Lahaina Hawaï: huizen in de as en bomen intact, hoe kan dat? – met updates 4 en 27 september

Dit is een uitstekende video, waarin een expert op het gebied van bomen rustig en overtuigend uit de doeken doet waarom de inferno’s in Lahaina Hawai en in Californië (en nog veel meer plaatsen) geen natuurbranden zijn.

Bron: https://www.youtube.com/embed/Bs3o3z0G8tw

Zeer interessant is dat deze onderzoeker stelt dat de technologie die hier is ingezet dezelfde is als, of in elk geval sterk lijkt op, die waarmee de Twin Towers zijn neergehaald (19:40 in de video). “Het is een technologie die dermate geavanceerd is, dat zij ons begrip te boven gaat.”

Cover-up

De cover-up van overheidswege heeft de volgende rode draad: door de stormwinden met uitschieters van 90 tot 120 kilometer per uur zijn de houten masten met stroomkabels omgewaaid, dat veroorzaakte kortsluiting en vonken, als gevolg waarvan bermen en bomen in brand raakten, waarna de brand oversloeg naar de huizen.

De beelden weerspreken deze redenering. De bermen en bomen zijn immers goeddeels intact.

Blauwe laser?

Berichten dat blauwe voorwerpen heel bleven in de verzengende hitte worden door de reguliere media naar het land der fabelen verwezen. Ik kwam er echter aardig wat tegen. Ze lijken de blauwe lasertheorie te bevestigen. In de onderstaande video bijvoorbeeld.
Daarin keert een inwoner terug naar zijn zwaar getroffen wijk. Zijn huis staat nog overeind. Als een van de weinigen mag hij het gebied in, om wat spulletjes op te halen.

Hij vertelt dat hij niks van complottheorieen moet hebben en van mening is dat de brand onstaan is door omgewaaide elektriciteitsmasten.

Hij filmt dan de omgeving rond zijn huis en komt bij een rijtje auto’s (8:34 in de video hieronder). Ze zijn allemaal compleet uitgebrand en deels gesmolten.
Maar een blauwe auto niet.


Bron: https://www.youtube.com/embed/9mppuqs7YF0

Eerst dacht ik dat deze blauwe auto  daar wellicht na de ramp was geparkeerd, maar aan de voorzijde bij de grille, die chroomkleurig is, is stevige schade te zien. Dit bewijst dat de auto er ten tijde van de brand al stond.
De rest van deze auto is ongeschonden.
De volgende in de rij is weer compleet verwoest.

In een andere video van de file op de boulevard die compleet verbrand is zag ik bovenin het beeld nog zo’n blauwe auto die ongeschonden lijkt (2:58 in de video).
Hier zie je dezelfde auto, maar dan van de tegenoverliggende zijde (in de rechterrij van de file). Zelfs de ruiten van deze auto zijn nog heel. En hier op 2:34 een tweede blauwe auto. Op 4:36 een derde. Op 33:37 mogelijk nog een.
Deze laatste video die bijna een uur duurt laat goed zien hoe verschrikkelijk de verwoesting is.

In onderstaand filmpje zie je hoe een blauwe laser geen vat heeft op baluwkleurige stof.

Afscherming

Opmerkelijk is dat de autoriteiten begonnen zijn een kilometerslang scherm om de rampplek aan te leggen. Officieel om het verstuiven van de as tegen te gaan. Ook mogen er geen drones meer over het gebied vliegen.

Vreemde beelden zoals de blauwe parasols (37:55 in de video) zie je na de plaatsing van de schermen dan niet meer.

Hetzelfde gebeurde met ground zero in New York. In hoog tempo werd al het bewijsmateriaal door zware vrachtwagens afgevoerd.

Meer info: 
Stand Together Hawaï

GLOBAL FIRES = GLOBAL CONTROL WITH TANYA GAW & FORENSIC ARBORIST / TREE EXPERT WHISTLEBLOWER

Toevoeging 4 september

Update 27 september: feitelijk relaas en cover-up van hogerhand

Gerelateerd

Lahaina Hawaï – Paradise Californië – 9/11 New York

9/11: we weten nog steeds niet wat we zagen

Paradise is overal

Nogmaals over de branden in Californië: visueel bewijs van ‘fals flag environmental terrorism’

Er is van alles mis met de ‘natuurbranden’ in Californië

Met droogte en hellevuur wordt het platteland van Australië ontvolkt (1)

Wat is er in hemelsnaam gaande in Gaza?

Alweer enorme branden in Californië en opnieuw klopt er niks van

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Margie schreef:

    Hier is een video met Robert van voor de Maui fires.

    rumble.com/v315v…exper.html

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.