Testweigeraar opgesloten in Perth. Is Australië ons Covid-tirannieke voorland?

Jim is vrachtwagenchauffeur. Op weg naar zijn huis in Perth (Victoria) komt hij een wegversperring tegen, alwaar hij het verzoek krijgt om bloed af te staan voor een coronatest. Hij weigert beleefd en vervolgt zijn weg. Een paar dagen later (het is dan13 augustus 2020) krijgt testweigeraar Jim een brief van een emergency officer met een order om zich te laten testen. Jim gaat daar niet op in. 

Weer een paar dagen later wordt hij door een arrestatieteam opgepakt en voor een periode van elf dagen opgesloten in een quarantainehotel. Op ‘ontsnapping’ staat een straf van 12 maanden gevangenis of een boete van maximaal 50.000 dollar.

Dit alles gebeurt – as we speak – in Australië en is wat ons ook leders in de wereld te wachten staat als we niet massaal in verzet komen.

De Californische blogger Christian Westbrook (Ice Age Farmer) slaat ALARM.

Gerelateerd

Corona-maatregelen worden stap voor stap onmenselijker. Waar ligt voor jou de grens?

Vier maanden coronacrisis: een tussenbalans in acht stellingen

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Tjeerd de Haan schreef:

  Ik verwacht dat wij dat ook gaan krijgen. Ik meen dat een Duitse onderzoeksjournalist (van Arabische komaf) gezegd heeft dat in het najaar 2020 in ieder land een gedwongen totale lockdown van een half jaar wordt afgekondigd voor verplichte tests en vaccinatie van iedereen. Zoals je in een eerdere reactie bij mijn eigen artikel over het boek Virus Mania hebt kunnen lezen is ons chromosoom 8 hoogst waarschijnlijk – gezien het pcr test protocol van de WHO – het corona virus. Dus zal bijna iedereen positief testen op corona en gaan worden gevaccinneerd. En de miljarden vaccins liggen al maanden klaar (voor de herprogrammering van ons dna)… (ik kan de link even niet vinden maar ik heb het gisteren ergens gelezen)

  • Chantal Buslot schreef:

   Halo Tjeerd,ik heb het boek niet, kan niet alle boeken lezen, maar hoe komt men tot de link chromosoom 8 en Corona virus. Ik heb wat zitten surfen, maar nog geen info gevonden waarover jij het hebt.
   Dank je.
   Warme groet

   • Tjeerd de Haan schreef:

    Chantal, er is geen corona virus (psyop). Corona was/is griep en griep is ook geen virus, maar een detoxificatieproces van het lichaam wat je weer gezond maakt. De pcr test is zo afgesteld dat het reageert op een essentieel stukje dna dat ieder mens in zijn lichaam heeft. Dit is een heel nieuw inzicht op basis van analyse van de info van het protocol van de WHO over de te gebruiken PCR corona test. Vandaar dat je er nog vrijwel niets over vindt. Even geduld graag. Ik ben het ook verder aan het uitdiepen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.