Prof. Dolores Cahill: “Confronteer iedereen die meewerkt aan de covid-injecties met de strafbaarheid daarvan”

De covid-injecties maken veel slachtoffers. Hoe stoppen we deze ramp? De Ierse immunologe Dolores Cahill pleit ervoor om het natuurlijke recht in stelling te brengen. Volgens dit recht is meewerken aan deze injectie-campagne strafbaar. En dat moeten we de uitvoerders ervan indringend laten weten, stelt Cahill.

Iedere arts heeft de eed van Hippocrates afgelegd. Dat is de gelofte voor het welzijn van de patiënt te zullen zorgen en aan hem geen schade te zullen doen (*). Toch werken veel artsen en specialisten mee met een injectie-programma waarvan zonneklaar is dat het rampzalige gevolgen heeft. Het had allang stopgezet moeten zijn volgens de bestaande regels van het klinische testen. Artsen weten dit.

Wie desondanks mee blijft werken is medeplichtig aan het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel (denk bijvoorbeeld aan myocarditis) of zelfs dood door schuld en stelt zich bloot aan vervolging. Misschien niet op korte termijn, maar wel ooit, als deze nachtmerrie voorbij is.

Cahill pleit ervoor om iedereen die meewerkt of heeft meegewerkt aan de voortgang van deze injectie-campagne te confronteren met de strafbaarheid daarvan. Het gaat om heel veel betrokkenen: schoolbesturen, directies van scholen, leraren, wijkverplegers, personeel van verzorgingstehuizen, verplegend personeel, politie, officieren van justitie, rechters, artsen, specialisten, lijkschouwers, begrafenisondernemers, enzovoort.

Zie voor een uitvoerige onderbouwing van deze stellingname Cahill’s presentatie tijdens de conferentie van de World Freedom Alliance in Boedapest op 13 augustus 2022.

Commentaar

Ik vind dit een overtuigende presentatie. Cahill is een echte ‘insider’.
Maar ik heb moeite met de stelligheid waarmee zij voorspelt dat veel mRNA-geïnjecteerden nog maar drie tot vijf jaar te leven hebben. Misschien is dit – in al zijn gruwelijkheid – waar, maar dan toch alleen zolang er geen werkzame methode voor ontgifting voorhanden is.

Bovendien leidt deze omineuze voorspelling tot een tegenstrijdigheid in haar betoog. Als er werkelijk zo ongelofelijk veel mensen binnen enkele jaren overlijden (ook na één injectie, zoals zij zegt), dan is het leed eigenlijk al geschied. Wat is dan nu nog de zin van het confronteren van de daders? Hun werk zit er dan (grotendeels) op, zou je cynisch kunnen concluderen.

Een ander punt is dat natuurlijk recht onder een dictatuur niet afdwingbaar is. Daartoe ontbreken de machtsmiddelen. Het is een universeel en moreel recht, maar de tegenstander heeft daar lak aan. Dat neemt niet weg dat het zinvol is om mensen er op te wijzen dat hun handelingen in andere omstandigheden levenslange gevangenisstraf zouden kunnen opleveren. Misschien zet dat ze alsnog aan het denken.

Wat is er verder mogelijk?

In de tweede video hieronder gaat Cahill ook op andere aspecten in.
Ze noemt er vier die van belang zijn voor iedereen die zich verzet tegen de Great Reset:

1. detox van zware metalen (kwik, aluminium, titanium)
2. goede opname van gezonde voeding
3. verbinding in lokale netwerken en families
4. innovaties (‘building for the future’)

Zie ook:

TNT Radio, radioprogramma van Dolores Cahill

Custodian.com

Natural News (Mike Adams)

(*)
De eerste vijf regels van de Nederlandse artseneed (vet is door mij aangebracht):

Ik zweer/beloof dat ik de geneeskunst zo goed als ik kan zal uitoefenen ten dienste van mijn medemens. Ik zal zorgen voor zieken, gezondheid bevorderen en lijden verlichten.
Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen. Ik zal aan de patiënt geen schade doen.
Ik luister en zal hem goed inlichten.

Gerelateerd

Hoe kunnen we kinderen beschermen tegen de covid-injecties?

Kinderen beschermen tegen covid-injecties: twee voorbeelden van een waarschuwingsbrief aan huisartsen en GGD-artsen

Karen Kingston (ex Pfizer medewerker) bevestigt dat er grafeenoxide in de coronavaccins zit en spreekt van genocide

Wat hangt ons boven het hoofd?

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.