Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (3)

Tijdens de huidige lockdown wordt er volop doorgewerkt aan de ‘upgrade’ van de mobiele infrastructuur. Lees: er worden op allerlei locaties 5G installaties (masten en antennes) geplaatst.

Het is een uitgelezen moment voor degenen die 5G willen doordrukken. De winkels, onderwijsinstellingen, kantoren, wijkcentra, bibliotheken, enzovoort, zijn leeg. De stroom kan er zo makkelijk af en niemand loopt de monteurs voor de voeten.

Op 25 maart publiceerde ik een eerste overzicht van meldingen over deze activiteiten. Op 29 maart een vervolg. Vandaag weer eenreeks nieuwe meldingen.

A16 / A59, lange rij bomen gehalveerd

Woensdag 1 april

Langs de A16 richting Rotterdam, iets voor de Moerdijkbrug nabij de afslag Zevenbergen is een lange rij bomen ‘gehalveerd’.
“Ze zijn allemaal op dezelfde hoogte afgezaagd. Het is bizar om te zien. Aan de onderkant zie je nog wel wat takken. De rij is naar schatting wel twee kilometer lang.”

Amsterdam

Woensdag 1 april

“Bij een grote Bedrijf in Amsterdam moeten alle kantoormedewerkers thuis werken. Sindsdien lopen er allemaal Polen rond die in deze stille tijd ‘groot ondehoud’ doen.”

Plaatsing nieuwe masten Abcoude (links), Hoorn (midden) en Hilversum (rechts)

Maandag 30 maart en woensdag 1 april

De foto’s uit Abcoude (op de A2) en Hilversum zijn gemaakt op gemaakt op 1 april. Die uit Hoorn (N-H) laat het dak van het politiebureau zien en is gemaakt op 30 maart.

A2 bij Abcoude 5GPolitiebureau Hoorn 30 maart 20205G Hilversum

N361, nieuwe mast

Woensdag 1 april

5G mast LauwersoogN361 bij Lauwersoog5G mast bij Lauwersoog

“Ik heb hier een aantal foto’s van een mast. Ik denk 5G. Ik rijd dagelijks deze route en heb mensen afgelopen maanden bezig zien zijn met deze mast. Ik heb in de bijlage een foto van Google Maps waar de mast niet op foto staat. 
Deze mast staat op de kruising tussen Vierhuizen en Westpolder vlakbij Lauwersoog aan de N361.”

Hilversum

Woensdag 1 april

“Vandaag zijn er meerdere 5G masten geplaatst op een flat in Kerkelanden Hilversum.”

A67, werk aan masten

Maandag 30 maart

“Hallo Fred,
Ik reed vorige week op de a67 Eindhoven Venlo en inderdaad daar werd ook aan een mast gewerkt! Verder las ik vandaag dat diverse netwerken minder bereik hadden door een storing. Daar stonden dus blijkbaar ook een paar masten uit ivm werkzaamheden!”

A32, 5G masten naast de snelweg

Maandag 30 maart

“Het viel mij op, dat bij Meppel- Zuid, dichtbij Staphorst en Nieuwleusen aan de snelweg volgens mij ook 5g masten staan.”

‘Dit speelt wereldwijd!’

Maandag 30 maart

“Hoi Fred,
Misschien kun je naast de NL activiteiten aangaande 5G ook wat buitenlandse laten zien zodat mensen gaan zien dat dit wereldwijd speelt! Opvallend: ze schakelen in de UK Bulgaarse monteurs in….lekker sneaky. Niet eigen mensen maar buitenlanders. Dat zegt ook wel wat!”

Meer video’s uit Ierland, klik hier.

België: ‘5G light’ in 30 plaatsen

Telecom provider Proximus start in meer dan dertig Belgische gemeenten met het aanbieden van een ‘lichte versie’ van 5G.

Mast langs de N 224

Donderdag 26 maart

“Hoi Fred,
Ik zag (schatting 2 weken geleden) dat ze bij de antenne installatie bij restaurant Planken Wambuis aan de N224 tussen Ede en Arnhem ook bezig waren met werkzaamheden aan de mast aldaar (ding van ca 15-20 mtr hoog)

Het viel mij meteen op (want ik ben net als jij continue bezig met dit soort dingen) Ze waren er met een man of 4 en 2 busjes. Aan de mast zelf is nu nog geen verandering te zien. Het zijn waarschijnlijk voorbereidingen. Er stond ook een hoogwerker bij, dus ook bovenin zijn ze bezig geweest.”

Krant voor gemeentelijke overheden

Er is een speciale 5G krant gemaakt met informatie voor burgemeesters, wethouders, gemeenteraadsleden en gemeentelijke ambtenaren.

5G Krant

Klik hier voor de pdf.

 

 

 

 

 

Reacties
Ik nodig je uit om op dit artikel te reageren. Dat kan helemaal onderaan deze pagina. Houd het wel bij dit onderwerp, namelijk de vraag: is er wel of geen heimelijke uitrol van 5G gaande? Heb je daarover iets toe te voegen? Klopt er iets niet? Heb je iets vergelijkbaars gezien? Enzovoort.

Gerelateerd

Onthullende video: ‘5G-straatlantaarn met LED-lampen is elektronisch wapentuig’

Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (1)

Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande (2)

Dr. Thomas Cowan: “5G is de oorzaak van de coronacrisis”

Jon Rappoport over viruspaniek en 5G: ‘Hoe je een nep-epidemie op touw zet (en miljarden mensen hersenspoelt)’

Dit is geen pandemie, maar een wereldwijde machtsgreep

Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan

Wil je dit artikel delen op social media?

Plaats dan niet de link. Er is dan kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende, maar ook effectieve vorm van censuur.

Die kun je omzeilen door niet te linken. Maak In plaats daarvan zelf een tekstje. Verwijs alleen naar de naam TransitieWeb als born van je tekst. Ook kun je delen van de tekst op TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten). in een eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Tjeerd schreef:

  Deze oud directeur van Vodophone en klokkenluider legt heel duidelijk uit wat het verband tussen 5G en een (corona) virus is:
  FORMER VODAFONE BOSS BLOWS WHISTLE ON 5G-CORONAVIRUS
  www.bitchute.com/video…EiRpVL5YF/

  • Tjeerd schreef:

   De video legt uit wat hier ook in een recente video is gezegd.

   Er zijn drie echte pandemieen geweest:
   Spaanse griep: agv uitrol van het elektrisch netwerk wereldwijd
   Pandemie 1946: agv uitrol van radarnetwerken in de wereld
   Hongkong griep: agv uitrol satellietnetwerk

   Punt is natuurlijk : mensen zijn au fond elektrische wezens. Alle chemische processen in het lichaam worden aangestuurd door fotonen wat stroompjes zijn. Dit wordt door de mainstream wetenschap ontkend.

   • Tjeerd schreef:

    De vaccins die op de markt gaan komen zullen chemische stoffen bevatten die het verwoestende effect van 5G nog sterker maken op het menselijk lichaam. Je begrijpt ook dat ook vooral onder kinderen met een nog niet sterk immuunsysteem een groot aantal slachtoffers gaat vallen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.