Straling is de oorzaak, virus het gevolg

Drie stellingen:

1. Wat we corona noemen is een stralingsziekte, veroorzaakt door de introductie van 5G in onze leefomgeving en in de bredere atmosfeer (door duizenden satellieten).

2. Het virus, dat als reactie daarop uit onze cellen ‘loskomt’, is een ongevaarlijk afvalproduct.

3. Het werkelijke gevaar is blootstelling aan 5G- en andere lichaamsvreemde elektromagnetische stralingsbronnen.

Ik heb gemerkt dat je alle redeneringen rondom ‘corona’ die van hogerhand komen moet omdraaien om te zien hoe het werkelijk zit,

Om te beginnen is daar de impliciete veronderstelling dat je doodziek kunt worden van dit virus. Dat is niet bewezen. Evident is dat sommige mensen heel erg ziek worden. Maar ze hebben duizenden virussen onder de leden. En net die ene corona zou nu de oorzaak zijn? Waar is het bewijs daarvan?

Dat is er niet.

De redenering moet worden omgedraaid: er worden mensen ernstig ziek. Dus moet de oorzaak worden achterhaald. Die moet worden bewezen. Niet beweerd.

Opgehokt

Nog een voorbeeld:

Politici beweren dat het zo’n zegen is dat we snelle mobiele netwerken hebben. Een geluk bij een ongeluk. Daardoor kunnen we in ’thuisquarantaine’ gaan en zo betrekkelijk comfortabel schuilen tegen het gevaarlijke virus. Al doende kunnen we toch productief blijven. Mooi toch?

Nee, helemaal niet mooi, want buiten onze woningen wordt langzaam maar zeker het stralingsniveau opgevoerd. We zijn helemaal niet veiliger door de quarantaine. We zijn opgehokt. Beroofd van ons recht om de straat op te gaan en te protesteren en actie te voeren tegen deze heimelijke uitrol.

Iedereen corona?

Rutte had gelijk met zijn vaststelling dat een groot deel van de bevolking ‘corona’ zal krijgen. Tenminste, dat wordt de situatie als er straks een 98%% landelijke dekking is van 5G, zoals voorgenomen. Dan gaat inderdaad vrijwel iedere lichaamscel op het Nederlandse grondgebied in de afweer en komen er dus heel veel virussen vrij als afvalproduct van dat afweerproces. Iedereen test dan ‘positief’.

Als je positief test, wil dat alleen maar zeggen dat je in contact geweest bent met deze stralingsbron (de oorzaak) en niet met het virus (het gevolg). Je lichaam is tegen de oorzaak in het geweer gekomen. Dat is eigenlijk juist goed nieuws, want je afweer is geactiveerd. Hij doet het blijkbaar.

In de reguliere media wordt het zo voorgesteld alsof positief testen slecht nieuws is. Ook hier weer die omkering. Het gangbare beeld is precies het tegenovergestelde van hoe het in werkelijkheid zit.

Desastreuze gevolgen

Als mijn drie stellingen juist zijn, dan moet de toename van het aantal ziektegevallen te herleiden zijn tot de voortgang in de uitrol van 5G (masten en satellieten). Bijvoorbeeld: ‘uitbraken’ moeten dan te herleiden zijn tot locaties waar 5G is aangezet.

We hebben het op TransitieWeb eerder gezegd: 5G is een gevaarlijk BIOLOGISCH experiment. Het wordt doorgedrukt zonder onze instemming en zonder voldoende voorafgaand onderzoek (het voorzorgsprincipe).

Deze ‘pandemie’ is daarvan naar alle waarschijnlijkheid het desastreuze gevolg.

Onderbouwing

Ik zuig het bovenstaande niet uit mijn duim. Hieronder mijn bronnen.

Relatie virus en ziekte is niet bewezen
Onderzoeksjournalist Jon Rappoport legt in de navolgende blogtekst helder uit waarom niet bewezen is dat je van een virus ziek kunt worden.

Viruses: a different perspective

Zie ook: Jon Rappoport: Er is geen goede reden om te geloven dat een VIRUS ziekte en dood veroorzaakt

Zie verder:
The Virus first, last, and always in the hearts of our Countrymen

Zie ook Jon Rappoport, AIDS Inc. Scandal of the Century.

Virussen veroorzaken niks
De antroposofische arts Thomas Cowan haalt in de onderstaande video, direct in het begin, Rudolf Steiner aan. “Virussen,” aldus Steiner, “veroorzaken helemaal niks. Ze zijn het uitscheidingsproduct van een vergiftigde cel.”

Deze video is inmiddels meer dan 500.000 keer bekeken. Hij veroorzaakte opschudding tot in de corporate media aan toe. Zie daarvoor dit artikel in Newsweek.

Update 9 april 2020
YouTube heeft de video verwijderd. Hij staat nog wel op Brighteon. Ik laat het scherm van de verwijderde video staan uit protest.

Pandemie en straling

Eerdere pandemieën door straling
Bij iedere wereldwijde introductie van een nieuwe elektromagnetische technologie was een ‘pandemie’ het gevolg.

Dat gebeurde in 1918 met de Spaanse griep, parallel aan de wereldwijde introductie van radioverkeer.

Tijdens de tweede wereldoorlog gebeurde dit opnieuw door de grootschalige toepassing van radarsystemen.

En in 1968 was er de Hongkonggriep nadat satellieten doorgedrongen waren tot de Van Allen-gordel rondom de aarde en daar radioactieve straling uitzonden.

Zie hiervoor ook de presentatie van Piet Tummers van 26 januari 2020. 


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Bas staar schreef:

  Kritische vraag: Er wordt hier behoorlijk wat geïnsinueerd en ik vroeg mij af… Waar is al het bewijs bij dit soort berichten? Het kan namelijk toch niet zo zijn dat je maar zo iets roept zonder enig bewijs? dat zou namelijk raar zijn.

  • Fred Teunissen schreef:

   Kritisch antwoord: het artikel begint met drie stellingen. Dat zijn geen insinuaties, zoals je schrijft, maar hypothesen. Wat dan volgt is het aandragen van argumententen die deze stellingen onderbouwen. Bijvoorbeeld het werk van de Amerikaanse onderzoeksjournalist Jon Rappoport en dat van Rudolf Steiner, de grondlegger van de antroposofie.
   Als je het er niet mee eens bent, kom dan met inhoudelijke argumenten.
   Dat nalaten en spreken over ‘insinuaties’ is eerlijk gezegd nogal…. insinuerend.

  • Rini schreef:

   Daar is de overheid ‘meester’ in geworden Bas.

 2. Jeremy schreef:

  dit klopt, maar EERST: Covid19 is een hoax. Tests kloppe niet, aantal overledene daaraan kloppe niet en ga zo maar door. Dan TWEE: Straling is de oorzaak, virus het gevolg. Waarom zeg ik dit: Omdat 5G nog niet is uitgerold in de wereld (behalve Wuhan en daar is ook maar de vraag of dat op de 60ghz frequentie was, dat weten we niet) En ja er zijn hier en daar, in grote steden, op hele kleine schaal wat lage 5g frequenties actief maar dat is te verwaarlozen. Wat zou het dan kunne zijn? Vanuit de ruimte? Satallieten? Zelf betwijfel ik de realiteit van Satallieten en denk eerder aan weerballonen met bepaalden frequenties. 5G kan maar korten afstanden overbruggen, dus 5G vanuit de ruimte klinkt onzinnig. Er moet dus een andere verklaring zijn. Trouwens elk jaar worden mensen ziek van straling wat griep word genoemd. Tis niet alleen straling. Meerdere factoren spelen een rol, zoals Geo-engeneering (zware metalen nano deeltjes die we inademen, wat gelijk verklaard dat mensen hevige longontsteking krijgen. Fluoride in drinkwater. Glyphosate in voedsel en dus de elektro smog waaronder: Alle elektronische apparaten, Microwave oven, wifi, 3g, 4g, HARP, CERN, enzo… Dit blijkt een killer combinatie te zijn waar mensen die teveel hiervan binnen hebben gekregen heel ziek worden en zelfs dood gaan. Vermijden van dit en detoxen is een must om niet ziek te worden. Dus mijn point is schuif het niet af op 5G… want 5G is er nog niet.. als het echt volledig was uitgerold dan zou het vele malen erger zijn en niet te vergeten het vermogen is op afstand regelbaar. Als je 5G voluit zet heb je een krachtig geheim oorlogswapen. En als je hem laag zet lijkt 5G onschuldig. En die onschuldigheid proberen ze ons te verkopen, de huichelaars.

  • Fred Teunissen schreef:

   Dit zijn goede vragen. Ik ben met je eens dat er meer factoren zijn, net als bij 9/11.
   Maar stap ook niet te snel van 5G als belangrijke oorzaak af.
   Voor de 60 Ghz frequentie is geen vergunning nodig, las ik deze week tot mijn grote verbazing. Dat is een frequentie die je met de gangbare stralingsmeters niet kunt meten. Dus in hoeverre 60 Ghz al aanstaat (en waar) weten we niet. Dan heb je de nieuwe modems en smart meters die met een enorme ‘push’ in onze huizen zijn of worden aangebracht en die ‘5G ready’ zijn en verder inderdaad die duizenden satellieten. Ik betwijfel net als jij of die wel 5G kunnen ‘uitzenden’, maar er zijn deskundigen die zeggen dat dit technisch mogelijk is. Kortom, alleen al op het punt van 5G zijn er veel belangrijke vragen.
   Onderwijl blijft het opmerkelijk dat de werkzaamheden aan masten doorgaan terwijl de meeste mensen gedwongen thuis zitten. Zie mijn bericht over de heimelijke uitrol van 5G.

   • Peter Rutjes schreef:

    We kunnen het i.d.d. niet meten, maar weten het wel!
    60 GHz ‘breedband datasystemen’ overal zonder vergunning en al heel lang:

    tweakers.net/nieuw…7fRBXkT9Os

    Blue ray draadloos op 60 GHz verbinden met HD televisie, smartphones, games e.a. slimmigheden binnen ons leefomgeving.
    In ons lijf hindert het de binding van zuurstof aan hemoglobine!
    We zien meer binnen het groter plaatje: www.researchgate.net/figur…FFA9c9CQFc

    De wereld hangt van toevalligheden aan elkaar, wàt ik uiteraard omgedraaid bedoel: de wereld valt natuurlijk door toevalligheden uít elkaar. Laag is niet laag. Hoog is niet hoog en niets is te verwaarlozen in het Leven. Het is zoals het Is binnen de elektra wirwar, een nn-emf spectrum van zo’n 3000 frequenties dat we dagelijks mogen incasseren. Ja, de banden worden steeds breder, zo ook vanuit de ruimte en is waarneembaar op de grond.
    Laten we ons a.u.b. niet afleiden door de “G eneraties”-hype!

    In dit (CV) geval gaat het om frequentie microgolven en de dosis gif wat de mens uiteindelijk nekt en adembenemend is van macro tot micro.
    Het is geen ‘infectie’, eerder een ’transfectie’.
    Zie ‘elektroporatie’.

    Water is onze buffer.
    Afgelopen 2 weken hele lage vochtigheids percentage, binnen en buiten! Zie land, zie huid. Poreusheid is een feit ^ effect van collectief gebruik microgolf straling.

 3. Tara schreef:

  En ondertussen worden de directe klachten veroorzaakt door G4+ en G5 en de vele satelieten testen gerelateerd aan het Corona virus. Dubbel onzichtbaar dus. Alles tot in de puntjes uitgedacht/- gespeeld.

 4. Peter Rutjes schreef:

  3, 2, 1 … een oproep tot verdieping!

  Bio complexiteit het Is. Bij elkaar opgeteld hebben we zoveel jaren ervaring met gebrekkige immuunsystemen en persisterende virussen in parallel met EMF bronnen sinds de vorige eeuw.
  CV of welk virus dan ook, is niet de onzichtbare vijand, maar ook niet ongevaarlijk want de “kwetsbare groep” is groot. Het is toxisch en de balans is doorgeslagen binnen onze samenleving en welzijn.
  We hebben in NL reeds 10 miljoen “chronische zieken”.

  Bovenstaande verwijzing naar elektrosmog is gepast en is de onzichtbare bedreiging generaties (muterend) lang.

  5G/4G-netwerkantennes, Bluetooth, mobiele telefoon en WiFi straling zijn allemaal bronnen van ‘Elektrosmog’. Onderzoek heeft uitgewezen dat ze allemaal biologisch en milieu-schadelijk zijn!! Het gaat niet alleen om microgolven straling en de hoge elektromagnetische frequenties. De meeste beruchte virus gedijt prima op ons elektranet (50 Hz) sedert de vorige eeuw en komt zwabberend thuis bij ons binnen: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubme…jik0bdpC0s

  Uiteindelijk blijkt “opgehokt” zitten wachten op een spuitje, ook niet de oplossing: www.youtube.com/watch…&t=2s

  Het bewijs zit in de pudding.

 5. Frank Bonte schreef:

  Prima overzicht waar ik in meega.
  Wat is er aan de hand? Kijk ook eens wat Mia daar over zegt.
  youtu.be/lsmAi4V4uNQ

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.