Christian Westbrook (Ice Age Farmer): “Dit gaat over veel meer dan vaccinaties, voedselvoorziening en grondrechten.”

Het was een tijdje stil op het kanaal van Ice Age Farmer. Dat gaf voeding aan allerlei speculaties. Nu is hij terug met een video (maar niet op YouTube) met de volgende boodschap: onze toekomst als mensen met een ziel en een vrije wil staat op het spel.

Christian Westbrook legt in deze video uit dat hij momenteel op verschillende manieren wordt gedwarsboomd. Via zijn bankrekening, via een ‘delisting’ op YouTube, waardoor zijn video’s daar niet meer zichtbaar zijn, en middels aantijgingen in de mainstream media.

In deze boodschap neemt hij stelling tegen de dreiging van een transhumanistische dictatuur, zoals verwoord door professor Yuval Harari, en pleit hij voor een ‘gedecentraliseerde revolutie’, zonder leiders.

Gerelateerd

Twee bodembrieven uit Noorwegen (1)

Ice Age Farmer (Christian Westbrook), verbannen van Twitter: “Dit is een aanval op ALLE fronten, ook op de voedselketen”

Christian Westbrook (Ice Age Farmer) waarschuwt: de voedselproductie is in gevaar

Ice Age Farmer: “We moeten ons eigen voedsel gaan verbouwen”

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Hadewych schreef:

    Dit interview werd gisteren afgenomen ( 4 okt 2021) : Verborgen technologie met enorme mogelijkheden van invloed op aarde, verstopt EN gebruikt diep onder het ijs in de Zuidpool: www.youtube.com/watch…n5APiemb1I

  2. tjeerd schreef:

    Lees dit verhaal van 9forNews ook even. Dit sluit ook naadloos aan bij het betoog van Christian Westbrook: De prikken brengen software in je lichaam (G2-G8, de boosterinjecties). Straks is de QR pas niet meer nodig want het zit dan al in je lichaam..Het wordt bizarder met de dag. Gelukkig heeft de oud staatssecretaris gelekt in haar brief en dit gaat zeker een openbare discussie ontketenen:: www.ninefornews.nl/het-g…bekend-is/ Daarom stoppen ook de Skandinavische landen met de pas omdat de vaccinaties er wel voor zorgen dat de controlesoftware in de lichamen van de gevaccineerde inwoners komt. Dus allemaal feel good fake nieuws uit het hoge Noorden van Europa. Zij zijn met Merkel, Macron, Biden en de Rutte kliek de hardste voorvechters van de NWO..

  3. Jeanine Hoefnagels schreef:

    die harari is knettergek, Humans will be hack able animals…….Nu weet ik zeker dat WIJ, met een ziel, dit gaan winnen. Dat is trouwens al lang beslist, en het grote opruimen is al begonnen. Wij moeten de rug recht houden en deze psychisch gestoorden negeren. Doorgaan met licht en liefde te verspreiden, daar kunnen deze reptielen niet in verblijven.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.