,VECHT ALS EEN ECHTE VENT VOOR JE VRIJHEID,OF WORD EEN STANDBEELD

 4. Roland Groen schreef:

  Het Masterplan

 5. Ruud schreef:

  Ik hoop alleen dat politie/leger achter zal staan, maar ben bang van niet, terwijl het hun en hun familie/gezin ook aangaat….

 6. Vicky schreef:

  Mensen zijn nog niet eens wakker in deze matrix iedereen moet tegen overheid gaan….

 7. Daeno79 schreef:

  clubofrome.org/impac…-brussels/

  Het is duidelijk dat de Club of Rome hier (mede) schuld aan is!
  Tijd om te laten voelen dat het volk beslist wat er gebeurd! Verzet tegen de lockdown!!!!
  We zijn genaaid, en worden de komende jaren nog meer genaaid!! Tenzij……

  • Ruud schreef:

   tenzij wat?
   hoe wil je wat bewerkstelligen?
   Ik ben al jaren roepende in de woestijn, oftewel complotdenker….

 8. tegengeluid schreef:

  Stop de lockdown!

 9. Tjeerd schreef:

  Onder het motto:
  WIJ WILLEN ERUIT! OVERHEIDS WILLEKEUR BEËINDIGEN!!
  …kwamen Duitsers gisteren bijeen om te protesteren tegen de lockdown.
  De rechter verbood aanvankelijk de toestroom van grote groepen mensen, maar via een advocaat speelde de organisatie het klaar om toch nog actie te mogen houden in Chemnitz.
  Maximaal 15 man kon hier aan mee doen, voor meer mensen gaf de rechtbank geen toestemming. Ook moest iedereen maskers dragen en afstand houden.
  De opstand vond maandag plaats bij het Karl Marx monument en verliep vredig.
  Maar de politie greep hardhandig in toen er honderden sympathiserende voorbijgangers ook hun stem kwamen laten horen tegen de Saksische corona-verordening.
  De organisatie Pro Chemnitz werd reeds in de gaten gehouden door het Openbaar Ministerie en veiligheidsdiensten vanwege o.a. hun anti-migranten standpunt: zij zouden extreem rechts zijn.
  Extreem rechts! Zieke mensen om dat er ook nog weer eens aan te verbinden!
  Om die reden stond er bij aanvang van het lockdown-protest al een bataljon van 200 politieagenten klaar om in te grijpen.
  En zo geschiede.
  Het gaat niet eens meer over Corona-slachtoffers. Die nemen af zoals de griepdoden afnemen. De media-sensatie richt zich nu ergens anders op. De “onvermijdelijke maatregelen.”
  Het einde van de lockdown wordt het begin van de quarantaine met bizarre regels wanneer burgers NIET opstaan.

  commonsensetv.nl/polit…-chemnitz/

  Heel goed stuk. We hebben Rutte net weer gezien die het over pril begin heeft. Kortom de overheden proberen de maatregelen zo lang mogelijk te rekken hopend op de tweede corona golf zodat de lockdown opnieuw volledig kan worden doorgevoerd en dan is de derde golf al weer in het verschiet. De uitrol van 5G zal daarbij in 2021 en 2022 voor een groot deel gerealiseerd zijn. Dit lijkt op de verdergaande uitrol van de politie- en controlestaat direct voor onze neuzen. Burgers zullen de straat op moeten dat is wordt steeds duidelijker..

  • Tjeerd schreef:

   Nieuw onderzoek van Stanford University Californie VS (dr. Ioannidis) geeft aan dat veel meer mensen besmet zijn dan gedacht vanwege de onbetrouwbaarheid en het tekort aan testen. Dit betekent dat de mortaliteit van het virus heel laag is en de lockdownmaatregelen niet te rechtvaardigen zijn en ONMIDDELIJK moeten worden teruggedraaid. We weten ook dat Zweden zonder lockdown het uitstekend doet.

   Uit nieuw onderzoek van de Stanford-universiteit blijkt dat er ongeveer 50 tot 85 keer meer mensen besmet zijn met corona dan gemeld.
   Onderzoekers testten in Santa Clara County in de staat Californië 3300 mensen op antistoffen tegen het virus.
   Echte sterftecijfer 0,12%-0,2%
   Op basis van de tests schatten ze dat tussen de 48.000 en 81.000 inwoners van Santa Clara County besmet zijn.
   Bogan:
   Dat klinkt misschien eng, maar het is goed nieuws. Het betekent namelijk dat veruit de meeste mensen die besmet raken met Covid-19 herstellen zonder ooit te weten dat ze besmet waren, en dat het sterftecijfer in de VS vele malen lager is dan aangenomen. Op basis van de verzamelde gegevens schatten de onderzoekers dat het echte sterftecijfer 0,12%-0,2% is, veel dichter in de buurt van de griep dan de oorspronkelijke schattingen.
   Als de cijfers kloppen, zijn de coronamaatregelen niet te rechtvaardigen en moeten overheden ze terugdraaien. Het is de vraag of ze dat ook daadwerkelijk zullen doen.
   www.ninefornews.nl/nieuw…tting-who/

  • Tjeerd schreef:
 10. Marc schreef:

  Dank voor de informatie en dank ook voor de toon, niet paniekerig, maar betrokken en to the point. Ik zal het document van de Rockefeller foundation zeker bekijken. Het moet voor jou ook een vreemde gewaarwording zijn om de wereld zo radicaal te zien veranderen in slechts enkele jaren, dat je je ook geroepen voelde om licht te werpen op het solar management/chemtrail programma wat resulteerde in “Hemel onder vuur”.

  We leven nu in een tijd die eigenlijk een soort stilte voor de storm lijkt te zijn, geen idee wat er eventueel staat te gebeuren, maar de dreiging dat er iets staat te gebeuren is voelbaar aanwezig.Het is duidelijk dat de nasleep van dit alles enorm zal zijn, zelf heb ik onwillekeurig het gevoel dat er zich momenteel op de achtergrond enorm veel afspeelt, maar blijkens jouw artikel dus ook op de voorgrond, maar buiten het zichtveld van de MSM camera’s.

  • Fred Teunissen schreef:

   Inderdaad Marc, de sitiatie heeft iets beklemmends.
   Tot nu toe verloopt de feitelijke gang van zaken precies zoals dat in het script van de pandemie-oefening Event 201 van oktober vorig jaar beschreven staat. Daarbij werd ervan uitgegaan dat de regeringen aanvankelijk succesvol zijn met het ‘beperken’ van de pandemie. Er komt zelfs een korte periode van versoepeling van maatregelen, maar bij lange na geen terugkeer naar ‘normaal’. Totdat er een tweede ‘uitbraak’ volgt die van een veel zwaarder kaliber is.
   Wat mij opvalt is dat dit scenario parallel loopt met de feitelijke, real life inregeling van de 5G-infrastructuur. Die wordt nu neergezet, getest en ingeregeld. Straks (wanneer?) gaat die vol aan. Dat zal zeker een flinke impact op de volksgezondheid hebben en dat zal dan ongetwijfeld weer aan ‘corona’ worden geweten. Misschien met het verhaal dat corona tegen die tijd gemuteerd is.
   Wat evenzeer te denken geeft is dat Mike Pompeo, de Amerikaanse minster van Buitenlandse Zaken, laatst over de ‘life excercise’ sprak. Daarmee bedoelde hij de situatie waar we op dit moment in zittem. Een oefening dus. Als dit de oefening is, wat is dan straks het eechte werk?
   Ik realiseer me dat dit angstige gedachten zijn en angst is een hele slechte raadgever. Ik denk dat het beste antwoord op al deze dolgedraaide technoplannen is dat wij ons leven met volle kracht zo in gaan richten, zoals wij dat ten diepste willen.
   We accepteren die techno-dictatuur niet en zullen een andere weg inslaan.
   Zie daarvoor mijn posting ‘Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan’ van een maand geleden:
   www.transitieweb.nl/un-ag…weerstaan/

 11. Helena Struik schreef:

  Dank je voor dit artikel Fred, dit steunt mij in ieder geval om te weten dat er nu meer en meer mensen ook bezig zijn om dit niet zo maar te laten gebeuren.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.