Waar dit op uitdraait als we het niet verhinderen: genocide

Ze heet Henna Maria en spreekt in een aura van zacht licht over de ramp die zich in onze samenlevingen begint af te tekenen. Deze ramp heet genocide. Lockdowns, giftige vaccinaties en gewelddadige onderdrukking van de oppositie zijn tekens aan de wand.

Henna Maria bespreekt in de onderstaande video de tien stadia van genocide, zoals ze worden omschreven door de Amerikaanse wetenschapper Gregory Stanton.

Als je deze tien stadia naast de politieke realiteit van de actuele ‘wereld in lockdown’ legt, dan slaat de schrik je om het hart. Nogal wat van deze stadia zijn volop van toepassing.

Tekens aan de wand

Er zijn zoveel signalen die te denken geven.

Vandaag nog op het nieuws: de mogelijkheid van onvrijwillige opname in een quaratainecentrum. Het Universitair Medisch Centrum Groningen werkt daar aan mee. Niks bijzonders zegt het ministerie van VWS, want dat is eerder gebeurd met zwervers die aan tbc leden.

Oja? Werden daar gesloten quarantainecentra voor ingericht?
En blijft het bij Groningen, of krijgt straks iedere ‘veiligheidsregio’ een centrum voor gedwongen quarantaine? Of misschien meer dan één centrum?

Nog een voorbeeld: afgelopen weekend sloot Canada zijn luchtruim nog weer wat verder af. Je moet als inreizende nu – nadat je met bewijs van een negatieve pcr-test bent gaan vliegen – op de luchthaven van aankomst nogmaals getest worden en daarop aansluitend drie dagen in verplichte quarantaine gaan in een hotel. Kosten: circa 2000 dollar.

Daarna krijg je test nummer die. Valt die negatief uit, dan mag je ‘onder strikte voorwaarden’ (wat zouden die inhouden, nog meer tests?) je reis vervolgen. Valt de test positief uit, dan word je onder dwang opgenomen in een ander quarantainecetrum.

In de video hieronder een wanhopige moeder die niet bij haar zoon kan komen die – op de eerste dag van deze nieuwe regeling – in zo’n centrum is opgenomen. Ze weet niet waar haar zoon is en ook niet wie daarover gaat.

Zoveel signalen

Laatste voorbeeld: begin deze week kreeg ik telefoon van een Nederlandse moeder die merkt dat ze haar zoon, die in een instelling voor langdurige zorg verblijft, niet kan beschermen tegen pcr-tests en de daarop – waarschijnlijk – volgende vaccinaties. Ze is wanhopig en woedend. “Ze beginnen met de oudsten en meest weerlozen. Ik ben woest!”

Er zijn zoveel signalen, zo griezelig veel signalen, dat we onderweg zijn naar iets vreselijks.

Tenminste, als we dat niet met alle kracht die in ons is verhinderen.

 

Meer informatie

The COVID Cult and the 10 Stages of Genocide

Website Genocide Watch

Website Henna Maria

Gerelateerd

De routekaart van een ijzingwekkend complot

Het gevaar van het niet herkennen van…. gevaar. De parallellen tussen 1933 en 2020

Wat is het doel van de wereldwijde corona-campagne?

Loskomen uit het veld van verdwazing

De route naar vrijheid: je hart luchten, elkaar door dik en dun steunen en zelfbestuur instellen

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. janwebx schreef:

  Wat ik al enige tijd niet begrijp is de houding van de bevolking in nederland. Ze zeggen overal maar ja en amen op. VERSTAND OP NUL EN ANGST OP ONEINDIG.
  Zijn ze dan zelf niet kritisch genoeg meer om niet alles maar voetstoots aan te nemen, zonder zelf e.e.a. te onderzoeken (en dan bij voorkeur op alternatieve websites.
  De Mainstreammedia (tv, radio, kranten en hun websites hangen van leugens en propaganda aan elkaar. Ben ik dan de enigste die dit ziet?
  Je hebt momenteel in nederland (in andere landen zal het niet veel anders zijn)twee groepen mensen: degenen die niet in deze zg. corona epidemie met een “gevaarlijk” virus geloven en weten dat alles is opgzet (Rockefeller Lockstep Plan 2010) en degenen die gehersenspoeld zijn en/of door lafheid en/of angst hun muilkorf opzetten en alleen naar de corrupte regering (en parlement) plus de eveneens corrupte media luisteren.
  Die laatsten denken dat er licht is aan het eind van de tunnel. Neen dus, het zal nog veel erger worden via de indirecte vaccinatieplicht. Ook degenen die denken dat je door een vaccin te nemen je toch je vrijheid behoudt, zullen bedrogen uitkomen.
  Ook dan blijven de maatregelen van kracht en het vaccin, wat geen vaccin is maar genetische modificatie zal je fysiek en mentaal vernietigen! Het lijkt wel een vloek of een hypnosegolf die over nederland is gekomen, maar wat verwacht je anders van een bevolking die niet kritisch is en al jaren bloot staat aan de propaganda van de MSM en zich dagelijks meer bekommert om sport, vakantie en amusement. Meer info op: www.dewegwyzer.nl

  • MJR van Toor schreef:

   Stockholm Syndroom! – Angst – Geestelijk geweld – Onderdrukking – Vrijheidsbeperking – Contactverboden!
   Wat de mensen nu onterecht meemaken is vele malen erger dan de gevangenis. Het is pure geestelijke mishandeling!

 2. Dr. Vernon Coleman over de covid-vaccinaties:
  www.waarheid.tv/59-oo…9qlLib7B2U

 3. Wilfred schreef:

  Deze kwam ik vandaag tegen, een uitgebreide uitleg over de testen en de vaccinaties, het is ernstig, heel ernstig.
  www.bitchute.com/video…f26ojoi9S/

  • Gladiator schreef:

   @Wilfred,

   Perfect beste,

   Dit is een absolute MUST SEE voor iedereen.
   Het is een lange zit van bijna 2 uur maar oh zo duidelijk (ben nog bezig met kijken trouwens en wilde de link hier delen maar hoeft dus niet meer!!)
   Waarom 5G zo gepushed wordt, waarom mensen maar moeten testen testen testen…..

   Ik kan er nu echt heel duidelijk over zijn en nog heel kort ook.

   Theater den Haag zit vol met moordenaars en dit mag zo genoemd worden omdat het de feitelijke waarheid is en ik lieg nooit!!

   Dit moet stoppen want onze ouderen, kinderen en zwakkeren in de samenleving worden NU opgeruimd en daarna komt de rest aan de beurt. Niet goedschiks dan kwaadschiks.

   Het haagse tuig heeft de verplicht GEDWONGEN opname in Groningen reeds geregeld en niet alleen maar dat.

   Ze verlengen de achterlijke AVONDKLOK NIET VOOR NIETS.

   We moeten namelijk niet meer of in elk geval zo min mogelijk BIJ ELKAAR kunnen komen.

   Dit moet stoppen, dit moet echt gaan stoppen, ik kan er verdomme niet meer van slapen en mijn zekeringen beginnen verschrikkelijk heet te worden.!

   Dit is werkelijk onbegrijpelijk……..

   Moet ff naar buiten toe…..

   Hoe kan een heel volk zo blind blijven en schreeuwen om een VACCIN wat GEEN VACCIN IS!!!!!

   Gladiator

 4. ijbelina werkhoven schreef:

  Hoe en op welke wijze, anders dan in het klein, kan ik of kunnen wij dit verhinderen?
  genocide – giftige vaccinaties – gewelddadige onderdrukking worden genoemd,
  Wat kunnen wij als mensen aan deze kant er tegen doen?
  Ik heb brieven geschreven of ingezonden stuk, worden of niet gelezen of raken weg…als ik er naderhand om vraag. Alleen bereik je niet veel, als groep meer…
  We gaan naar hogere frequenties, vanuit de 3D wat nu allemaal gaande is, naar 5 e dimensie. Het kwaad wat zich op aarde nu afspeelt kan gaan verdwijnen ook als de frequentie van de mensen (vreugde, vrijheid, veiligheid) omhoog gaat = een onderdeel van alles wat hier gebeurt. Lees het boek van Robin de Ruiter.

  • Fred Teunissen schreef:

   We kunnen het alleen verhinderen als we het zien.
   Daarom is die massahypnose zo’n groot probleem.
   Het gevaar wordt niet gezien of er wordt ‘omheen’ gekeken.

   Blijkbaar moet de chaos eerst nog veel groter worden voordat grotere groepen mensen gaan beseffen dat er echt iets helemaal mis is met ‘het beleid’.
   Voor de lange termijn ben ik optimistisch. Voor de korte termijn houd ik mijn adem in.

   Over wat we allemaal kunnen doen publiceren we van alles op TransitieWeb.
   Tegen de negatieve gevolgen van 5G- en wifistraling kun je orgonite inzetten. Type ‘orgonite’ in het zoekvenster en je krijgt de artikelen daarover op een rij.
   Andere acties: Lucht-Je-Hart-Cirkels, zorgen voor je eigen voedselvoorziening, vormen van zelfbestuur instellen.
   Zelf gaan leven zoals je hart ingeeft.
   En demonstreren zo af en toe. Stem geven aan het verzet.

   We doen er van alles aan, maar er is nog veel meer nodig.

  • toedeloe schreef:

   Lees het boek van God (de Bijbel) lijkt me een stuk accurater dan ‘Robin de Ruiter. Is toch die man van de ‘ satanische bloedlijnen’? Satan komt toch uit de Bijbel?! Dus is het dan niet handiger om het boek van Diegene te lezen die de tijd, ruimte en materie schiep, de wetten waaraan alles onderworpen is en de aard kent en beschrijft hiervan. Ipv afgeleiden hiervan

 5. Margie schreef:

  Het ‘komische’ boekwerkje dat werd uitgegeven door de EU op 31 januari 2012?

  op.europa.eu/en/pu…03a6ee877d

  Dat heeft precies het geheime plan van wat er nu aan het gebeuren is. Ze creëren een pandemie teneinde medische tirannie te kunnen gebruiken om een wereldregering te creëren die door hen wordt gecontroleerd maar ons zal onderwerpen en vaccineren met gen-veranderende CRISPR vaccins om ons genetisch te modificeren in gehoorzaamheid aan hen.

 6. Gladiator schreef:

  Degene die nu pas ziet hoe de situatie is in dit totaal achterlijk geworden land die is toch niet meer te redden en dan zijn WE op weg naar iets vreselijks en WE zouden dit dus met alle kracht moeten gaan verhinderen!!

  Oké…..helemaal mee eens echter nu mijn oprechte en ik denk TERECHTE vraag!!!
  Wie zij WE………..

  IK ben er klaar mee en DUS klaar voor maar ik BLIJF maar zo verdomd alleen hier in mijn dorp, en hoe vaak ik dit nu ook al gezegd heb, NIEMAND komt achter dat verrekte toetsenbord uit terwijl ik dan weer wél steeds mensen overal zie roeptoeteren dat WE of ZE er eens eindelijk iets aan moeten gaan doen!!

  Kom me in Godsnaam niet aan met dat gezeik van vredelievend demo’s met bloemetjes hier of kaarsjes daar….dat gaat ‘m met grote zekerheid NIET WORDEN.

  WE hebben te maken met volledig gestoorde narcistische psychopaten die niets ontziend zijn, en nee, ook ouderen, zieken en kinderen worden niet ontzien. Sterker nog: die zijn simpel het eerst aan de beurt…..

  Ik word zo langzamerhand helemaal gestoord van alle oproepen om DIT idiote gedrag van totaal incapabele idioten in theater den Haag te gaan stoppen.

  Stop hiermee en kom van de kruk af en doe een concreet voorstel!!

  Kom bij elkaar, vorm groepen per provincie waarin alleen maar mensen zitten die men PERSOONLIJK KENT. Zo niet dan mogen ze eerst prullenbakken schoonmaken capiche!!!!

  Dan groepen koppelen. Geen bloemen, geen liefdadigheidsgezeik.

  Nogmaals, IK ben er klaar MEE én klaar VOOR!!!

  Gladiator

  • Fred Teunissen schreef:

   Als ik het woord ‘we’ gebruik, dan staan me alle mensen voor ogen die de Grondwet verdedigen tegen tirannieke inbreuken daarop, die de onaantastbaarheid van het lichaam (Artikel 11 van de Grondwet) hoog houden en de Gouden Regel als moreel uitgangspunt hebben: behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden.
   AL die mensen zie ik als ‘we’.
   En ook al die mensen die hiertegenin handelen, maar die staan wat verder weg. Desalniettemin maken ze deel uit van het geheel.

   • Gladiator schreef:

    Beste,

    Dank voor uw commentaar en voor de goede orde, ik hanteer deze gouden regel ALTIJD en inzake de rest wat u benoemt……ik hoor met grote zekerheid en volle overtuiging bij “WE”!!

    Gegroet,

    Gladiator

   • MJR van Toor schreef:

    Fred, vriendelijke buurtjes van mij gaan half vijf in de morgen al op pad, twee kinderen die niet naar school mochten hup kinderen naar oma opa, of tante, doodmoe komen ze thuis, kinderen ophalen, TV aan en zo lief goed gelovig, maar zeker niet dom! Had ik hun niet naar websites zo als die van jou gestuurd hadden zij nog steeds blind geweest, mijn buurtjes hebben familie, maar er zijn honderduizenden die in wanhoop geleefd hebben of nog leven, en doodleuk nauwelijks op Internet komen! Hier wordt op misselijk makende manier doelgericht misbruik van gemaakt door de regeringen, het doel is ons nu gelukkig duidelijk, de mensheid zo snel mogelijk vergiftigen, ik heb daarom een wakker worden brief gemaakt met webadressen zoals die van jou, en verspreid deze met het verzoek aan de mensen het zelfde te doen, er zijn namelijk nog te veel mensen die niet of nauwelijks op Internet rond kijken! (We) danken jouw, en al de kanjers die de waarheid laten zien! Dank je wel Fred.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.