Wat is er met ons bloed aan de hand?

Volgens verschillende onafhankelijke onderzoekers is er na de massale covid 19- injecties iets ingrijpend veranderd in ons bloed. Ze treffen er zaken in aan die er absoluut niet in thuishoren. Dit verschijnsel doet zich, zeggen zij, zowel bij gevaccineerden als ongevaccineerden voor.

David Nixon uit Australië is een van deze onderzoekers. Hij bekeek de inhoud van covid-vaccins onder de microscoop en daarna het bloed van zowel gevaccineerden als ongevaccineerden. Vervolgens onderzocht hij ook andere medische vloeistoffen dan de vaccins, zoals deze bijvoorbeeld worden gebruikt bij tandheelkundige verdovingen en door diabetici die zichzelf insuline inspuiten.

Nixon treft in al deze vloeistoffen zelf-assemblerende (self organizing) nanotech aan, zoals goed is te zien in het volgende filmpje:

Nano elektronica uit hydrogel

Ik heb eerder een aantal artikelen aan dit onderwerp gewijd, maar vind dat het meer aandacht verdient.

Wat te denken van nano chips en nano antennes en andere nano elektronica die zich onder invloed van bepaalde stralingsniveaus (frequenties) opbouwt uit een vloeistof die hydrogel genoemd wordt. Dit proces vindt IN ons bloed plaats. Als de stralingsbron wordt uitgezet, lossen deze nano-componenten weer op in de vloeistof.

Dit proces is heel goed vastgelegd in dit filmpje.

Mensen hacken

Ik laat nu David Nixon aan het woord, die afgelopen week in zijn nieuwsbrief benadrukte dat alle covid-narigheid slechts voorspel is bij wat er nog op stapel staat.

De hoofdact, zo zegt hij, ontvouwt zich IN ons lichaam. En hij citeert in dit verband Yuval Noah Harari, adviseur van het World Economic Forum: “Vandaag de dag hebben we de technologie om mensen op grote schaal te hacken. Alles wordt gedigitaliseerd. Alles wordt gemonitord.”

“Niet naar het bloed kijken is een vergissing,” aldus Nixon. “En als je dit niet kunt, luister dan alsjeblieft naar de mensen die dat wel doen!
En hij vervolgt: “Niet naar de medicijnen kijken, die je voorgeschreven krijgt, is een vergissing. Denk hier eens over na: de veelgebruikte medische middelen worden vaak geproduceerd door dezelfde bedrijven die de Covid-19-injecties vervaardigden en worden gereguleerd door dezelfde toezichthouders die zich volledig door deze bedrijven hebben laten inpakken. Wat zou er dan nog mis kunnen gaan?”

Internet of Bodies

Wot’s in the shots, geschreven door Rebecca Weisner, verscheen op 5 november 2022 in het tijdschrift Spectator. Ik reageerde op dit artikel met een kort stuk getiteld “What’s in the blood?”. Helaas weigerde de Spectator na aanvankelijk enthousiasme om verdere discussies te voeren. Hier kun je het lezen: What’s in the blood?

Verder: al ons bloed is enorm achteruitgegaan sinds dat artikel werd geschreven. Degenen onder ons die ernaar kijken, zien snelle afsterving van cellen op de dia, grote hoeveelheden hydrogel en ongelooflijke formaties van colloïdale materialen in het plasma, in grote cellen met dikke membranen en in de rode en witte bloedcellen.

En wie doet ons dit aan?

WHO’s Pulling the Strings? Covid Injections and the Internet of Bio-Nano Things, Part 4: Testing New Human Nodes of Connectivity is geschreven door David Hughes, Lissa Johnson en Daniel Broudy.

Dit artikel verscheen voor het eerst in Propaganda in Focus op 24 mei 2024. Het heeft als ondertitel: Transhumanist plans of the military-intelligence complex are grounded in tangible R&D, which is part of a long-standing public-private, military-corporate arrangement.

Inderdaad.

Het is niet alleen tastbaar: het is zichtbaar in het bloed. Kijk maar.”
(link naar de beelden is door mij aangebracht, FT)

Tot zover deze nieuwsbrief van David Nixon.

En in Nederland?

Vorig jaar vroeg ik twee Nederlandse specialisten op het gebied van levend bloedanalyse of zij soortgelijke afwijkingen ook in hun eigen onderzoekingen tegenkomen. Dat bleek toen (augustus 2023) niet het geval. Een van de twee vertelde me dat vlak na de covid-injecties wel van ernstig afwijkende bloedbeelden sprake was, maar dat die later weer waren verdwenen.

Er zijn hier op het eerste gezicht twee mogelijkheden: ofwel de afwijkende elementen hebben zich na enige tijd verplaatst naar andere delen van het lichaam, ofwel het lichaam heeft ze verwijderd.

Maar er is misschien nog een derde mogelijkheid: de lichaamsvreemde stoffen zijn nog steeds aanwezig, maar niet zichtbaar voor de onderzoeker, omdat de voor hun activatie benodigde stralingsfrequentie (nog) ontbreekt en ze dus slapend zijn.

Hoe de situatie op dit moment in ons land is weet ik niet. Daarom mijn vraag aan ervaringsdeskundigen die deze regels lezen: wat treffen jullie op dit moment aan? Zien jullie ook wat David Nixon ziet?

Regenwater

In de meest recente posting van David Nixon laat hij ook opnames zien van regenwater, opgevangen in een dorpje in de staat Queensland, Australië.
Daaruit blijkt dat zelf-assemblerende nanotechnologie niet alleen in vaccins, bloedmonsters en medische vloeistoffen voorkomt, maar ook in regenwater (chemtrails!).
Het nano-offensief lijkt dus van alle kanten te komen.

Detoxen

Uiteraard is de grote vraag hoe je deze ‘verontreinigingen’ weer uit je systeem krijgt. Meer daarover wellicht in een volgende posting.

Verdere studie

Voor wie dieper in dit onderwerp wil duiken, hierbij enkele belangrijke links:

Horrifying discovery in unvaxxed blood — Dr. Ana Mihalcea

Website van dr. David Nixon

Carnicom Institute, Research Library Listing

Substack nieuwsbrief van Ana Mihalcea

Gerelateerd

Wat zit er in de covid-vaccins? Dr. David Hughes maakte een samenvatting van tientallen onafhankelijke onderzoeken. Zet je schrap.

Kern van de dreiging: inwendige nanotech die communiceert met je mobiele telefoon, laptop, headset en andere draadloze ‘devices’

Nogmaals over de 5G-corona link en vitale informatie over remedies tegen covid-vaccinatieschade

Dr. Ana Mihalcea: “Hydrogel verandert de mens in een cyborg”

nano chip uit hydrogel

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier

Wil je afmelden van e-mail notificaties?
Gebruik daarvoor de link Beheer onderin de notificatie-mail die je ontvangt.
Zie het voorbeeld hieronder.

N.B. Als je de melding krijgt dat je abonnement niet is gevonden, negeer deze dan, want we hebben geconstateerd dat wie die melding krijgt toch is uitgeschreven.

Kom je er niet uit?
Je kunt ook afmelden door ons een e-mail te sturen met unsubscribe of afmelden in de berichtregel.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Christina schreef:

  Ik zou masterpeace eerst onder een microscoop bekijken en het is niet pluis ik bekijk het bloed van mensen om mij heen en zie na een tijdje bij iedereen de stolsels vormen .. gevaccineerd en ongevaccineerd

 2. Renee schreef:

  Bio nano sensoren in het bloed (smart dust) om via het wireless body area network (WBAN) te communiceren met het internet.
  Sabrina Wallace, een voormalig computeringenieur die hielp bij het opbouwen van het internet en die in 2022 alarm begon te slaan over de WBAN, wijst erop dat zoveel mensen een baan hebben op dit gebied, maar dat niemand spreekt over de gevaren. Je bankrekening is nog beter beveiligd dan je lichaam!
  Om een idee te krijgen, bekijk de video’s op deze lijst en lees de 2 Pdf’s die in dit bestand zijn opgenomen. De ene heet ‘Serebral Sabrina’ en de andere is de ‘Psinergy – Tech PDF 2023′.
  De meeste video’s hebben in hun beschrijving links naar bronmateriaal zoals studieboeken, wetenschappelijke lezingen, studies en papers, universitair materiaal en nieuwsupdates.

  www.stopeg.nl/doc/wban_info.pdf

  Tno doet het nog met wearables.. maar het kan blijkbaar ook al zonder.. www.tno.nl/nl/di…tent=C1-C1

  Waar gaat dit heen?…

 3. rené schreef:

  Onderschat de “mensen” die dit hele circus op touw gezet hebben niet Zij hebben niet op een paard ( vaccins) gewed. Onderschatting van de huidige mondiale ontwikkelingen is een grote vergissing.

 4. Mar schreef:

  Hoe kan ik erachter komen of de medicijnen die ik gebruik nano technologie bevatten? Is er een bepaald ingrediënt waar ik op moet letten? Of staat er dan gewoon op dat het erin zit?

  • Fred Teunissen schreef:

   Beste Mar, de ‘ingrediënten, waarover het in dit artikel gaat, zal je naar alle waarschijnlijkheid niet op bijsluiter aantreffen. Wat je kunt doen is zoeken naar onderzoeken op het web. Misschien zijn er onafhankelijke onderzoekers die jouw middel hebben bekeken onder de microscoop of op een andere manier onderzoek hebben gedaan. Trefwoorden (Engels): synthetic biology, hydrogel, nanochips, graphene.
   Of iemand in je kennissenkring vinden die microscopisch onderzoek kan doen. Die kans lijkt me klein, maar je weet nooit….

 5. Jojanneke Voorthuis schreef:

  Fred, was het niet in een van de vorige stukken (of toch in jouw boek) waarin je schreef over een middel dat jouw lichaam reset (een flesjes druppels iets in de naam met Earth…..?) waar je enthousiast over was, ik probeer het terug te zoeken maar kan het niet meer vinden.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.