Leg NU een groentetuintje aan!
Het is het goede moment in het jaar om een plek in je tuin voor groenten te bestemmen. Het is nu ook het juiste moment als je nadenkt over de langetermijngevolgen van de huidige lockdown annex coronacrisis.
Er zullen tekorten komen. Vooral van verse groenten. En juist die zijn belangrijk om gezond te blijven.
Op 19 maart schreef ik dit artikel voor TransitieWeb:
Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan
Daarin is zelf je eigen groenten verbouwen een belangrijk onderdeel.
Vandaag kwam er een reactie op dit artikel waar ik graag een stukje uit citeer:
“Corona laat de zwakheid van een geglobaliseerde wereld zien. Nederland heeft lang geleden besloten niet zelfvoorzienend te zijn. Hoewel we een gigantische agrarische export hebben, momenteel zijn er geen seizoenswerkers om de gewassen aan te planten. Voor de import, wanneer gaan de lockdowns de internationale ketens beïnvloeden?”
Het masterplan
Van de hele coronacrisis bestaat een zeer gedetailleerd script, dat iedereen kan inzien. Het staat op de website van het World Economic Forum. Bij deze instelling zit de regie van de COVID-19 operatie. Centraal daarin staat een zeer uitgebreide mindmap. Een grafisch rad van boosaardig avontuur, waarop je per thema kunt doorklikken.
Hier kun je zien wat ‘ze’ allemaal van plan zijn en hoe goed (en hoe lang) ‘ze’ daarover hebben nagedacht. Alles is tot in de puntjes voorbereid.
Ik noem deze slimme mindmap het MASTERPLAN. Het is zeer belangrijk daar studie van te maken.
Gevaar van genocide
Gisteravond stuitte ik op de onderstaande toelichting op dit masterplan in de vorm van een videoboodschap van een moedige Amerikaanse dame, die zelf aan de voorbereiding van deze plannen heeft meegewerkt. Zij slaat nu alarm. Als klokkenluider.
Nieuwe wereld
Nog een noodklok, maar dan met een positief perspectief vond ik in de onderstaande video van Tom Zwitser. Daarin interviewt hij filmmaker en boer Marijn Poels over zijn nieuwe film ‘Return to Eden’.
Kern van Poels’ betoog is dat de wereld van gisteren niet meer terug zal komen. Er komt een nieuwe wereld aan. De vraag is welke. Als we ons niet lam laten slaan door angst en overheidsdwang kunnen we zelf die nieuwe wereld vormgeven.
Wat een kans!!!
Veel mogelijkheden
Een goede, praktische stap richting Garden of Eden kan het zijn om klein te beginnen: door een groentetuintje aan te leggen. Dan weet je zeker dat je over enkele maanden verse groenten hebt. Misschien niet heel veel, maar in elk geval wat.
Ook als je maar weinig tuinruimte hebt is er van alles mogelijk. Kijk maar eens rond op internet.
En als je geen tuin hebt, kun je ook veel doen in de vensterbank. Je kunt kiemgroenten kweken. Je eigen taugé. In kiemgroenen zitten veel goede bouwstoffen en vitaminen.
Als je geen zaden hebt, vraag dan eens na bij familie en kennissen. Of neem contact op met een zadenbank.
Lukt dat allemaal niet, kijk dan of je iemand anders met diens groentetuintje kunt helpen in ruil voor wat groenten te zijner tijd.
Garden of Eden
Tot slot: je tuin is een belangrijke stap voor NU. De grote vraag is verder: wat gaan wij, de gewone mensen, tegenover het boosaardige masterplan van de wereldelite stellen? Wat wordt ons masterplan? Hoe zorgen we ervoor dat we een globalistische dictatuur verhinderen en een Garden of Eden binnen bereik krijgen?
Er is niets belangrijker dan deze vraag.
Gerelateerd
Dit is geen pandemie, maar een wereldwijde machtsgreep
Straling is de oorzaak, virus het gevolg
Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande?
Nieuwsbrief TransitieWebSchrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet. Nieuwe sociale media netwerkenTransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig. Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier. |