Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (1)

Ik ontvang de afgelopen dagen uit verschillende plaatsen in he land signalen dat er tijdens de huidige lockdown volop doorgewerkt wordt aan een ‘upgrade’ van de mobiele infrastructuur. Lees: er worden op verschillende plaatsen 5G installaties (masten en mogelijk ook basisstations) geplaatst.

Dit is natuurlijk een uitgelezen moment voor degenen die 5G willen doordrukken. De winkels, onderwijsinstellingen, kantoren, wijkcentra, bibliotheken, enzovoort, zijn leeg. De stroom kan er zo makkelijk geruime tijd af en niemand loopt de monteurs voor de voeten.

Bovendien zien slechts weinigen nu wat er in en rondom deze locaties gebeurt. En als er verontwaardiging ontstaat, dan kan er niet gedemonstreerd worden. Er is immers een uitgaansverbod voor meer dan twee mensen die niet tot dezelfde familie behoren. Impliciet is dat een demonstratieverbod.

Hieronder publiceer ik enkele van de aanwijzingen die ik afgelopen dagen ontving.
Maar eerst iets over….

Reacties
Ik nodig je uit om op dit artikel te reageren. Dat kan helemaal onderaan deze pagina. Houd het wel bij dit onderwerp, namelijk de vraag: is er wel of geen heimelijke uitrol van 5G gaande? Heb je daarover iets toe te voegen? Klopt er iets niet? Heb je iets vergelijkbaars gezien? Enzovoort.

Belangrijk: niet linken op Facebook
Als je dit artikel wilt delen op Facebook of op een ander social media platform, gebruik dan niet de link naar deze webpagina, want de kans bestaat dat Big Brother tussenbeide komt. Je krijgt mogelijk een pop-up te zien zoals op de foto hier rechtsonder.

5G hoax alert

dav

Deze mail kreeg ik van X:
“Hallo Fred,
Een vreemd fenomeen doet zich voor. Ik kan berichten over de vermeende verbanden tussen 5G en Corona niet delen op Facebook.
Ik krijg een mededeling:”onjuiste informatie, gecontroleerd door factcheckers” 
En dan wordt de link dus gedeactiveerd.”

Censuur omzeilen doe je zo:
In plaats van te linken kun je er zelf een tekstje maken. Verwijs dan alleen naar de naam TransitieWeb. Ook kun je delen van de tekst knippen en inplakken (copy-pasten).

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Meldingen

Dan nu de signalen uit het land:

Rijnsaterwoude

Dinsdag 17 maart

Rijnsaterwoude 5GRijnsaterwoude 5G5G Rijnsaterwoude

Zandvoort, Bloemendaalseweg, gecamoufleerde mast

Week van 16 maart

“Ik moet je helaas mededelen dat er vorige week een 5G mast is geplaatst op de Bloemendaalseweg, ergens middenin. Er was al een antenne voor de vorige telefoonverbindingen. Het is gecamoufleerd als een top van een boom. Je kunt dit aan de linkerkant van de weg zien als je vanaf Bloemendaal richting Haarlem gaat. De andere antennes zijn er afgehaald. Ik heb gehoord dat er ook op vijf andere plekken in Nederland zo’n 5G-mast staat. In Den Haag, Amsterdam en nu Bloemendaal dan. De rest weet ik niet.”

Gevaar van magnetron-effect

Zondag 22 maart

“Beste Fred,
Ik weet dat als monteurs moeten werken aan 5G installatie en überhaupt deze antennes zendmasten dat dan alles tijdelijk plat gaat, omdat de monteurs anders in een soort magnetron werken en aan de kook komen. Wellicht heb je dit al vaker gehoord, maar ik deel het omdat ik dit uit eerste hand heb.”

SMS van KPN aan klanten

KPN upgrade 5G

In de toelichting op de website van KPN staat dat het om de 2-, 3- en 4-G installaties gaat. Althans dat zou je denken.

Er staat letterlijk: “We vervangen oude antennes voor nieuwe met de meest moderne technieken op 2G, 3G en 4G.”

Dat is een dubbelzinnige zin. Wordt daarmee bedoeld de meest moderne technieken zonder meer? Dat is namelijk 5G. Of wordt daarmee bedoeld de meest moderne technieken voor 2G, 3G en 4G?

Het antwoord op die vraag staat binnenkort overal in onze steden en in ons landschap.

Transport 5G-masten

Maandag 23 maart

“X moest vandaag 5G masten van Y naar Z rijden. Hij is vrachtwagenchauffeur.”

Ede, Poolse werkers

Week 12
“Bij de flat aan de Mariëndaal waren Poolse werknemers op het dak van de centrale liftkoker aan het werk met een grote kraan en kabels en merkwaardige hek-constructies. Daar heeft nooit eerder iets opgestaan. Lijkt een voorbereiding om daar iets aan te bevestigen.”

Friesland, ziekenhuis

“Ik werk in een ziekenhuis in Friesland. Nog niet zo lang gelden viel mij op dat er ineens heel veel zonnepanelen werden geplaatst. Daarnaast waren er allerlei verschillende mannen in huis om het een en ander te testen of het ‘bereik’ wel goed was. Hierbij was de vraag aan mezelf of het ziekenhuis ook inderdaad over was gegaan naar 5 G en of ze dit al hebben geïntegreerd.”

 Facebook

Zondag 22 maart

5G en Ziggo Den Haag

Werk aan hoogspanningsmasten

Dinsdag 24 maart

“Dag Fred, ik heb wel extra activiteit waargenomen rondom hoogspanningsmasten, maar dat ging om de bekabeling. Ook dat is nodig om 5G mogelijk te maken, maar natuurlijk geen bewijsvoering.”

Amsterdam Noord, busje met Bulgaars nummerbord

maandag 23 maart

5G Amsterdam5G Amsterdam5G Amsterdam

Locatie: Tuindorp Oostzaan, hoek Oslofjordweg en Melaniaweg.
Op het dak van dit gebouw werken monteurs die een bestelbus gebruiken met een Bulgaars nummerbord.
Gevaarlijk werk dat voor een laag loon gedaan wordt? Of vooral handig omdat we elkaars taal niet spreken, zodat de details van wat daar gebeurt verborgen blijven?

5G Amsterdam5G Amsterdam

Hengelo, gebouw B04 van Hazemeijer

Brief aan de bewoners:

“Ter informatie: T-Mobile moet onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de mobiele telefonie antennes die op het hoogste dak van gebouw B04 van Hazemeijer Hengelo staan. Hiervoor moeten zij gebruik maken van een kraan die op het parkeerterrein achter gebouw A04 wordt geplaatst. Om de overlast bij het parkeren zo veel mogelijk te beperken vinden de kraanwerkzaamheden plaats op zaterdag 28 en zondag 29 maart van 8.00-17.00 uur. Om verdere problemen met de fietsroute te voorkomen zullen zij op die dagen gebruik maken van verkeersregelaars”

Meer op Facebook

Op Facebook verschijnen de laatste dagen ook tal van meldingen zoals die hierboven.
Bijvoorbeeld in 5G-groepen als 5G meldpuntStraling enzo, CO2 bomenkap 5G info delen, 5G-Plein, Stralingsbewust Noordoostpolder, Stralingsbewust Groningen, Stralings geuzen tegen 5GStop 5G Nederland en 5G Nederland.

Je kunt ze ook zelf zoeken met als trefwoord ‘mast’ of ‘zender’ in combinatie met de naam van een provider of die van je woonplaats of provincie.

Ter afsluiting van dit stuk twee veelzeggende postings uit Facebook:

5G masten

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerd

Dr. Thomas Cowan: “5G is de oorzaak van de coronacrisis”

Jon Rappoport over viruspaniek en 5G: ‘Hoe je een nep-epidemie op touw zet (en miljarden mensen hersenspoelt)’

Dit is geen pandemie, maar een wereldwijde machtsgreep

Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Isla schreef:

  Ik was eerder niet bekend met jullie site, maar een volmondig JA. Ik heb er de afgelopen 2 maanden de nodige geplaatst zien worden van Limburg tot aan Moerdijk.
  Het zijn verschillende soorten.
  Ze gaan meestal gepaard met een nieuwe paal met 3 antennes iets verderop.

  I.H.

 2. peter schreef:

  Phohiflat Huizen en Kerk Naarderstraat: hoogwerkers en nieuwe masten BIJGEPLAATST

 3. Anne schreef:

  Bij een grote Bedrijf in Amsterdam moeten alle kantoormedewerkers thuis werken. Sindsdien lopen er allemaal Polen rond die in deze stille tijd “groot ondehoud” doen.

 4. Rick schreef:

  Stiphout kerk 26-3 . Enorme hijskraan masten vervangen (gecamoufleerd).

 5. Boudewijn Bakker schreef:

  Assendelft aan de rodering 4 sinds kort ook 5G
  Staat op ca 45 meter van ons huis

 6. Peter Rutjes schreef:

  Dank voor de moedige publicatie Fred en dank aan de veldwerkers!

  Ja, er is een heimelijke uitrol van 5G voorbereiding gaande, tevens zien we dat de LTE-antennes in de laatste maanden worden opgewaardeerd / vervangen door duitse bedrijven met huawei onderdelen.
  GGD gaat Agentschap Telecom en Antennebureau op de vingers tikken voor overtreden van hun eigen gestelde veilige afstand van vernieuwde LTE antennes (5G voorbereid). Dit kaliber heeft een vermogen van 139000 Watt!!
  Zelfs op het dak van RKZ Ziekenhuis Beverwijk met veilige afstand van 66,4 meter.
  Drempelwaarden veranderen waardoor telefoons langer op 4G hangen.
  Nieuwe poorten blijven open.
  Notabene: sinds oktober 2019 hebben we 5G op landelijk niveau, de frequentieband is 700 MHz.

  M.a.w. weinig frequentiebanden worden gesaneerd uit de inmiddels vervuilde soep. ‘Ze’ roeren het slechts om met de paplepel.
  Juist bestaande emf-banden worden geintensiveerd en nieuwe (schadelijke) frequenties waarvan we nog niets weten komen er bij. Ons immuunsysteem verzwakt. Ook de CV-19 is een stapelings-infectie binnen het systeem en de veranderende (intense) signalen.
  Zie 4G KPN Huawei band 20 antennekaart.nl

  Let wel: Op de 1G, 2G, 4G bromt de bekende aanjager 900 MHz en is verweven met onze techno-maatschappij. Daar baden we inmiddels zo’n 25 jaar in, deze frequentieband heeft een diepere penetratiegraad waardoor bekende klachten zich weer herhalen binnen een nieuwe Generatie cq. EMF net als in 2011: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubme…oto0SzWP6c

 7. Frank Bonte schreef:

  Ja, die indruk heb ik ook. Zaanstad.
  Gisteren 4 nieuwe masten (vervangen) gespot.

 8. Jan Morks schreef:

  Het is heel doorzichtig gaande eigenlijk. Hier ook in VS

  • Peter Rutjes schreef:

   In de VS van Robert F. Kennedy Jr:

   NEWSOM ORDERS WIRELESS INSTALLED IN CALI. SCHOOLS DURING QUARANTINE

   “On Thursday, March 19th, Governor @gavinnewsom announced plans to use the quarantine to expand the deployment of wireless infrastructure in schools. This proposal opens the door for Big Telecom to deploy its deadly 5G infrastructure in all our public schools while we are all distracted by COVID-19.”

   Read RFK’s Instagram post:

   www.instagram.com/p/B-DqioEHe5g/

 9. Tara schreef:

  Vorige week zijn er in het prachtige natuurgebied het Twiske te Oostzaan bij het vele sportgebeuren de uitrusting (?) in een hele hoge mast die er al stond vervangen door 5G materiaal met een gigantische takelkraan.

  T. Z.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.