Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven

Het wordt steeds duidelijker dat de coronacrisis de dekmantel is voor een lang voorbereide, wereldwijde machtsgreep van een kleine elite van machthebbers. Met hun Agenda 21 voor de hele eeuw en Agenda 2030 voor de middellange termijn veroorzaken zij chaos. Hun bedoeling daarmee is de wereld opnieuw in te richten, nu naar hún beeld. Dat is een misrekening, want wij – de bevolking – gaan dit niet toestaan. Wij gaan de wereld vormgeven naar óns beeld.

ALOHA2030 tegen de machtsgreep

De grote, allesbepalende vraag waar we de komende maanden en mogelijk jaren voor staan is deze:

Hoe kunnen we ons op een zódanige manier verdedigen tegen de totalitaire machtsgreep dat we door ons verzet een nieuwe, door ons gewenste werkelijkheid vormgeven?

Doos van Pandora

Het pakket aan maatregelen dat in de slipstream van de coronacrisis op ons afkomt, is een Orwelliaanse doos van Pandora. Een paar kernpunten daaruit:

* gedwongen vaccinaties en daardoor grote gezondheidsschade bij allen* het chippen en daarmee het aan het netwerk ‘hangen’ van de hele bevolking
* rigoureuze censuur en controle
* ontmanteling van de rechtsstaat
* nergens te ontlopen 5G-straling (100% dekking)
* ontvolking van het platteland en concentratie van de bevolking in grote urbane centra (smart cities)
* afschaffing van contant geld
* staatscontrole van de voedselmarkt en voedseldistributie
* het ‘uitfaseren’ van ouderen en onproductieven, voornamelijk door medische dwang (bevolkingsonderzoeken en vaccinaties)
* een herschikking (‘reset’) van de wereldeconomie waarbij nog meer macht bij de elite terechtkomt, met verarming van grote delen van de wereldbevolking als gevolg.

Angst overwinnen

De wereldelite gebruikt doodsangst als wapen om dit pakket door te drukken. De reguliere media vuren een eindeloze reeks enge beelden en nare berichten op ons af, waardoor we gaandeweg niet meer helder kunnen denken.

Daarom begint ieder goed antwoord op deze machtsgreep met kalmte, helderheid en overzicht. Wat daarbij enorm helpt is aarding, voeling houden met moeder Aarde. Regelmatig in de natuur zijn. Veel bewegen. Relativeren. Mediteren.

Maar met alleen aarden en mediteren komen we er niet. We moeten ook onze ruggen rechten en in actie komen.

Wat nu volgt zijn hoofdpunten voor een actieprogramma waarmee we deze coup kunnen weerstaan en tegelijk een nieuwe, eigen weg kunnen inslaan.

Zevenpuntenplan ALOHA 2030!

1 Onze democratische grondrechten verdedigen
Wij beroepen ons op de Grondwet en op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Het mag duidelijk zijn dat we de rechtsgeldigheid van alle decreten, wetten en verordeningen die in strijd zijn met de Grondwet en de UVRM niet erkennen. Wij zijn daar niet aan gebonden. Het zijn hún wetten, niet de onze.

2 Decentrale en lokale media versterken
Hier kan ons antwoord bestaan uit een veelheid van kleinschalige media die met elkaar in verbinding staan. Deels zullen dat de decentrale online media zijn die momenteel ontwikkeld worden. Maar voor een ander deel voorzie ik nieuwe vormen. Zoals TV-uitzendingen op usb-sticks die van hand tot hand gaan. Boekjes in kleine oplagen. In garageboxen geprinte tijdschriften. Muurkranten. En een klein legioen van citizen journalists, burgerjournalisten, dat steeds weer nieuwe kanalen vindt.
Als het gewone internet dicht gaat, roept het verzet nieuwe ‘internetten’ in het leven.

3. Kleine, lokale gemeenschappen opbouwen
De globalisten houden niet van krachtige lokale netwerken. Liever zien ze geïsoleerde individuen, want die zijn beter beheersbaar.
Alles wat aan deze kleine, wendbare, zelfsturende kernen bijdraagt is een streep door de rekening van Mr Global.
Op termijn en op basis van dezen kleine gemeenschappen kan een alternatieve, decentrale bestuursstructuur ontstaan.

4. Ons eigen voedsel verbouwen
Eigen voedsel verbouwen is cruciaal geworden nu overduidelijk is dat er door de geforceerde economische crisis tekorten gaan ontstaan. Mr Global zal die aangrijpen om de distributie voortaan centraal te gaan regelen. Je bent daar niet van afhankelijk als je een eigen tuin hebt met groenten, vruchten, noten en fruit. En misschien kippen en (klein)vee. Dit kan ook in de stad, maar een plek op het platteland biedt meer mogelijkheden.

Het recht eigen voedsel te verbouwen is een grondrecht. Tegen pogingen om de voedselvoorziening te monopoliseren zullen we ons met hand en tand verzetten.

5 Onze lichamelijke integriteit verdedigen
Een stop op de uitrol van 5G en geen gedwongen vaccinaties. Zolang niet bewezen is dat 5G veilig is, mag de uitrol niet doorgaan. Verder heeft iedere burger het recht over zijn eigen lichaam te beschikken. De staat heeft hier niets te zoeken.

6 Uit de reguliere geldeconomie stappen
Geld is niet nodig als we elkaar helpen en diensten ruilen. Dus met gesloten beurzen gaan werken. Je kunt bijvoorbeeld je haren laten knippen in ruil voor een goed gevulde zak groenten. We kunnen ook veel meer dan nu gaan weggeven. Als iedereen geeft, komt niemand iets tekort.
Maar er zullen ook nieuwe door burgers ‘gemunte’ valuta ontstaan. Puur als ruilmiddel voor die gevallen, waarin directe fysieke ruil of weggeven niet mogelijk is. Daarnaast zijn er de al bestaande alternatieve munten zoals pegels, guldens, dukaten, makkies, noppes, enzovoort.

7 Een alternatieve gezondheidszorg opbouwen.
Alles wijst er op dat er een gezondheidscrisis aankomt van ongekende omvang. Daarom is het van groot belang dat iedere burger toegang houdt tot goede en betaalbare zorg. Dit kan door op grote schaal – lokaal – natuurgeneeswijzen en methoden van energetische healing in te zetten. Met ongeveer 50.000 healers kunnen we deze crisis aan. Dat zijn er tien op elk postcodegebied van vier cijfers of zo’n 350 burgers per healer.

Het ALOHA 2030 perspectief

In een eerder artikel op dit blog heb ik de hierboven aangeduide koers van een zelfsturende samenleving bestaande uit kleinschalige, lokale gemeenschappen ALOHA genoemd.

In dit letterwoord staat de A voor Alert, de L voor Liefde, de O voor Organisatie, de H voor healing en de slot A voor ACTIE.

Ons alternatief voor de gitzwarte UN Agenda 21 en 2030 is een stralend ALOHA 2030!
In lokale netwerken kan dit plan op allerlei onderdelen worden uitgewerkt en toegepast.

Zo bouwen we in donkere tijden aan een inspirerende toekomst.

Voor een vrij, veilig en welvarend Nederland!

***
Dit artikel is overgenomen uit De Andere Krant Vrijheid die op 5 mei 2020 verscheen.

Gerelateerd

Op verhaal komen

De manifestatie van de Nieuwe Aarde

Honderd zelfvoorzienende enclaves: een plan om natuur en mens te dienen

De Kracht van 8

Openingsfoto: Pixabay, Joseph Redfield

bouwen aan de toekomst

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Klaas schreef:

  Mooi artikel Fred, maar onder “afschaffing van contant geld” mis je een cruciaal punt: introductie van programmeerbaar geld,Central Bank Digital Currencies, afgekort CBDCs. “Ze” doen alsof dat cryptovaluta zijn, maar dat is onzin in de zin van wat cryptovaluta hoort te zijn: decentraal, permissieloos, anoniem. Met CBDCs bepaalt de centrale bank en daarmee dus de aandeelhouders van die bank – NIET de overheid – , wie wat koopt, waar, en wanneer. Het gaat zover dat je bijvoorbeeld op maandag geen biefstuk meer mag kopen maar alleen vegaburgers. Mensen zien het gevaar hiervan nog niet voldoende.

 2. zelfvoorzienend is een goed idee maar ik woon in een appartementje 4 hoog zonder tuin en zelfs geen balkon en leef van een aowtje ,hoe zie je dat voor je.?

  • Tatjana schreef:

   Ik denk dat uw reactie onder mijn artikel bedoeld was. Tegelijkertijd geloof ik niet in toeval en denk ik dat het zeer zeker geen toeval is dat uw reactie onder dit artikel terecht is gekomen. De reacties onder dit artikel geven namelijk het juiste antwoord.

 3. Harry Westerbeek schreef:

  Onderstaande link geeft een geheel nieuwe kijk op onze economie en komt met een m.i. haalbare oplossing voor een geheel ander soort economie. Eén die gebaseerd is op menselijke behoefte. En niet op geld.

  www.socialtrade.nl/

 4. Leonard Esser schreef:

  www.wanttoknow.nl/inspi…sen-ervan/
  de mensheid heeft scheppingskracht daar zijn de heren van de N w o mee bekend en bang van.
  Langs diverse wegen en op verschillende manieren is daar bekendheid aan gegeven. De link geeft een goede en duidelijke beschrijving. Ik raad iedereen en vooral degenen die hierin geïnteresseerd zijn aan dit te lezen en vooral langere tijd te proberen. Hoe je het toepast staat duidelijk in enkele zinnen vrij onderaan in de linkpagina in blauw aangegeven.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.