Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (2)

Tijdens de huidige lockdown wordt er volop doorgewerkt aan de ‘upgrade’ van de mobiele infrastructuur. Lees: er worden op allerlei locaties 5G installaties (masten en antennes) geplaatst.

Het is een uitgelezen moment voor degenen die 5G willen doordrukken. De winkels, onderwijsinstellingen, kantoren, wijkcentra, bibliotheken, enzovoort, zijn leeg. De stroom kan er zo makkelijk af en niemand loopt de monteurs voor de voeten.

Op 25 maart publiceerde ik een eerste overzicht van meldingen over deze activiteiten. Vandaag een aanvulling daarop.

Reacties
Ik nodig je uit om op dit artikel te reageren. Dat kan helemaal onderaan deze pagina. Houd het wel bij dit onderwerp, namelijk de vraag: is er wel of geen heimelijke uitrol van 5G gaande? Heb je daarover iets toe te voegen? Klopt er iets niet? Heb je iets vergelijkbaars gezien? Enzovoort.

Dan nu enkele nieuwe meldingen:

Poeldijk 5G

Poeldijk, dak flatgebouw

Zaterdag 28 maart

“Van de week zag ik plots deze masten op een flat vlakbij staan. Deze staan er recent! Ik denk dat weinig tot geen mensen hier in de buurt van op de hoogte zijn.  Het zou mijn klachten verklaren. Ik denk dat het 5G maten zijn.“

Locatie: Flat Irenestraat, hoek Jan Barendselaan.

Groningen, Ringweg ter hoogte van Beijum

Zaterdag 28 maart

“Hier zijn masten geplaatst op de hoogspanningsmasten. De weg was afgezet, onder het motto van een ongeluk, maar dat was er niet. Mind you, de stroom moet er af, en dan doen de verkeerslichten het ook niet.”

Bericht uit Belgie: ‘Ze dwingen ons het net op’

Donderdag 26 maart

“Ik ben hooggevoelig: net als een Nederlands collega: beiden voelden we dat ze vandaag gestart zijn met het experiment: daarom dat iedereen in snel hoog tempo in quarantaine gezet is.

Onze bossen waren vandaag afgesloten: morgen mogen we zelfs niet meer met de auto naar het bos. Ze houden ons zoveel mogelijk thuis: dan zitten we op het net en zo worden we verbonden met hun experiment. Zelfs naar de zee mogen we ook niet meer net als jullie.”

En wat verderop in haar e-mail:

“Als excuus daarvoor wordt het covoid 19 gebruikt die zelfs minder doden veroorzaakt dan griep.
We moeten heel snel het experiment doen stoppen voor het te laat is voor onze ouderen die ze nu laten sterven van eenzaamheid, voor onszelf, onze kinderen en kleinkinderen.”

Amsterdam, Rombout Hogerbeetsstraat (nogmaals)

Donderdag 26 maart

Rombout Hogerbeetsstraat Amsterdam 5GIn het vorige bericht werd al melding gemaakt van deze mast die zeer onlangs is geplaatst. Inmiddels heeft Marije Freeve een meting gedaan naar de straling die deze mast afgeeft.

Volgens elektrotechnicus ing. Jolanda van den Berg zijn de daarbij gemeten waarden veel te hoog. Haar conclusie: “De door u gemeten waarden zijn zo hoog, dat u zich zo min mogelijk (liefst niet) op deze locatie dient te begeven.”

En ze voegt daar aan toe: “Verder adviseer ik u zeker dit soort metingen te doen op locaties waar u frequent bent. Probeer onder de 30uW/m2 (0,11 V/m) te blijven. Indien u (klein)kinderen heeft is het verstandig de norm van de bouwbiologen aan te houden, omdat kinderen gevoeliger zijn voor straling. Zij zullen geen directe effecten ervaren zoals u, maar het kan de ontwikkeling ernstig verstoren.”

Klik hier voor de rapportage over deze metingen.

Naar aanleiding hiervan heeft Marije Freeve een brief naar de Amsterdamse gemeenteraad geschreven.

Hele land: lantaarnpalen en lichtmasten

Let extra op als er lantaarnpalen en lichtmasten worden vervangen.
Ik kreeg een melding van M. dat er antennes zijn vervangen in een mast in de buurt van haar huis:

“Het is al een tijdje geleden, maar 18 of 19 februari heb ik ze de antennes denk ik, die rechthoekige dingen die aan de mast hangen, zien vervangen voor nieuwe, of andere met een hoogwerker.

Ook staan er op de dijk achter ons huis twee keer, twee lantaarnpalen bij elkaar. Dus de oude is niet weggehaald. Misschien iets aan het uitproberen???”

Chemtrails met coronaverlof?

De afgelopen dagen zijn de luchten af en toe ouderwets blauw. Amper een streepje te bekennen. Degenen die altijd maar weer beweren dat die strepen waterdamp zijn moeten zich nu toch wel achter de oren krabben. Want er is wel minder vliegverkeer, maar het is niet helemaal stilgelegd.

Van H. hoorde ik dat ook in Australië de chemtrails met verlof lijken te zijn.

“Hopelijk is er geen verband met de heimelijke uitrol van 5G, waarover jij schreef.”

Gerelateerd

Onthullende video: ‘5G-straatlantaarn met LED-lampen is elektronisch wapentuig’

Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (1)

Dr. Thomas Cowan: “5G is de oorzaak van de coronacrisis”

Jon Rappoport over viruspaniek en 5G: ‘Hoe je een nep-epidemie op touw zet (en miljarden mensen hersenspoelt)’

Dit is geen pandemie, maar een wereldwijde machtsgreep

Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan

Wil je dit artikel delen op social media?

Plaats dan niet de link. Er is dan kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende, maar ook effectieve vorm van censuur.

Die kun je omzeilen door niet te linken. Maak In plaats daarvan zelf een tekstje. Verwijs alleen naar de naam TransitieWeb als born van je tekst. Ook kun je delen van de tekst op TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten). in een eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Anne schreef:

  Vandaag zijn er meerdere 5G masten geplaatst op een flat in Kerkelanden Hilversum.

 2. specky schreef:

  All die palen moeten naar beneden, tijd van praten is voorbij.

 3. Annelies schreef:

  Ik denk niet eens meer dat het heimelijk gebeurt. Hier in Heemskerk ineens zendmasten, in Beverwijk vervanging van de lantaarnpaalkappen, richting Alkmaar ook nieuwe masten. Maar wat ik vooral heel erg verontrustend vind is dat het dus wereldwijd gebeurt…..dat is toch raar, dat elk land nu opeens die masten installeert.

 4. Hennie schreef:

  Hetzelfde geldt voor Amsterdam, Rombout Hogerbeetsstraat (nogmaals)
  Donderdag 26 maart. ook deze op een google maps opname van juni 2019 al te zien zoek op
  36 Rombout Hogerbeetsstraat
  Amsterdam, Noord-Holland

  • Marije Freeve schreef:

   Beste Hennie, Ik fiets al jaren door de Rombout Hogerbeetsstraat en het klopt dat er al een grote mast stónd op dat schoolgebouw. Maar sinds een paar weken is die mast nóg groter geworden. ’t is nu een mega-groot gevaarte geworden.

 5. Hennie schreef:

  De informatie over Poeldijk, dak flatgebouw klopt gedeeltelijk niet. Op Google Maps is een opname van deze flat te zien van oktober 2018 waar dezer masten al zichtbaar waren, zijn dus niet recent geplaatst. Doet natuurlijk niks af aan het feit dat ze wat mij betreft er niet hoeven staan.

 6. Jan schreef:

  Die flad word in een keer .een nagatron .doden miljoenen zullen valen doden .we zijn niet achterlijk burgers zijn dezen montuers heden goed zad .ens gezond heits .is word naast de kerk .zie klijnen leters .ps wij mochten niet zenden vroeger .te vele stralingen leg dit iut tegen de burgers grt vrijbiuter

 7. Henk Flederus schreef:

  Chemtrails lijken mij meer hotguns die hele worsten hete lucht maakt waardoor de wolken afbuigen. Al het (Straal)vliegverkeer doe dat in hoge mate.

 8. Hanneke schreef:

  Ik lees in een reactie onder deze originele post op Facebook dat iemands tablet constant switcht tussen 4G en 5G… dus dat 5G al in Utrecht actief zou zijn. Ze geeft erbij aan dat het begonnen is sinds Corona. Nog meer mensen die dit kennen, opvalt, meemaken?
  www.ad.nl/dossi…~a85aac07/

  • Marije Freeve schreef:

   Sinds kort weet ik dat er ook zoiets bestaat als 4G+. 4G+ schijnt een opstapje te zijn naar 5G en het is al in bedrijf….zeg maar. Electrotechnicus Jolanda van den Berg heeft dat bevestigd. Ook goed voor Fred om te weten.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.