Een video voor degenen die denken dat Trump ons gaat redden

5G Bill Signed Into Law While Everyone Is Distracted By Coronavirus

Bron

Uit een nieuwsbericht op CNN (nadruk toegevoegd):
“Under the 5G Act, the president must consult with Federal Communications Commission, the Department of Homeland Security, the Department of Defense and other agencies and submit to Congress a plan for rolling out secure 5G, both within and outside the US, within 180 days.”

Gerelateerd

Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (1)

Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande? (2)

Dr. Thomas Cowan: “5G is de oorzaak van de coronacrisis”

Jon Rappoport over viruspaniek en 5G: ‘Hoe je een nep-epidemie op touw zet (en miljarden mensen hersenspoelt)’


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ricky Tjin schreef:

    In de bijbel staat er in 2 Timoteüs 3:1-7 beschreven, dat er zware tijden zullen komen in de laatste dagen. De Engelse bijbel (KJV) benadrukt het als gevaarlijke tijden (perilous times). In de laatste dagen zullen de mensen zelfzuchtig zijn en door allerlei begeerten worden gedreven, zonder ooit tot de erkentenis van de waarheid te komen. Dit ontvouwt zich letterlijk voor onze ogen in deze tijd met de coronacrisis. De elitaire machten willen hun plannen om versneld naar de NWO toe te werken, waarvan 5G een onderdeel is, maskeren met door middel van het coronavirus.
    Tijdens de video van “5G Bill Signed Into Law While Everyone Is Distracted By Coronavirus”, op het tijdstip van 6m:58s, wordt er benadrukt dat zij geblinddoekt vliegen en er geen onafhankelijke backup van toepassing is voor 5G. Dit is een voorbeeld van de zelfzuchtige mensen die niet tot de erkentenis van de waarheid willen komen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.